Menu
Din kurv

Skimmer

Overfladeskimmer til brug havedammen, holder overfladen fri for blade, pollen og andet skidt der lander i havedammen.

AquaForte Overfladeskimmer - Ø200mm
Nyhed
Overfladeskimmer med kurv og filterskum til 110mm rør Fjerner effektivt blade og andet nedfald fra vandoverfladen, så det ikke når at bundfælde sig i havedammen.Havedammen vil fremstå mere ren og klar, da overfladeskim..
595,00 DKK
Ekskl. Moms:476,00 DKK
AquaForte Overfladeskimmer - Ø300mm
Nyhed
Stor og kraftig overfladeskimmer med kurv i rustfri stål  Fjerner effektivt blade og andet nedfald fra vandoverfladen, så det ikke når at bundfælde sig i havedammen.Havedammen vil fremstå mere ren og klar, da overf..
795,00 DKK
Ekskl. Moms:636,00 DKK
AquaForte Overfladeskimmer uden kurv
Nyhed
Overfladeskimmer uden kurv - tilpasser sig store niveauforskelle i havedammen Fjerner effektivt blade og andet nedfald fra vandoverfladen, så det ikke når at bundfælde sig i havedammen.Havedammen vil fremstå mere ren og klar,..
479,00 DKK
Ekskl. Moms:383,20 DKK
AquaForte stående overfladeskimmer
Nyhed
Stående overfladeskimmer på stativ - tilsluttes pumpe Fjerner effektivt blade og andet nedfald fra vandoverfladen, så det ikke når at bundfælde sig i havedammen. Efterlader overfladen pæn og blank og havedammen vi..
599,00 DKK
Ekskl. Moms:479,20 DKK
Oase Biosys Kasseskimmer
Nyhed
Stor overfladeskimmer til montering i siden af havedammen Fjerner effektivt blade og andet nedfald fra vandoverfladen, så det ikke når at bundfælde sig i havedammen.Efterlader vandspejlet pænt og blankt og havedammen vil frem..
1.999,00 DKK
Ekskl. Moms:1.599,20 DKK
Viser 1 til 5 af 5 (1 sider)