Menu
Din kurv

Opbygning af havedam

Se vores udvalg af produkter til opbygning af havedammen. Vi har det du skal bruge helt fra hullet er gravet til den står færdig vand i.

Du finder bunddræn, skimmere, folie og underlag, vandfald samt en masse tilbehør til opbygningen af din havedam.

AquaForte Overfladeskimmer - Ø200mm
Nyhed
Overfladeskimmer med kurv og filterskum til 110mm rør Fjerner effektivt blade og andet nedfald fra vandoverfladen, så det ikke når at bundfælde sig i havedammen.Havedammen vil fremstå mere ren og klar, da overfladeskim..
595,00 DKK
Ekskl. Moms:476,00 DKK
AquaForte Overfladeskimmer - Ø300mm
Nyhed
Stor og kraftig overfladeskimmer med kurv i rustfri stål  Fjerner effektivt blade og andet nedfald fra vandoverfladen, så det ikke når at bundfælde sig i havedammen.Havedammen vil fremstå mere ren og klar, da overf..
795,00 DKK
Ekskl. Moms:636,00 DKK
AquaForte Overfladeskimmer uden kurv
Nyhed
Overfladeskimmer uden kurv - tilpasser sig store niveauforskelle i havedammen Fjerner effektivt blade og andet nedfald fra vandoverfladen, så det ikke når at bundfælde sig i havedammen.Havedammen vil fremstå mere ren og klar,..
479,00 DKK
Ekskl. Moms:383,20 DKK
AquaForte stående overfladeskimmer
Nyhed
Stående overfladeskimmer på stativ - tilsluttes pumpe Fjerner effektivt blade og andet nedfald fra vandoverfladen, så det ikke når at bundfælde sig i havedammen. Efterlader overfladen pæn og blank og havedammen vi..
599,00 DKK
Ekskl. Moms:479,20 DKK
Bunddræn - 50mm og 110mm
Nyhed
Bunddræn til havedam - til store og mellemstore havedamme Skaber et kraftigt sug på bunden, så større partikler transporteres til filtret hvor de kan filtreres fra. Fungere bedst med gravitationsløsninger, hvor filte..
Pris fra 299,00 DKK
Ekskl. Moms:239,20 DKK
Bunddræn / sidedræn med 90° PVC tilslutning
Nyhed
Lille og praktisk afløb med PVC tilslutning Kan bruges som enten bundafløb eller sideafløb. Er særlig praktisk i installationer hvor pladsen er trang, som ved opbygning af indekar og karantænekar. Fungere bedst i be..
Pris fra 599,00 DKK
Ekskl. Moms:479,20 DKK
Oase Biosys Kasseskimmer
Nyhed
Stor overfladeskimmer til montering i siden af havedammen Fjerner effektivt blade og andet nedfald fra vandoverfladen, så det ikke når at bundfælde sig i havedammen.Efterlader vandspejlet pænt og blankt og havedammen vil frem..
1.999,00 DKK
Ekskl. Moms:1.599,20 DKK
Spindrifter - det originale bunddræn med luft
Nyhed
Det originale bunddræn med luft til større havedamme Monteres i bunden af havedammen og vandet transporteres via bunddrænet til filtersystemet. Bunddrænet er monteret med en hætte på, og der skabes på den m..
3.999,00 DKK
Ekskl. Moms:3.199,20 DKK
Viser 1 til 8 af 8 (1 sider)