Menu
Din kurv

Slanger

Slanger til vand og luft i havedammen. Bruges fx. mellem pumpen nede i havedammen og dit filter oppe på jorden eller fra din luftpumpe og ned til en luftsten i vandet.

Vi har slanger til mange forskellige formål - i flere type og kvaliteter. Nogle er meget fleksible, mens andre er kraftigere og kan tåle et tryk eller at blive gravet ned.
Vi har også PVC limslange som bruges sammen med PVC fittings, hvor man limer det sammen. Øvrige typer af slanger, monteres ofte med spændebånd.

 

Se vores udvalg her.

3-vejs fordeler med kuglehaner
Nyhed
Splitter til fordeling af vandstrømmen i havedammen Fordeleren benyttes i havedammen til enten at fordele vandstrømmen eller samle vandstrømmen. 3-vejs fordeleren har mange funktioner og giver mulighed for at styre dit flow run..
Pris fra 149,00 DKK
Ekskl. Moms:119,20 DKK
MD3-splitter til fordeling af vandstrømmen i 2 retninger Fordeleren benyttes i havedammen til enten at fordele vandstrømmen eller samle vandstrømmen. MD3-splitteren har mange funktioner og giver mulighed for at styre dit flow r..
279,00 DKK
Ekskl. Moms:223,20 DKK
Kraftig slange som er velegnet til nedgravning og indstøbning Limslange bruges sammen med PVC fittings, som limes sammen. Bemærk: Slangen virker mere stiv end andre typer af slanger og kan derfor være lidt svær at arbejde med. Til gengæld er slangen ..
Pris fra 30,00 DKK
Ekskl. Moms:24,00 DKK
Blød og fleksibel luftslange til luftpumpe Transparent luftslange og forbliver meget blød og smidig i lang tid.  Luftslangen bruges mellem luftpumpe og luftsten. Den måler 4mm på den indvendige side og 6mm på de..
Pris fra 7,00 DKK
Ekskl. Moms:5,60 DKK
Sælges pr. meter eller i hele ruller - transparent luftslange til brug mellem luftpumper og luftsten  Vores klare luftslanger er lavet af PVC og fås med en indvendig diameter på 4mm, 9mm, 16mm og 19mm. Det er dette mål man bruger på luftpumper og sla..
Pris fra 5,00 DKK
Ekskl. Moms:4,00 DKK
Smart luftslange lavet i sort gummi, hvilket gør at den synker til bunden - fås i 4mm og 9mm  Mange oplever ofte at de almindelige klare luftslanger, står op i en bue nede i havedammen. Dette problem kan du løse med denne luftslange af gummi. Vægten ..
Pris fra 20,00 DKK
Ekskl. Moms:16,00 DKK
Slange med indbygget spiral, som er fleksibel at arbejde med Spiralslangen er meget smidig og nem at bøje rundt. Kaldes også flexslange. Det er en funktionel slange til montering imellem ex. pumpe og filter i lettere installationer. Eg..
Pris fra 199,00 DKK
Ekskl. Moms:159,20 DKK
Galvaniseret spændebånd - til fastgørelse af slanger  Med spændebånd kan du nemt og hurtigt montere slanger i forbindelse med installation af dit havedamsfilter. Udformet i galvaniseret stål, som gør dem stærke og holdbare. Strammes og fastgøres med ..
Pris fra 8,00 DKK
Ekskl. Moms:6,40 DKK
Spændebånd i rustfrit stål- til fastgørelse af slanger  Med spændebånd kan du nemt og hurtigt montere slanger i forbindelse med installation af dit havedamsfilter. Udformet i rustfrit stål, som gør dem stærke og holdbare. Strammes og fastgøres med en..
Pris fra 17,00 DKK
Ekskl. Moms:13,60 DKK
Galvaniseret Spændebånd - Til fastgørelse af spiralslange Spændebåndet er udformet så det passer ned i rillerne på spiralslangen og giver den bedst mulig fastspænding.Kan også bruges til at fastspænde 19mm luftslange på eksempelvis en luftpumpe.  Str..
Pris fra 8,00 DKK
Ekskl. Moms:6,40 DKK
Kraftig trykslange - velegnet til alle filtersystemer Trykslang i en kraftig kvalitet der stadig er fleksibel og kan bøjes i bløde buer. Kvaliteten gør den velegnet til nedgravning og den har længere levetid end eksempelvis spiralslanger. Glat på ind..
Pris fra 30,00 DKK
Ekskl. Moms:24,00 DKK
Viser 1 til 11 af 11 (1 sider)