Menu
Din kurv

Luftpumper & Tilbehør

Luftpumper og tilbehør til luftpumper

Her finder du et bredt udvalg af kvalitets luftpumper til havedammen og filtersystemer, der kræver luft. Vi har luftpumper i alle prisklasser.

Se også vores store udvalg af luftsten, luftslanger og fordelere til brug i havedammen.

 

Ilt er bl.a. en nødvendighed for at fisk kan leve i vand, derfor er det meget vigtigt at have en god iltning af vandet. Det kan en luftpump hjælpe med og ud over det gavner dine fisk, så kræver de biologiske processer og en masse itl. Så en god iltning af vandet kan altså være medvirkende til at opnå den helt rigtige balance i vandet! Desværre glemmer mange bassin ejere, luftpumpens vigtige betydning.

De små luftbobler, som en god iltsten giver, er også med til at afgasse vandet og 'trække' Ammoniak ud af det, så dette er endnu en god grund til at have luft på sine havedam - hele tiden, hele døgnet og hele året.

Desværre glemmer mange havedams ejere, luftpumpens vigtige betydning.

Kvalitets luft-disk - flad/rund Ø11cm og Ø20cm som ligger på bunden af havedammen  Denne type luftsten eller disk, er specielt velegnet til at ligge på bunden af havedammen. Her afgives luften i en opadgående retning og du efterligner på den måde de ..
Pris fra 69,00 DKK
Ekskl. Moms:55,20 DKK
Membran luftpumper i størrelser fra 30-250 l/m (20-200W) - høj ydelse og kompakt størrelse AquaForte Hi-Blow AP-serien er højtryks membran luftpumper af god kvalitet, med et lavt støjniveau. De er velegnet til iltning af vandet i havedammen eller til..
Pris fra 999,00 DKK
Ekskl. Moms:799,20 DKK
Vælge mellem luftpumpe alene eller som komplet sæt med luftsten og luftslange. Luftpumperne i V-serien er stærke og har lavt støjniveau, fås i 4 størrelser - luftpumpe alene eller komplet sæt. AquaForte H..
Pris fra 399,00 DKK
Ekskl. Moms:319,20 DKK
Fleksibel gummi membran til iltning af havedamsfilter Luftgardiner bruges til at ilte og skabe cirkulation i beholdere og tanke. De er fleksible og bøjelige og kan formes efter behov.Overfladen er porøs og luftmængden fordeles j&..
Pris fra 19,00 DKK
Ekskl. Moms:15,20 DKK
Kvalitets luftfordeler i metal/alu, med store drejeknapper til præcis regulering af luftmængden  Ved at bruge 9mm slange i stedet for 4mm, får du væsentligt mere luft igennem, selv fra den samme pumpe. Det er vores anbefaling at benytte 9mm til alle ..
Pris fra 129,00 DKK
Ekskl. Moms:103,20 DKK
Luftfordeler i metal med 19mm indgang og 4mm udgange Kraftig luftfordeler i forkromet messing som har 19mm indgang. Dette gør at den passer på rigtig mange luftpumper, da disse ofte har 19mm på den udvendige del af udgangen. Du kan fx bruge 19mm luft..
Pris fra 139,00 DKK
Ekskl. Moms:111,20 DKK
Luftfordeler i metal med 19mm indgang og 9mm udgange Kraftig luftfordeler i forkromet messing som har 19mm indgang. Dette gør at den passer på rigtig mange luftpumper, da disse ofte har 19mm på den udvendige del af udgangen. Du kan fx bruge 19mm luft..
249,00 DKK
Ekskl. Moms:199,20 DKK
Praktisk luftfordeler til regulering af luftmængde i havedammen  Luft er vigtig for livet og de biologiske processer i havedammen. Med en fordeler til din luftpumpe, fordeles luften derhen hvor der er mest brug for den og ned i en størrelse der passe..
Pris fra 249,00 DKK
Ekskl. Moms:199,20 DKK
Professionel luftring der giver masser af luft med minimal modstand Belufter ring af professionel kvalitet (bruges f.eks. meget i fiskeopdræt) som giver masser af luft, med minimal modstand. Du udnytter luften fra din luftpumpe fuldt ud og får derfor..
Pris fra 449,00 DKK
Ekskl. Moms:359,20 DKK
Blød og fleksibel luftslange til luftpumpe Transparent luftslange og forbliver meget blød og smidig i lang tid.  Luftslangen bruges mellem luftpumpe og luftsten. Den måler 4mm på den indvendige side og 6mm på de..
Pris fra 7,00 DKK
Ekskl. Moms:5,60 DKK
Sælges pr. meter eller i hele ruller - transparent luftslange til brug mellem luftpumper og luftsten  Vores klare luftslanger er lavet af PVC og fås med en indvendig diameter på 4mm, 9mm, 16mm og 19mm. Det er dette mål man bruger på luftpumper og sla..
Pris fra 5,00 DKK
Ekskl. Moms:4,00 DKK
Smart luftslange lavet i sort gummi, hvilket gør at den synker til bunden - fås i 4mm og 9mm  Mange oplever ofte at de almindelige klare luftslanger, står op i en bue nede i havedammen. Dette problem kan du løse med denne luftslange af gummi. Vægten ..
Pris fra 20,00 DKK
Ekskl. Moms:16,00 DKK
Cylinderformet Hi-Oxygen kvalitets luftsten i 4 forskellige størrelser  Dette er den gode udgave af den klassiske cylinder luftsten, som kan benyttes i havedammen eller til beluftning i filtersystemer. De firkantede ender sikrer at luftstenen ligger ..
Pris fra 79,00 DKK
Ekskl. Moms:63,20 DKK
Med 9mm tilslutning og et godt flow, kan denne luftsten levere masser af luft til havedammen  Almindelig luftsten i cylinderform fra Pondteam.Velegnet til en luftmængde på 20-30 l/min.  ..
109,00 DKK
Ekskl. Moms:87,20 DKK
Den traditionelle og velkendte runde luftsten med en diameter på 50mm  50mm iltsten anbefales til brug i mindre havedamme. Den er også velegnet til beluftning af det biologiske filter. Leverer ca. 1-2 liter/min.   Kan bruges både med 4mm og 9mm lufts..
19,00 DKK
Ekskl. Moms:15,20 DKK
Membransæt til Aquaforte Hi-Blow AP-serie Efter lang og kontinuerlig brug af luftpumpen, kan membranerne blive slidt og trænge til at blive udskiftet. Membransæt til Aquaforte Hi-Blow AP-serie findes i 3 størrelser. Membran..
Pris fra 49,00 DKK
Ekskl. Moms:39,20 DKK
Membransæt til Aquaforte Hi-Flow V-serie luftpumper Efter lang og kontinuerlig brug af luftpumpen, kan membranerne blive slidt og trænge til at blive udskiftet.Aquaforte Hi-Flow V-serie findes i 4 størrelser og hver pumpe har..
Pris fra 59,00 DKK
Ekskl. Moms:47,20 DKK
Membransæt til AUGA AirTec og AirTec Pro
Nyhed
Membransæt til AUGA AirTec serien Efter lang og kontinuerlig brug af luftpumpen, kan membranerne blive slidt og trænge til at blive udskiftet. Membransæt til AUGA luftpumperne findes til den lille AirTec serie eller AirTec Pro ser..
Pris fra 95,00 DKK
Ekskl. Moms:76,00 DKK
Secoh JDK er super luftpumper i høj kvalitet med lang levetid  Secoh JDK luftpumper har en meget lydløs drift med lave vibrationer. Motor- og pumpedelen er kombineret i én let og kompakt konstruktion, hvilket garanterer en lang og pålidelig driftsper..
Pris fra 1.595,00 DKK
Ekskl. Moms:1.276,00 DKK
Thomas / Yasunaga membran luftpumper - måske markedets mest stabile og driftsikreDownload AP-serie produktoversigt:  Specifikationer og flowdiagram (Engelsk)Ønsker du den absolut bedste kvalitet, så er luftpumperne fra Thomas / Yasunaga ikk..
Pris fra 1.595,00 DKK
Ekskl. Moms:1.276,00 DKK
Viser 1 til 20 af 20 (1 sider)