Om KOIMAD.dk

Hos KOIMAD.dk har vi kun én mission. Det er, at give dine fisk det bedste og kun det bedste!

Foder

Vi har en forkærlighed for Koi og som så mange andre, mener vi, at kun det bedste er godt nok, når det kommer til foder, vandkvalitet og dine fisk's velbefindende.
Det er vigtigt for dine havedamsfisk, at de får en god kvalitet af foder, med det rigtige indhold af fx. vitaminer og proteiner - i den rigtige mængde.
Læs vores store guide med alt du skal vide om fodring af dine fisk her...

Vandbehandling

Du kan også finde et bredt udvalg af produkter til forbedring af vandkvaliteten. Vi har blandt andet forskellige typer af bakterier og mælkesyre, til brug direkte i havedammen og til dit filter.
Vi ønsker alle en havedam fri for trådalger, affaldsstoffer og med klart vand - det er sådan man bedst nyder sine fisk.
Sunde fisk med intense farver, er et ønske for mange og med den rette bakterieflora og det bedste foder, er det opnåeligt for os alle.

Det kan du forvente...

Hos KOIMAD.dk prøver vi, at finde produkter, der lever op til vores egne høje forventninger til kvaliteten, men som samtidig kan sælges, til en rigtig fornuftig pris. Vi ønsker samtidig, at gøre det hele så gennemskueligt som muligt og vi prøver ikke at gemme nogen informationer om vores produkter. Det skal være nemt, at se hvad du får for dine penge og det skal være nemt, at sammenligne med andre produkter.

Vi har endvidere gjort meget ud af beskrivelsen af de enkelte produkter, så du ikke er i tvivl om hvilke egenskaber den enkelte type foder har og hvad det gør for dine havedamsfisk. Vi kommer også med gode råd til fodring generelt.

Se vores gode råd og tips her...

KOIMAD.dk ejes og drives af Unique Trade. Et firma som fra starten har været baseret på indkøb og salg af unikke produkter. Det er samme filosofi som gør sig gældende for KOIMAD.dk. Det er det unikke og den gode kvalitet - der gør en forskel!

Firmaoplysninger:

Unique Trade
Gudumvej 12
4200 Slagelse

Indehaver: Lotte Kirkeskov Jensen
E-mail: info@koimad.dk

CVR: 26 95 06 27

Bank: Nordea
Reg: 1726 Konto: 0726183228

Velkommen hos KOIMAD.dk og tak fordi du handler hos os!