Menu
Din kurv

Tilbehør til installation

Her finder du tilbehør til installation af fittings. Vi har det du skal bruge til at arbejde med PVC og GummiFlex fittings til din havedam. Her finder du alt i PVC lim, spændebånd, rørholdere og specialværktøj, som gør arbejdet nemmere og resultate perfekt.

Tilpasser niveauet for rørbærer Rørbærer bruges til at fastgørelse af rør og slanger på vægge eller gulve. Passer niveauet ikke 100%, kan et afstandsstykke være praksisk og få din installation til at sidde ordentligt. Din installation kommer til at s..
Pris fra 6,00 DKK
Ekskl. Moms:4,80 DKK
Til afrensning af PVC og limslange inden limning   For at sikre optimal og langvarig hærdning og vedhæftning når du samler og limer PVC fittings, er det vigtigt at overfladen er ren. Når du bruger Griffon Cleaner, efterlades overfladen ren og affedte..
Pris fra 89,00 DKK
Ekskl. Moms:71,20 DKK
Pakning til Valterra skydeventil
Nyhed
Forlæng levetiden på din skydeventil med en ny pakning Som tiden går kan din skydeventil efterhånden begynde at blive utæt. Det kan ofte løses med en ny pakning. Har du en skydeventil som kan skilles ad, har..
Pris fra 49,00 DKK
Ekskl. Moms:39,20 DKK
PVC lim til samling af PVC rør og fittings  I forbindelse med montering af slange- og rørsystemer i PVC, har du brug for en lim til at samle rør, slanger og fittings på en sikker måde.Griffon UNI-100 er det oplagte valg, da den har en god klæbeevne o..
Pris fra 99,00 DKK
Ekskl. Moms:79,20 DKK
Hurtigtørrende PVC lim til samling af PVC rør, limslanger og fittings  I forbindelse med montering af slange- og rørsystemer i PVC, har du brug for en lim til at samle rør, slanger og fittings på en sikker måde.Griffon WDF-05 er det oplagte valg, da ..
129,00 DKK
Ekskl. Moms:103,20 DKK
Rørbærer - med og uden låsebølje - 20mm - 110mm
Nyhed
Praktisk fastmontering af PVC rør og limslanger Rørbærer bruges til at fastgørelse af rør og slanger på vægge eller gulve. Din installation kommer til at sidde pænt og vigtigst af alt, så ho..
Pris fra 6,00 DKK
Ekskl. Moms:4,80 DKK
Galvaniseret spændebånd - til fastgørelse af slanger  Med spændebånd kan du nemt og hurtigt montere slanger i forbindelse med installation af dit havedamsfilter. Udformet i galvaniseret stål, som gør dem stærke og holdbare. Strammes og fastgøres med ..
Pris fra 8,00 DKK
Ekskl. Moms:6,40 DKK
Spændebånd i rustfrit stål- til fastgørelse af slanger  Med spændebånd kan du nemt og hurtigt montere slanger i forbindelse med installation af dit havedamsfilter. Udformet i rustfrit stål, som gør dem stærke og holdbare. Strammes og fastgøres med en..
Pris fra 17,00 DKK
Ekskl. Moms:13,60 DKK
Galvaniseret Spændebånd - Til fastgørelse af spiralslange Spændebåndet er udformet så det passer ned i rillerne på spiralslangen og giver den bedst mulig fastspænding.Kan også bruges til at fastspænde 19mm luftslange på eksempelvis en luftpumpe.  Str..
Pris fra 8,00 DKK
Ekskl. Moms:6,40 DKK
Fleksibel spændebåndsskruetrækker til nem montering af spændebånd   Skruetrækkeren er fleksibel. Den kan bøje og komme ind svært fremkommelige steder, hvor en almindelig skruetrækker ikke kan.    Fremstillet i rustfrit stål og har håndtag med et godt..
Pris fra 95,00 DKK
Ekskl. Moms:76,00 DKK
Valterra håndtag til skydeventil - Aluminium
Nyhed
Reservedel til Valterra skydeventil Har du været uheldig og fået knækket håndtaget på din skydeventil, kan den udskiftes med denne reservedel.Passer til Valterra skydeventiler 110mm  ..
49,00 DKK
Ekskl. Moms:39,20 DKK
Valterra håndtag til skydeventil - Plastik
Nyhed
Reservedel til Valterra skydeventil Har du været uheldig og fået knækket håndtaget på din skydeventil, kan den udskiftes med denne reservedel.Passer til Valterra skydeventiler i disse dimentioner: 50mm, 63mm, 75mm og 90..
29,00 DKK
Ekskl. Moms:23,20 DKK
Viser 1 til 12 af 12 (1 sider)