MICROBE-LIFT

MICROBE-LIFT er en international bioteknologisk virksomhed, med speciale i udvikling og produktion af mikrobakterielle produkter til naturlig behandling af miljømæssige problemer - både inden for forskellige anvendelser af vand og i vandmiljøer, men også til genanvendelse af organisk materiale.

En del af den enorme viden MICROBE-LIFT har tilegnet sig gennem årtier, kommer nu havedamsejere rundt om i verden, til gode.

MICROBE-LIFT er anerkendt for deres effektive mikrobiologiske produkter. Det hele startede i 1976 med deres en-til-en-formel til brug i et bredt spektrum af områder inden for landbrugs-, industri- og spildevandsrensning. Det stod hurtigt klart hvad de forskellige former for bakterier er i stand til at gøre i stor skala og i 1998 kom de første produkter til private forbrugere på markedet. Disse var bl.a. målrettet til brug i havedamme og akvarier.
I øjeblikket er MICROBE-LIFT produkter nogle af de mest efterspurgte til forbedring vandkvalitet, klarhed og generel vedligeholdelse af Koi- og havedamme!

Alle MICROBE-LIFT produkter er baseret på naturlige bakterier og mikroorganismer som i forvejen findes i naturen og i vandmiljøer. De er derfor helt uskadelige og du hjælper sådan set bare den naturlige balance på vej...

Brug MICROBE-LIFT hele året i havedammen

Med MICROBE-LIFT produkterne sikrer du en sund og velfungerende balance i din havedam hele året. Deres store viden om om bakterier og mikroorganismer gør at de kan målrette effekten, selv i koldt vand i løbet af vinteren. Bakterier er mere eller mindre aktive afhængig af temperaturen og ved at tilsætte specielt udviklede og sammensatte stammer, kan vi hjælpe balancen i havedammen på vej gennem hele året. Det giver en god, sund og klar havedam, hvor dine fisk vil stortrives.