Menu
Din kurv

Plejeprodukter til fisk

Fiskepleje med naturlige ingredienser som Aloe Vera, enzymer, urter, mineraler og mikroorganismer - giver øget vitalitet og sundhed til dine fisk

Vores fiskepleje produkter til havedammen, indeholder masser af gavnlige livsvigtige ingredienser, som er vigtige for både dine fisk og vandkvaliteten i havedammen. Med en unik sammensætning af bl.a. Aloe Vera, jod, urter, aminosyrer, fedtsyrer, vitaminer, kulhydrater, mineraler, sporstoffer, probiotika, bakterier og mikroorganismer - giver disse produkter sunde og vitale fisk. Du vil se en øget fordøjelse og en større modstandsdygtighed.

Der er hele tiden faktorer der påvirker dine fisk og din vandkvalitet. Forskelle i bakterie tryk, vandværdier eller ændret kost kan være stressfaktorer, især for nye fisk i havedammen. Kraftige regnskyl eller store skift af vand, vil også have indflydelse på hvordan dine fisk har det.

 

Et effektivt plejeprodukt til koi  Nemt at bruge, påføres direkte på såret eller det skadede område på fisken. Renser og desinficerer såret og området omkring, samt fremmer god sårheling. G..
129,00 DKK
Ekskl. Moms:103,20 DKK
Fish Pharma Hydrogenperoxid 3% anvendes til desinfektion af sår hos fisk.  Brugsanvisning:Påfør hydrogenperoxid på såret ved hjælp af en vatpind, så såret er helt rengjort.Efter desinficering af ..
69,00 DKK
Ekskl. Moms:55,20 DKK
Propolis fremmer god sårbehandling hos Koi og andre havedamsfisk. Det er en væske, som du nemt drypper direkte på såret, hvor det nærmest klæber sig til huden - også selv den er våd. Dette medvirker ti..
149,00 DKK
Ekskl. Moms:119,20 DKK
Koi Care Vital styrker immunforsvaret og slimlaget på dine fisk Koi Care Vital er et flydende fiskepleje produkt, som ved regelmæssig brug, styrker fiskens forsvar mod bl.a. patogene sygdomsfremkaldende bakterier. Det opretholder og boos..
349,00 DKK
Ekskl. Moms:279,20 DKK
En biologisk blanding af vitaminer, urter og planter til brug i havedam.Brochure:  Produktinformation (Engelsk)Malamix17 er udviklet af den belgiske Koi-dyrlæge Maarten Lammens. Malamix17 indeholder en meget kompl..
Pris fra 179,00 DKK
Ekskl. Moms:143,20 DKK
Mælkesyrebakterier klar til brug - gavnlig for både fisk og vandkvaliteten Mælkesyrebakterier er rigtig gode for mange ting - faktisk bør man overveje at tilsætte mælkesyrebakterier, før man gør nog..
Pris fra 89,00 DKK
Ekskl. Moms:71,20 DKK
Har en afstressende virkning på dine fisk og en mild desinficerende effektDownload:  Info/Datablad (Engelsk)Afstressende for fisk ved en koncentration på 0,3 procent. Stærkere dosis ved behandling ..
95,00 DKK
Ekskl. Moms:76,00 DKK
Propolis fremmer god sårheling hos Koi og andre havedamsfisk. Det er en væske, som du nemt drypper direkte på såret, hvor det nærmest klæber sig til huden - også selv den er våd. Dette medvirker til go..
Pris fra 99,00 DKK
Ekskl. Moms:79,20 DKK
En desinficerende spray til sår. God til brug før f.eks. rensning og forsegling med Fin & Woundrepair eller Propolis. Indhold: 100ml   Advarsel: Opbevares mørkt og kølig. Opbevares utilgængeligt fra b&osl..
69,00 DKK
Ekskl. Moms:55,20 DKK
Viser 1 til 9 af 9 (1 sider)