Menu
Din kurv

Luftpumper & Tilbehør

Luftpumper og tilbehør til luftpumper

Her finder du et bredt udvalg af kvalitets luftpumper til havedammen og filtersystemer, der kræver luft. Vi har luftpumper i alle prisklasser.

Se også vores store udvalg af luftsten, luftslanger og fordelere til brug i havedammen.


Ilt er bl.a. en nødvendighed for at fisk kan leve i vand, derfor er det meget vigtigt at have en god iltning af vandet. Det kan en luftpump hjælpe med og ud over det gavner dine fisk, så kræver de biologiske processer og en masse itl. Så en god iltning af vandet kan altså være medvirkende til at opnå den helt rigtige balance i vandet! Desværre glemmer mange bassin ejere, luftpumpens vigtige betydning.

De små luftbobler, som en god iltsten giver, er også med til at afgasse vandet og 'trække' Ammoniak ud af det, så dette er endnu en god grund til at have luft på sine havedam - hele tiden, hele døgnet og hele året.

Desværre glemmer mange havedams ejere, luftpumpens vigtige betydning.

AirDisc Luftsten - Hi-Oxy
Sommer i havedammen
Kvalitets luft-disk - flad/rund Ø11cm og Ø20cm som ligger på bunden af havedammen  Denne type luftsten eller disk, er specielt velegnet til at ligge på bunden af havedammen. Her afgives luften i en opadgående ret..
Pris fra 69,00 DKK
Ekskl. Moms:55,20 DKK
Membran luftpumper i størrelser fra 30-250 l/m (20-200W) - høj ydelse og kompakt størrelse AquaForte Hi-Blow AP-serien er højtryks membran luftpumper af god kvalitet, med et lavt støjniveau. De er velegnet til..
Pris fra 999,00 DKK
Ekskl. Moms:799,20 DKK
AquaForte luftpumper Hi-Flow V-serie
Sommer i havedammen -13 %
Vælge mellem luftpumpe alene eller som komplet sæt med luftsten og luftslange. Luftpumperne i V-serien er stærke og har lavt støjniveau, fås i 4 størrelser - luftpumpe alene eller komplet sæt. AquaForte H..
Pris fra 349,00 DKK 399,00 DKK
Ekskl. Moms:279,20 DKK
Aquaforte Membransæt til Hi-Blow AP-serie
Nyhed
Membransæt til Aquaforte Hi-Blow AP-serie Efter lang og kontinuerlig brug af luftpumpen, kan membranerne blive slidt og trænge til at blive udskiftet. Membransæt til Aquaforte Hi-Blow AP-serie findes i 3 størrelser. Membran..
Pris fra 49,00 DKK
Ekskl. Moms:39,20 DKK
Aquaforte Membransæt til Hi-Flow V-serie
Nyhed
Membransæt til Aquaforte Hi-Flow V-serie luftpumper Efter lang og kontinuerlig brug af luftpumpen, kan membranerne blive slidt og trænge til at blive udskiftet.Aquaforte Hi-Flow V-serie findes i 4 størrelser og hver pumpe har..
Pris fra 59,00 DKK
Ekskl. Moms:47,20 DKK
Ekstremt robuste luft membranpumper med metalhus, til større havedamme En luftpumpe tilfører luft til havedammen, som er vital for fisk, planter og den biologiske balance!  AirTec Pro luftpumpen fra AUGA er udført i st&ael..
Pris fra 1.295,00 DKK
Ekskl. Moms:1.036,00 DKK
Kvalitets luftfordeler i metal/alu, med store drejeknapper til præcis regulering af luftmængden  Ved at bruge 9mm slange i stedet for 4mm, får du væsentligt mere luft igennem, selv fra den samme pumpe. Det er vores anbef..
Pris fra 129,00 DKK
Ekskl. Moms:103,20 DKK
Luftring med stor kapacitet - Ø30, Ø50 og Ø75 cm
Sommer i havedammen
Professionel luftring der giver masser af luft med minimal modstand Belufter ring af professionel kvalitet (bruges f.eks. meget i fiskeopdræt) som giver masser af luft, med minimal modstand. Du udnytter luften fra din luftpumpe fuldt ud og f&a..
Pris fra 449,00 DKK
Ekskl. Moms:359,20 DKK
Luftslange i klar Silikone - 4mm
Nyhed
Blød og fleksibel luftslange til luftpumpe Transparent luftslange og forbliver meget blød og smidig i lang tid.  Luftslangen bruges mellem luftpumpe og luftsten. Den måler 4mm på den indvendige side og 6mm på de..
Pris fra 7,00 DKK
Ekskl. Moms:5,60 DKK
Sælges pr. meter eller i hele ruller - transparent luftslange til brug mellem luftpumper og luftsten  Vores klare luftslanger er lavet af PVC og fås med en indvendig diameter på 4mm, 9mm, 16mm og 19mm. Det er dette m&arin..
Pris fra 5,00 DKK
Ekskl. Moms:4,00 DKK
Smart luftslange lavet i sort gummi, hvilket gør at den synker til bunden - fås i 4mm og 9mm  Mange oplever ofte at de almindelige klare luftslanger, står op i en bue nede i havedammen. Dette problem kan du løse med de..
Pris fra 20,00 DKK
Ekskl. Moms:16,00 DKK
Cylinderformet Hi-Oxygen kvalitets luftsten i 4 forskellige størrelser  Dette er den gode udgave af den klassiske cylinder luftsten, som kan benyttes i havedammen eller til beluftning i filtersystemer. De firkantede ender sikrer at ..
Pris fra 79,00 DKK
Ekskl. Moms:63,20 DKK
Med 9mm tilslutning og et godt flow, kan denne luftsten levere masser af luft til havedammen  Almindelig luftsten i cylinderform fra Pondteam.Velegnet til en luftmængde på 20-30 l/min.  ..
109,00 DKK
Ekskl. Moms:87,20 DKK
Den traditionelle og velkendte runde luftsten med en diameter på 50mm  50mm iltsten anbefales til brug i mindre havedamme. Den er også velegnet til beluftning af det biologiske filter. Leverer ca. 1-2 liter/min.   Kan bruges..
19,00 DKK
Ekskl. Moms:15,20 DKK
Secoh JDK luftpumper
Nyhed
Secoh JDK er super luftpumper i høj kvalitet med lang levetid  Secoh JDK luftpumper har en meget lydløs drift med lave vibrationer. Motor- og pumpedelen er kombineret i én let og kompakt konstruktion, hvilket garanterer en ..
Pris fra 1.595,00 DKK
Ekskl. Moms:1.276,00 DKK
Thomas / Yasunaga AP-serie Air Pumps - HQ luftpumper
Sommer i havedammen
Thomas / Yasunaga membran luftpumper - måske markedets mest stabile og driftsikreDownload AP-serie produktoversigt:  Specifikationer og flowdiagram (Engelsk)Ønsker du den absolut bedste kvalitet, så e..
Pris fra 1.595,00 DKK
Ekskl. Moms:1.276,00 DKK
Viser 1 til 16 af 16 (1 sider)

Bedst sælgende i denne kategori