Menu
Din kurv

Bakterier

Bakterier - 100% ren biologi til din havedam og 100% sunde og raske fisk!

Hvis du tilsætter gavnlige bakterier til din havedam, vil du hurtigt få et meget mere naturligt vandmiljø. Målet er at 'de gode' bakterier skal være i overvægt og på den måde fortrænge 'de dårlige' patogene (sygdomsfremkaldende) bakterier.

Naturlige mikro bakterier reducerer mængden af skadelige bakterier og svampe. De fremmer hurtig nedbrydning af nitrit, grønt og brunt vand, affaldsstoffer, protein, dårlig lugt, etc. og omdanner ammoniak! 

På den måde aktiverer, styrker og opretholder du den biologiske balance i havedammen. Dit filtersystem vil køre helt optimalt og dine fisk vil være sunde og modstandsdygtige.

 

Vores bakterie produkter kan tilsættes direkte i havedammen eller i dit filtersystem. De kan anvendes som filterstart i foråret og igen ved perioder med meget varmt vand, hvor bakterietrykket i havedammen øges og filteret kan have brug for et 'boost'. De anbefales til løbende vedligehold af den allerede opbyggede bakterieflora, hvorved sundt og klart vand opretholdes.

 

Ved tilsætning af bakterier får du en permanent klar havedam, med rent vand og sunde og stærke fisk.

 

God fornøjelse - nu er det tid til at nyde din havedam!

AQUA-5 DRY™ - 100% ren biologi til din havedam og 100% sunde og raske fisk! AQUA-5 DRY er resultatet af mere end 35 års erfaring med brug af naturlige mikro bakterier (frysetørret mikroorganismer) til aktivering og opretholde..
Pris fra 195,00 DKK
Ekskl. Moms:156,00 DKK
Bacti Boost 1 Bomb
Mængderabat Sommer i havedammen
Bacti Boost - bakteriebombe der giver klart vand  Bacti Boost er en bakteriebombe der indeholder milliarder af bakterier som straks skaber balance i din havedam.  Hurtigvirkende løsning - der giver klart vand Indeholder millia..
129,00 DKK
Ekskl. Moms:103,20 DKK
Bacti Dry - Tørbakterier til hurtig filterstart og vedligehold i havedammen Bacti Dry indeholder tørrede bakterier og mineraler der sikrer, at din havedam og fisk er 100% i balance.   Forbedrer vandkvaliteten Bidrager t..
249,00 DKK
Ekskl. Moms:199,20 DKK
Bacti Feed - næring til havedammens gode bakterier  Bacti Feed er et naturligt produkt som giver ekstra næring til bakterier og mikroorganismer i havedam og filter. Du sikrer med andre ord, at de mikroorganismer, mælkesyrebakt..
199,00 DKK
Ekskl. Moms:159,20 DKK
Bacti Pearls - hurtigvirkende vandbehandling  Bacti Pearls giver en hurtig og intensiv behandling af vandet i din havedam - resultatet er rent og klart vand.  Hurtigvirkende og intensiv vandbehandling Koncentreret og billig i brug I..
149,00 DKK
Ekskl. Moms:119,20 DKK
Effektiv filterstart til alle typer filter - få hurtigt gang i biologien i havedammen  Bacti Start sætter hurtigt gang i de biologiske processer i dit filtersystem og i havedammen. Vores populære filterstart kommer nu i ny og ..
149,00 DKK
Ekskl. Moms:119,20 DKK
Naturlig balance i havedammen, med hjælp fra stærkt koncentrerede mikroorganismer, enzymer og mineraler.Med EASYPOND® Bakto Bio tilbyder vi dig et specialprodukt af høj kvalitet, der stabiliserer og harmoniserer vandkvalite..
Pris fra 199,00 DKK
Ekskl. Moms:159,20 DKK
Japanese White Powder - Hurtig og effektiv vej til klart vand. Japanese White Powder er et naturligt vandbehandlingsprodukt, hvor der hurtigt vises en betydelig forbedring af vandkvaliteten.   Tilsat bakterier for ekstra effekt 100% ..
199,00 DKK
Ekskl. Moms:159,20 DKK
MICROBE-LIFT - Autumn/Winter Prep - 100% naturligt
Nyhed
Specielt formuleret vandbehandling til efterår og vinter Du lægger fundamentet til en sund og god opstart af din havedam næste sæson - allerede i efteråret. En havedam kræver faktisk ikke meget vedligeholdelse i e..
Pris fra 195,00 DKK
Ekskl. Moms:156,00 DKK
MICROBE-LIFT - Clean & Clear - med fotosyntetiske bakterier
Sommer i havedammen -15 %
MICROBE-LIFT - Clean & Clear - med unikke fotosyntetiske bakterier MICROBE-LIFT Clean & Clear er en speciel blanding af gavnlige bakterier, der medvirker til en god og sund balance i havedammen. Tilsætning af bakterier øger nedb..
Pris fra 169,00 DKK 199,00 DKK
Ekskl. Moms:135,20 DKK
MICROBE-LIFT Nite-Out II - hurtig Ammoniak og Nitrit reduktion TILBUDSPAKKE MED AMMONIA REMOVER OG NITE-OUT II  Da Ammoniak bliver omdannet til Nitrit optræder disse ofte sammen, fordi et forhøjet Ammoniak niveau r..
Pris fra 149,00 DKK
Ekskl. Moms:119,20 DKK
Bidrager effektivt den biologiske nedbrydning af bundslam i havedammen MICROBE-LIFT - Sludge-Away bidrager effektivt den biologiske nedbrydning af organisk affald, især fra bunden af havedammen. Når organiske faste stoffer ophober sig og..
Pris fra 199,00 DKK
Ekskl. Moms:159,20 DKK
Sætter gang i nedbrydningen af affaldsstoffer efter vinteren og forbereder havedammen til en ny sæson MICROBE-LIFT - Spring/Summer Cleaner er specielt udviklet til at nedbryde blade, kviste og andet dødt organisk affald i havedamm..
189,00 DKK
Ekskl. Moms:151,20 DKK
Specielt formuleret blanding af bakterier til opstart og vedligehold af alle biologiske filtre MICROBE-LIFT - Super Start indeholder forskellige gavnlige bakterier, som er helt nødvendige for de biologiske processer i havedammen. I den biolog..
Pris fra 199,00 DKK
Ekskl. Moms:159,20 DKK
Specielt udviklet til søer, hvor det medvirker til sundere og renere vand - uden alger Vandkvaliteten af natur- og svømmesøer kan nu forbedres ved brug af moderne mikrobielle teknologier, der sikkert og effektivt fjerner foruren..
1.995,00 DKK
Ekskl. Moms:1.596,00 DKK
Mælkesyrebakterier
Mængderabat Sommer i havedammen
Mælkesyrebakterier klar til brug - Giver sunde fisk og klart vand i havedammen! Mælkesyrebakterier er rigtig gode for mange ting - faktisk bør man overveje at tilsætte mælkesyrebakterier, før man gør noge..
Pris fra 89,00 DKK
Ekskl. Moms:71,20 DKK
  Effektiv filterstart i geleform - velegnet til stort set alle typer af filtre Pond Support - Bacto Gel består af levende bakterier, specielt udviklet til opstart og vedligeholdelse af den biologisk balance i dit filter. Bacto Gel har e..
Pris fra 79,00 DKK
Ekskl. Moms:63,20 DKK
Pond Support - Nitrificerende bakterier 1liter
Sommer i havedammen
Pond Support - Nitrificerende bakterier Sætter gang i de naturlige bakterieprocesser i havedammen. Derved opnår man en øget naturlig rensning af vandet og et sundere vandmiljø. Pond Support - Nitrificerende bakter..
95,00 DKK
Ekskl. Moms:76,00 DKK
Evolution Aqua - PURE Pond er levende bakterier til brug i filter eller direkte i havedammen PURE Pond indeholder millioner af nyttige bakterier, som frigives gradvist i vandet eller dit filtersystem. De forbedre generelt vandkvaliteten og de fremme..
Pris fra 119,00 DKK
Ekskl. Moms:95,20 DKK
  Evolution Aqua - PURE Pond Bomb - bakterie bombe der giver klart vand i biologisk balance!   PURE Pond Bomb - nu i ny og forbedret udgave! Dette prisvindende produkt er nu blevet endnu bedre - der er tilført en Aktiverings Gel, ..
149,00 DKK
Ekskl. Moms:119,20 DKK
Viser 1 til 20 af 21 (2 sider)

Bedst sælgende i denne kategori