Historien om os - familien bag KOIMAD.dk

Vi er Lotte og Jannik. Vi er gift, bor i Slagelse og har 2 børn.
Vi har drevet webshoppen siden 2013, og det hele begyndte faktisk med vores egen store interesse for havedamme og koi-fisk.

Som så mange andre, startede vi småt.
Vores første havedam byggede vi i 2009. Vi vidste ingenting om det, og startede med et alt for lille filter og masser af irriterende begyndervanskeligheder. Gennem årene har vi prøvet adskillige løsninger, bygget havedammen om, bygget den større, været igennem MANGE slags filtre, pumper og installationer for til sidst at blive så kloge, at vi nu forstår, at det ikke er værd at gå på kompromis med kvaliteten på disse produkter. 15 år med egen havedam og fisk, har givet os en masse erfaring, som vi hver dag kan bruge i vores arbejde.

Havedam-webshoppens første ordre

Efter nogle år med egen havedam, lærte vi også, at kvaliteten på fiskefoder heller ikke er ligegyldig.
Til gengæld syntes vi, at det var svært at finde ordentligt foder, som samtidig var til at betale. 
Da vi i løbet af 2012 begge var på barsel fra vores fuldtidsjobs, satte vi os derfor for at bruge lidt tid på at afsøge markedet for at finde bedre foder til vores fisk - bedre kvalitet og gerne til en bedre pris.
Da vi endelig fandt det rette, endte vi med at bestille en hel palle, og da Jannik havde erfaring med udvikling af hjemmesider fra tidligere selvstændig virksomhed, var idéen til egen webshop født.
Vi fik vores allerførste ordre 21/1-13. 

Vores interesse og passion for Koi har ikke ændret sig - og som så mange andre, mener vi, at kun det bedste er godt nok, når det kommer til foder, vandkvalitet og fiskenes velbefindende.
Det er uhyre vigtigt at dine havedamsfisk får kvalitetsfoder med det rette indhold af, blandt andet, vitaminer og proteiner, og at det er sammensat i den rigtige mængde.
Læs vores store guide med alt, du skal vide om fodring af dine fisk her.

Fra hobbyvirksomhed til selvstændig på fuldtid

De første 2 år drev vi webshoppen ved siden af vores almindelige arbejde. Jannik solgte køkkener og havde adgang til et lille lokale på sit arbejde, hvor vi havde webshoppens lager, så han kunne passe både job og vores webshop.
I 2015 fik vi vores andet barn, og Jannik holdt barsel og forældreorlov i 10 måneder, og fik, i den periode, endnu mere tid til vores egen virksomhed. Det betød, blandt andet, at vi kunne levere langt bedre kundeservice, fordi han kunne hjælpe kunderne med det samme, når de ringede eller skrev.
Det gjorde en KÆMPE forskel for webshoppens succes, og vi fik så travlt, at Jannik opsagde sit job og gik på fuld tid med webshoppen i maj 2016. 

Et stærkt netværk opstod og endnu flere erfaringer blev gjort

De efterfølgende 4 år, tilbragte vi vores sommerferie i Arcen i Holland. 
Her afholdes Europas største Koi-show hvert år i august, så det var en oplagt chance for at kombinere ferie og arbejdet med at dygtiggøre os inden for branchen. Vi kørte derned med campingvogn, tog børnene med og boede på en campingplads, der ligger i gåafstand til arrangementet. 

Faktisk er mange af vores leverandøraftaler blevet til på det store Koi-show, samtidig blev vi hurtigt mange vigtige erfaringer klogere og skabte nogle gode, tætte relationer til vores leverandører.

Undervejs i vores rejse med webshoppen, flyttede vi på et tidspunkt lageret hjem i garagen, for at få det tættere på og arbejde mere effektivt – og på den måde det blev bogstaveligt talt en integreret del af vores liv. Løbende måtte vi udvide lagerpladsen med flere containere i indkørslen, da garagen ikke længere slog til.
Da virksomheden i 2019 mere eller mindre havde overtaget det meste af vores hus, måtte vi indse, at det krævede en mere holdbar løsning – for både virksomhed og familieliv, og vi flyttede derfor både administration og lager ud i vores nuværende lokaler.
I foråret 2020 tog Lotte et års ulønnet orlov fra sit job for at bruge mere tid på webshoppen, og før året var omme, måtte vi indse, at der var rigeligt at lave til 2, så hun har siden arbejdet på fuld tid i virksomheden. 

Passionerede havedam-ejere

Èn ting, der kendetegner alle os, der har havedam, er, at vi gerne er meget passionerede omkring vores havedam og fiskene deri. Vi kan godt blive lidt nørdede omkring stumper, foder, fisk og alt, hvad der hører med til at være en god havedam-ejer.
Noget af det, vi har lært, undervejs – og som der måske ikke altid er så meget fokus på, er hvor vigtig vandkvalitet er for havedammen. Den rette balance i vandet er med til at få sunde fisk med intense farver og giver en smukkere havedam med flot, klart vand.
Derfor har vi også specialiseret os i produkter til forbedring af vandkvaliteten. Vi har blandt andet forskellige typer af bakterier og mælkesyre, til brug direkte i havedammen og til dit filter.
Vi ønsker alle en havedam fri for trådalger, affaldsstoffer og med klart vand - det er sådan, man bedst nyder sine fisk.

Vi har én mission: Det er at give dine fisk det bedste - og kun det bedste!

Da vi startede med vores egen havedam, synes vi udvalget på nettet var begrænset, og vi ville derfor skabe en platform på nettet, hvor vi kombinerede det bedste fra de fysiske butikker med online nethandel:

  •  Overskuelig webshop
  • Stort udvalg
  • Kvalitetsprodukter
  • Rimelige priser
  • God og nem tilgængelig kundeservice
  • Specialiserede medarbejdere
  • Hurtig levering

Vi sætter desuden en ære i at præsentere produkterne, så du, som kunde, ved, hvad du køber. Det er vores opgave at beskrive dem grundigt og vise gode billeder, som et godt alternativ til at stå med produktet i hånden i en fysisk butik.
Kundeservice er, og har hele tiden været, et af omdrejningspunkterne i vores forretning. Vi ønsker at være der, når du har brug for det, og vi er derfor tilgængelige på telefon, mail, chat og Facebook. Selvom dialogen foregår online eller på telefon, skal du helst opleve, at vi er tæt på, og tilgængelige når du har brug for hjælp.

En anden af vores prioriteter er hurtig levering

Vi ved, at når du bestiller, er det ofte, fordi du allerede mangler varen. Derfor går vi langt for at få din ordre sendt afsted så hurtigt som muligt, og vi har netop valgt en fragtleverandør, der lever op til de krav, vi har til leveringstid, præcision og fleksibilitet.

KOIMAD.dk ejes og drives af vores hovedfirma Unique Trade. 
Et firma som fra starten har været baseret på indkøb og salg af unikke produkter. Det er samme filosofi, der gør sig gældende for KOIMAD.dk: Det er det unikke og den gode kvalitet - der gør en forskel!

Firmaoplysninger:

Unique Trade
Gudumvej 12
4200 Slagelse

Indehaver: Lotte Kirkeskov Jensen
E-mail: info@koimad.dk

CVR: 26 95 06 27

Bank: Nordea
Reg: 1726 Konto: 0726183228

Velkommen hos KOIMAD.dk, og tak fordi du handler hos os!