Nishikigoi-Ô All Season - 5kg, 6mm

Varenummer:
NGO-AS-56

Afbalanceret basis foder, med optimal fordøjelighed til dine fisk 

All Season er et basisfoder der holder dine Koi i god stand hele året. Ud over fiskeprodukter, vegetabilske proteiner og korn, indeholder dette foder hvedekim (Wheat Germ).

Dette er især vigtigt for Koi, der ofte lever meget længe. Hvedekim er blevet tilsat, fordi det er rig på E-vitamin, essentielle fedtsyrer og mineraler og er meget letfordøjeligt.

Mange havedamsejere vælger All Season, når vandet bliver koldere, under 15°C, fordi dette foder også præsterer godt ved lavere temperaturer. Tilsæt eventuelt Koi Premium ved en vandtemperatur over 20°C for mere vækst og farve.

Dette foder har høj vandstabilitet, som bidrager til at opretholde en god vandkvalitet ved at give dine Koi god tid til at spise det. All Season er også beriget med et præbiotikum, et polysaccharid, der tjener som fødekilde for tarmens positive mikrobakterier. Dette gunstige bakterier er afgørende for at opretholde en normalt fungerende tarmflora og har stor betydning for fiskens generelle sundhed.

All Season indeholder astaxanthin. Astaxanthin er et carotenoid, der bruges til at understøtte farverne på Koi - især de røde farver.

Fås kun som 5kg i 6mm pillestørrelse.

Indhold:

Råprotein: 34%
Råfedt: 6%
Råaske: 7,7 %
Fosfor: 1,11%
Calcium: 1,4 %
Natrium: 0,2 %

 

Vitaminer:

Vitamin A: 17.500 IE/kg
Vitamin D3: 2.726 IE/kg
E-vitamin: 200mg/kg
C-vitamin: 290mg/kg

 

Sporelementer:

E1 Jern: 60mg/kg
Jod: 5,0 mg/kg
E4 Kobber 5,0 mg/kg
E5 Mangan: 20mg/kg
E6 Zink: 81 mg/kg
E324 Ethoxyquin: 100mg/kg
E321 Butylhydroxytoluen: 17 mg/kg
E161j Astaxanthin 5 mg/kg

 

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Nishikigoi-Ô All Season - 5kg, 6mm
Din bedømmelse