Menu
Din kurv

Havedam og Installation

Vores sortiment af Rør og Fittings, samt øvrige produkter til opbygning og installation af havedammen, vil løbende blive udvidet.

Vi arbejder på højtryk med nye varer - men kan du ikke vente, så send gerne en besked til os med det du skal bruge, så vender vi tilbage med priser og lagerstatus til dig.

3-vejs PVC kuglehane med unioner - T-boret - Lim/Lim - flere størrelser
Nyhed
3-vejs kvalitets kuglehane til regulering af vandstrømningen PVC kuglehane anvendes i PVC installationer til regulering af vandgennemstrømningen i faste pvc rørsystemer og limslanger.Med denne kugleventil har du mulighed for at ..
Pris fra 599,00 DKK
Ekskl. Moms:479,20 DKK
Tilpasser niveauet for rørbærer Rørbærer bruges til at fastgørelse af rør og slanger på vægge eller gulve. Passer niveauet ikke 100%, kan et afstandsstykke være praksisk og få din installation til at sidde ordentligt. Din installation kommer til at s..
Pris fra 6,00 DKK
Ekskl. Moms:4,80 DKK
AquaForte Overfladeskimmer - Ø200mm
Nyhed
Overfladeskimmer med kurv og filterskum til 110mm rør Fjerner effektivt blade og andet nedfald fra vandoverfladen, så det ikke når at bundfælde sig i havedammen.Havedammen vil fremstå mere ren og klar, da overfladeskim..
595,00 DKK
Ekskl. Moms:476,00 DKK
AquaForte Overfladeskimmer - Ø300mm
Nyhed
Stor og kraftig overfladeskimmer med kurv i rustfri stål  Fjerner effektivt blade og andet nedfald fra vandoverfladen, så det ikke når at bundfælde sig i havedammen.Havedammen vil fremstå mere ren og klar, da overf..
795,00 DKK
Ekskl. Moms:636,00 DKK
AquaForte Overfladeskimmer uden kurv
Nyhed
Overfladeskimmer uden kurv - tilpasser sig store niveauforskelle i havedammen Fjerner effektivt blade og andet nedfald fra vandoverfladen, så det ikke når at bundfælde sig i havedammen.Havedammen vil fremstå mere ren og klar,..
479,00 DKK
Ekskl. Moms:383,20 DKK
AquaForte stående overfladeskimmer
Nyhed
Stående overfladeskimmer på stativ - tilsluttes pumpe Fjerner effektivt blade og andet nedfald fra vandoverfladen, så det ikke når at bundfælde sig i havedammen. Efterlader overfladen pæn og blank og havedammen vi..
599,00 DKK
Ekskl. Moms:479,20 DKK
Budget PVC kuglehane - Lim/Lim - flere størrelser
Nyhed
Unibody kuglehane til PVC installation i havedam  Anvendes i PVC installationer til regulering af vandgennemstrømningen i faste pvc rørsystemer og limslanger.Med denne kugleventil har du mulighed for at regulere vandgennemstrømningen i din intallatio..
Pris fra 49,00 DKK
Ekskl. Moms:39,20 DKK
Bunddræn - 50mm og 110mm
Nyhed
Bunddræn til havedam - til store og mellemstore havedamme Skaber et kraftigt sug på bunden, så større partikler transporteres til filtret hvor de kan filtreres fra. Fungere bedst med gravitationsløsninger, hvor filte..
Pris fra 299,00 DKK
Ekskl. Moms:239,20 DKK
Bunddræn / sidedræn med 90° PVC tilslutning
Nyhed
Lille og praktisk afløb med PVC tilslutning Kan bruges som enten bundafløb eller sideafløb. Er særlig praktisk i installationer hvor pladsen er trang, som ved opbygning af indekar og karantænekar. Fungere bedst i be..
Pris fra 599,00 DKK
Ekskl. Moms:479,20 DKK
Eco PVC kuglehane med dobbelt union - Lim/Lim - flere størrelser
Nyhed
AquaForte kuglehane til PVC installation i havedam  Econo Line Kuglehane fra Aquaforte anvendes i PVC installationer til regulering af vandgennemstrømningen i faste pvc rørsystemer og limslanger.Med denne kugleventil har du m..
Pris fra 109,00 DKK
Ekskl. Moms:87,20 DKK
Til afrensning af PVC og limslange inden limning   For at sikre optimal og langvarig hærdning og vedhæftning når du samler og limer PVC fittings, er det vigtigt at overfladen er ren. Når du bruger Griffon Cleaner, efterlades overfladen ren og affedte..
Pris fra 89,00 DKK
Ekskl. Moms:71,20 DKK
Fleksible bøjninger 45° til nem montering af rør og udstyr Stort udvalg af GummiFlex bøjninger i standardstørrelser, til montering af bl.a. rør i forbindelse med filterinstallation til din havedam.  Fremstillet i naturgummi af høj kvalitet og med kra..
Pris fra 69,00 DKK
Ekskl. Moms:55,20 DKK
Fleksible bøjninger 90° til nem montering af rør og udstyr Stort udvalg af GummiFlex bøjninger i standardstørrelser, til montering af bl.a. rør i forbindelse med filterinstallation til din havedam.  Fremstillet i naturgummi af høj kvalitet og med kra..
Pris fra 69,00 DKK
Ekskl. Moms:55,20 DKK
Fleksible reduktioner til nem montering af rør og udstyr Reduktioner bruges i overgangen mellem rør og udstyr med forskellige dimensioner.   Stort udvalg af GummiFlex reduktioner i standardstørrelser, til montering af rør i forbindelse med installati..
Pris fra 39,00 DKK
Ekskl. Moms:31,20 DKK
Fleksible samlemuffer til nem montering af rør og udstyr Stort udvalg af GummiFlex samlemuffer i standardstørrelser, til montering af bl.a. rør, haner, studser og uv-enheder i din havedam.  Fremstillet i naturgumm..
Pris fra 39,00 DKK
Ekskl. Moms:31,20 DKK
Fleksible slutmuffer til nem montering på rør og udstyr GummiFlex slutmuffer kan bruges til mange formål og er næsten uundværlig i forbindelse med instalation af filtersystem til havedammen.  Bruges ofte som afslutning på en installation og som prop ..
Pris fra 29,00 DKK
Ekskl. Moms:23,20 DKK
Fleksible Y-stykker til nem montering af rør og udstyr Stort udvalg af GummiFlex Y-stykker i standardstørrelser, til montering af rør i forbindelse med installation af filter til din havedam.  Fremstillet i naturgummi af høj kvalitet og med kraftig s..
Pris fra 79,00 DKK
Ekskl. Moms:63,20 DKK
Kraftig slange som er velegnet til nedgravning og indstøbning Limslange bruges sammen med PVC fittings, som limes sammen. Bemærk: Slangen virker mere stiv end andre typer af slanger og kan derfor være lidt svær at arbejde med. Til gengæld er slangen ..
Pris fra 30,00 DKK
Ekskl. Moms:24,00 DKK
Blød og fleksibel luftslange til luftpumpe Transparent luftslange og forbliver meget blød og smidig i lang tid.  Luftslangen bruges mellem luftpumpe og luftsten. Den måler 4mm på den indvendige side og 6mm på de..
Pris fra 7,00 DKK
Ekskl. Moms:5,60 DKK
Sælges pr. meter eller i hele ruller - transparent luftslange til brug mellem luftpumper og luftsten  Vores klare luftslanger er lavet af PVC og fås med en indvendig diameter på 4mm, 9mm, 16mm og 19mm. Det er dette mål man bruger på luftpumper og sla..
Pris fra 5,00 DKK
Ekskl. Moms:4,00 DKK
Viser 1 til 20 af 52 (3 sider)