seneye+ Slide 3 pack

Varenummer:
SENEYE+
Brand:
Seneye

seneye+ Slide tilføjer pH og NH3 måling og overvågning til din seneye

Med seneye+ får du fuld udnyttelse af din seneye og adgang til alle de funktioner, der er i den. Ved at montere en seneye+ Slide i din seneye enhed, kan du få live målinger af din pH værdi og endnu vigtigere - om der skulle være Ammoniak i vandet! 

Din seneye kan nu også advare dig ved problemer med disse værdier og du får adgang til hiskoriske grafer på din PC eller Smartphone.

Hver seneye+ Slide holder i 30 dage.

Det anbefales at test sit vand og dermed vandkvaliteten, med jævne mellemrum - men langt fra alle gør det eller glemmer det, selv om de har udstyret til det. Med seneye+ Slide monteret i din seneye, får du en meget enkel måde, til kontinuerligt at teste vandet, for sikre niveauer af NH3 og pH. Det sker helt automatisk, uden at skulle håndtere ubehagelige kemikalier eller tage tid ud af en travl dag. Din seneye er et digitalt testsæt, som tester og overvåger kritiske parametre 1440 gange om måneden og advarer dig, hvis noget er galt.

seneye+ er ikke et abonnement, du køber og bruger det antal Slides du finder nødvendigt gennem en sæson. Vi foreslår, at du bruger en Slide når du fx sætter nye fisk i dammen, er væk på ferie, har et stort antal fisk, laver ændringer på dam eller filter og i foråret. Du kan naturligvis også køre fast en seneye+ Slide monteret hele sæsonen, for på den måde altid at kende dine værdier og have fuld historik på disse.

Hver seneye+ pakke indeholder 3 x engangs slides, nok til over 4000 målinger, hver måned i 3 måneder.

soak

HUSK - Aktivering af din Slide i 24 timer

Husk at altid at aktivere din seneye+ Slide i minimum 24 timer, før du bruger den. Tag et glas med vand fra havedammen og læg den nye Slide i. Aktivering er vigtigt for at sensorpuden kan stabilisere sig og præcise aflæsninger kan tages!

 

Sådan udskifter du din seneye+ Slide...

 

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:seneye+ Slide 3 pack
Din bedømmelse