Menu
Din kurv

Vand- og Fiskepleje

Få 100% klart vand og sunde raske fisk. Vi har produkter til vandbehandling, filterstart og fjernelse af Trådalger, samt sygdomsbehandling.

Vi tilbyder et bredt udvalg af produkter til Fiskepleje og Vandbehandling. Du kan finde forskellige bakterie- og mælkesyreprodukter til brug direkte i havedammen eller i dit filter. Mikroorganismer er en anden type af gavlige bakteriestammer, fås færdige lige til at komme i vand og filter . 

Endvidere har vi flere produkter til bekæmpelse af Trådalger i havedammen. Vores Zinkoxid har en renhed på 99%, hvilket bevirker, at du i langt de fleste tilfælde, kan nøjes med kun 3g pr. 1000 liter vand!
Hvis ikke du ønsker at benytte Zinkoxid har vi også et 100% naturligt og uskadeligt alternativ.

Se også vores smarte KombiPakker - med ALT du skal bruge for at få klart vand uden alger og godt gang i dit filter!

Ved syge fisk i havedammen finder du et udvalg af de mest benyttede typer medicin og selvfølgelig råd og vejledning til hvordan du ser hvad dine fisk fejler og hvordan du behandler det. Der er 3 forskellige årsager til at en fisk bliver syg, dens immunforsvar, foderet og vandmiljøet og som oftest er det parasitter eller bakterier, der er på spil! Svampeangreb ses desværre ofte som en følgesygdom i forbindelse med parasit- eller bakterieangreb, hvorfor det kan være nødvendigt at køre to behandlinger efter hinanden.

Har du spørgsmål til vores produkter til Fiskepleje, er vi naturligvis altid klar til at hjælpe.

 

Rigtig god fornøjelse med en havedam i 100% biologisk balance, med sunde og raske fisk!

Virker mod ALLE algetyper - nemt, effektivt og uskadeligt! 1kg rækker til min. 30.000 liter vand...  Niigata Alge Fix Powder er et produkt, som effektivt fjerner alger i havedammen og forhindrer ny algevækst ved løbende vedli..
Pris fra 149,00 DKK
Ekskl. Moms:119,20 DKK
Anti Bakterie medicin - mod finneråd, bugvattersot og bakterieangreb på dine fiskDownload:  Brugsanvisningen (Dansk) Pondteam BassinGuide:Scan QR-koden og gå direkte til Pondteams ..
Pris fra 149,00 DKK
Ekskl. Moms:119,20 DKK
Anti Parasit medicin - mod angreb af parasitter på dine fisk i havedammen Download:  Brugsanvisningen (Dansk) Pondteam BassinGuide:Scan QR-koden og gå direkte til Pondteams store Ba..
Pris fra 149,00 DKK
Ekskl. Moms:119,20 DKK
Anti Svamp medicin - mod svamp og svampebelægninger på alle typer havedamsfiskDownload:  Brugsanvisningen (Dansk) Pondteam BassinGuide:Scan QR-koden og gå direkte til Pondteams sto..
Pris fra 149,00 DKK
Ekskl. Moms:119,20 DKK
AQUA BIO-5 - Mælkesyrebakterier i pulverform, de originale mælkesyrebakterier til havedammen!   AQUA BIO-5 - Mælkesyrebakterier i pulverform, for en biologisk sund havedam og stress-fri, sunde havedamsfisk.     ..
Pris fra 209,00 DKK
Ekskl. Moms:167,20 DKK
AQUA-5 DRY™ - 100% ren biologi til din havedam og 100% sunde og raske fisk! AQUA-5 DRY er resultatet af mere end 35 års erfaring med brug af naturlige mikro bakterier (frysetørret mikroorganismer) til aktivering og opretholde..
Pris fra 195,00 DKK
Ekskl. Moms:156,00 DKK
Bacti Boost 1 Bomb
Mængderabat Sommer i havedammen
Bacti Boost - bakteriebombe der giver klart vand  Bacti Boost er en bakteriebombe der indeholder milliarder af bakterier som straks skaber balance i din havedam.  Hurtigvirkende løsning - der giver klart vand Indeholder millia..
129,00 DKK
Ekskl. Moms:103,20 DKK
Bacti Dry - Tørbakterier til hurtig filterstart og vedligehold i havedammen Bacti Dry indeholder tørrede bakterier og mineraler der sikrer, at din havedam og fisk er 100% i balance.   Forbedrer vandkvaliteten Bidrager t..
249,00 DKK
Ekskl. Moms:199,20 DKK
Bacti Feed - næring til havedammens gode bakterier  Bacti Feed er et naturligt produkt som giver ekstra næring til bakterier og mikroorganismer i havedam og filter. Du sikrer med andre ord, at de mikroorganismer, mælkesyrebakt..
199,00 DKK
Ekskl. Moms:159,20 DKK
Bacti Pearls - hurtigvirkende vandbehandling  Bacti Pearls giver en hurtig og intensiv behandling af vandet i din havedam - resultatet er rent og klart vand.  Hurtigvirkende og intensiv vandbehandling Koncentreret og billig i brug I..
149,00 DKK
Ekskl. Moms:119,20 DKK
Effektiv filterstart til alle typer filter - få hurtigt gang i biologien i havedammen  Bacti Start sætter hurtigt gang i de biologiske processer i dit filtersystem og i havedammen. Vores populære filterstart kommer nu i ny og ..
149,00 DKK
Ekskl. Moms:119,20 DKK
Bacto Fix - mod patogene bakterier
Sommer i havedammen
Bacto Fix virker mod sygdomsfremkaldende bakterier i havedammen Bacto Fix er et højkoncentreret bakteriepræparat med et kimtal på over 100 millioner pr. gram. De mikrobielle stammer i Bacto Fix reducerer biologisk skadelige bakterier, ..
Pris fra 129,00 DKK
Ekskl. Moms:103,20 DKK
Colombo Morenicol Lernex mod Flukes
Udgået af sortiment
Effektiv behandling af bl.a. Flukes i havedammen Download:  Brugsanvisning (Dansk)Lernex er effektivt mod hudorm/skin flukes (Gyrodactylus), gælleorm/gælleflukes/gill flukes (Dactylo-gyrus) og rundo..
Pris fra 349,00 DKK
Ekskl. Moms:279,20 DKK
Colombo Morenicol Lernex Pro Food mod Flukes - 800g
Udgået af sortiment
Effektiv behandling gennem foder af Flukes hos havedamsfisk  Morenicol Lernex Enter Pro er udviklet til behandling af hud- og gælleflukes, hvor det ikke ønskes at behandle selve vandet. Behandling af store damme kan være van..
295,00 DKK
Ekskl. Moms:236,00 DKK
Cyprinocur® Acriflavin til behandling af svamp og bakterielle problemer i havedammen  Cyprinocur® Acriflavin er en flydende medicin, som anvendes som en behandling mod bakterielle infektioner, herunder sår, protozoal og eksterne s..
269,00 DKK
Ekskl. Moms:215,20 DKK
EASYPOND Care & Repair - et naturligt middel til optimalt biologisk balance i havedammenEASYPOND Care & Repair forbedrer vandkvaliteten markant ved at fjerne de overflødige og skadelige næringsstoffer, som ophobes over tid i ..
Pris fra 149,00 DKK
Ekskl. Moms:119,20 DKK
Naturlig balance i havedammen, med hjælp fra stærkt koncentrerede mikroorganismer, enzymer og mineraler.Med EASYPOND® Bakto Bio tilbyder vi dig et specialprodukt af høj kvalitet, der stabiliserer og harmoniserer vandkvalite..
Pris fra 199,00 DKK
Ekskl. Moms:159,20 DKK
Et effektivt plejeprodukt med stærke helbredende kvaliteter  Nemt at bruge, påføres direkte på såret eller det skadede område på fisken. Renser og desinficerer såret og området omkring, sam..
129,00 DKK
Ekskl. Moms:103,20 DKK
Fish Pharma - Calin 1Liter
Nyhed
Fish Pharma Calin kan bruges mod Trichodina.  Aktiv stoffer pr. liter: 62,5g Kaliumpermanganat. Dosering: 32 ml. Calin pr. kubikmeter vand fordeles udover dammen. Efter 4 til 6 timer neutraliseres vandet med Niigata OXY Powder (10 g. pr. kubi..
199,00 DKK
Ekskl. Moms:159,20 DKK
Bedøvelsesmiddel til Koi og andre havedamsfisk, benyttes fx i forbindelse med sårbehandling. Når du behandler et sår, skal du sørge for at have alle nødvendige produkter tilgængelige og inden for ræ..
119,00 DKK
Ekskl. Moms:95,20 DKK
Viser 1 til 20 af 88 (5 sider)

Bedst sælgende i denne kategori