Menu
Din kurv

Trykfilter

Et trykfilter er et 'alt i et' filter, der er nemt at rense og vedligeholde og som giver klart og sundt vand i havedammen. 

Fordelene ved trykfiltrer systemer er blevet bevist mange gange i praksis. Det fuldt lukkede filtersystem er kompakt og kan installeres næsten overalt, selv under vandniveau ved siden af havedammen. I langt de fleste tilfælde placeres et trykfilter dog stående på jorden eller nedgravet til kanten, så slanger og håndtag til rensning af filteret er let tilgængelige.

Husk altid at tilpasse dit trykfilter til den vandmængde du har i havedammen og vær også opmærksom på hvor mange fisk du har, da for mange fisk ofte er en stor belastning for dit filter og hele balancen i havedammen.

Mange filtersystemer har et modelnummer som ofte henviser til mængden af vand det kan holde rent og sundt uden fisk! Desværre er der mange der ikke ved dette og derfor ender med at investere i et for lille filter, allerede fra starten. Det er ærgerligt og det ender med at blive en dårlig oplevelse af have havedam. 
Husk altid at se efter korrekte oplysninger på hvad dit filter reelt kan klare og husk også at få den rigtige størrelse pumpe, det er mindst lige så vigtigt.

AUGA VarioPress Pro WiFi-serie - Pondlink tryk filter med App kontrol
Udgået af sortiment
Smart Pondlink filter med WiFi og App kontrol - styr havedammen fra din sofaDownload:  Manual W 30000 (Dansk)  Manual W 40000/80000 (Dansk)   App kan du finde i App Store på iPhone og Google Play på ..
Pris fra 5.895,00 DKK
Ekskl. Moms:4.716,00 DKK
Vælg mellem 4 størrelser til lidt større havedamme - giver klart og sundt vand. Download:  Brochure (Engelsk)  Brugermanual (Engelsk)   AUGA Auto-Clean: Enkel og nem rengøring me..
Pris fra 3.495,00 DKK
Ekskl. Moms:2.796,00 DKK
Et 'alt i et' filter, der er nemt at rense og vedligeholde - giver klart og sundt vand i havedammen. Download:  Brochure (Engelsk)Fordelene ved trykfiltrer systemer er blevet bevist mange gange i praksis. Det fuldt..
Pris fra 1.895,00 DKK
Ekskl. Moms:1.516,00 DKK
Kvartsglas til AUGA VarioPress trykfiltre
Nyhed
Reservedel - Kvartsglas til AUGA VarioPress og VarioPress Pro trykfiltre  Nyt kvartsglas til dit UV-rør, hvis du har været uheldig eller det bare trænger til at blive skiftet...
Pris fra 149,00 DKK
Ekskl. Moms:119,20 DKK
Svampesæt - Reservedel til AUGA VarioPress Trykfilter
Nyhed
Komplet filtersvampesæt til AUGA VarioPress trykfilter Hvis du oplever at dit vand begynder at bliver grønt eller uklart, kan det være tegn på, at dine filtersvampe trænger til at blive udskiftet.  Svampene har f..
Pris fra 299,00 DKK
Ekskl. Moms:239,20 DKK
Viser 1 til 5 af 5 (1 sider)

Bedst sælgende i denne kategori