Menu
Din kurv

Springvand

Et springvand eller fontæne giver liv og lyd i havedammen. Det er et hyggeligt element, som ofte også har en gavnlig effekt, da det bidrager til cirkulation og iltning af vandet. Vi har springvand i flere forskellige størrelser og du kan på mange af vores modeller vælger mellem dyser, der giver hver deres udtryk. Du kan få én høj stråle, vulkan, skum eller klokkeblomst dyser og dermed få det udseende og den lyd du foretrækker.

Se vores udvalg lige her.

Lille pumpe i 3 størrelser til springvands sæt eller mindre havedamsfiltre - god og økonomisk  Compact E-serien fra AUGA er ideel til mindre filtersystemer, springvand, små åløb og vandfald eller andre van..
Pris fra 745,00 DKK
Ekskl. Moms:596,00 DKK
Smart sæt med 3 forskellige dyser, der giver lige det springvand du kunne tænke dig...  Med Compact Kit - springvands sæt har du alle muligheder for at få springvand i din havedam. Med 3 forskellige dyser, kan du lave de..
Pris fra 149,00 DKK
Ekskl. Moms:119,20 DKK
Komplet enhed, med indbygget pumpe, filter og UV-lys til små havedamme op til 1.000 liter vand Det indbyggede skumfilter hjælper med at holde vandet rent, mens den kraftige UV-C lampe effektivt modvirker svævealger - forudsat at dammen har den tiltæn..
899,00 DKK
Ekskl. Moms:719,20 DKK
Komplet enhed, med indbygget pumpe, filter og UV-lys til mindre havedamme op til 5.500 liter vand Det indbyggede skumfilter hjælper med at holde vandet rent, mens den kraftige UV-C lampe effektivt modvirker svævealger - forudsat at damme..
Pris fra 1.099,00 DKK
Ekskl. Moms:879,20 DKK
Viser 1 til 4 af 4 (1 sider)