Menu
Din kurv

Filtermateriale og Biomedier

Biomedier benyttes i den biologiske rensning af vandet i din havedam. Biomedier kan have mange former og fungere på hver deres måde. Der findes flydende medier til Moving Bed filter, som fx Nexus fra Evolution Aqua eller Beads, som er små kugler, der benyttes i Bead filter fx SuperBead eller EconoBead. Endvidere er diverse faste/porøse bio materialer til brug i fx en Bakki Shower, på vej til at blive voldsomt populært.


Vores Filtermedier er alle fra kendte producenter og af høj kvalitet! Vi er lagerførende med enkelte produkter, resten leveres direkte fra vores leverandører. På den måde kan vi nemmere tilbyde dig et stort udvalg, hvor du har mulighed for at sammensætte dit filtersystem og vælge de Biomedier, som passer bedst til dine behov.

Velegnet til Bakki Shower og så er SuperBio filtermedie både billigt og effektivt.  SuperBio er et meget åbent filtermateriale lavet på sintret glas. Det fremstilles af genbrugsglas pulver, der blandes med calciumcarbonat og brændes ved 900°C. Glasse..
329,00 DKK
Ekskl. Moms:263,20 DKK
Biomedie med enorm stor overflade – velegnet til de fleste filtertyper Alfagrog er med sin enorme overflade det oplagte valg, til kolonisering af bakterier og mikroorganismer i biologiske filtersystemer. De mange gavnlige bakterier får gode levevilkå..
Pris fra 299,00 DKK
Ekskl. Moms:239,20 DKK
AquaKing Bacteria House - biomedier
-20 %
Effektivt filtermedie i 2 størrelser - forbedrer vandkvaliteten og klarheden i havedammen AquaKing Bacteria House er filtermateriale lavet af porøse stænger af keramisk materiale bl.a mineraler og silica. Det er et produkt i mege..
Pris fra 196,00 DKK 245,00 DKK
Ekskl. Moms:156,80 DKK
Bacteria Home - keramisk filtermateriale med kæmpe overflade Bacteria Home er filtermateriale lavet af porøse stænger af keramisk materiale. Det er et produkt i meget høj kvalitet, med en ensartet struktur hele vejen igenne..
595,00 DKK
Ekskl. Moms:476,00 DKK
Speciel spiralformet version af de velkendte bakki-medier der giver øget overflade til bakterier På grund af den spiralformede udskæring øges den specifikke overflade og den forbedrer vandgennemstrømningen, hvis medi..
299,00 DKK
Ekskl. Moms:239,20 DKK
ECO Pondchip - enorm biologisk overflade på 4.370m²/m³ til Moving Bed filter løsninger   Ny forbedret udgave med endnu større overflade! Før 3.500m²/m³ nu 4.370m²/m³!    Med ECO Pondchip for du det ideelle filtermedie til dit Moving Bed filter. De e..
Pris fra 299,00 DKK
Ekskl. Moms:239,20 DKK
Biologisk filtermåtte med praktisk T-profil, lavet af fint filterskum med stor overflade  Filtermåtte med en stor overflade, der garanterer plads til masser af gavnlige bakterier. Kan placeres direkte mod hinanden på grund af T-profilen, der giver fl..
179,00 DKK
Ekskl. Moms:143,20 DKK
Super kvalitet og kæmpe overflade gør Gijutsu til et oplagt valg til dit filter...  Gijutsu filtermedie er lavet med de bedste keramiske ressourcer, såsom turmalin, silica og germanium. Ved opvarmning til temperaturer på 1800°C, skabes der en meget p..
595,00 DKK
Ekskl. Moms:476,00 DKK
Top Grade Japan måtte i bedste kvalitet, som sikrer hurtig modning og stor overflade  Dette er den gode kvalitet af japan måtter til biologisk rensning af vandet i din havedam - øget og bedre overfladeareal på grund af de forbedrede fibre. Japan mått..
649,00 DKK
Ekskl. Moms:519,20 DKK
Evolution Aqua K+ Media - forbedret filtermedie til Moving Bed filter med stor overflade  Evolution Aqua Kaldness er designet til at være et effektivt, selvrensende biomedie med stor overflade, der medvirker til at skabe et bedre og sunde..
Pris fra 449,00 DKK
Ekskl. Moms:359,20 DKK
Evolution Aqua Kaldnes Media - effektivt filtermedie til Moving Bed filter  Evolution Aqua Kaldness er designet til at være et effektivt, selvrensende biomedie med stor overflade, der medvirker til at skabe et bedre og sundere vandmilj&os..
Pris fra 349,00 DKK
Ekskl. Moms:279,20 DKK
Bio Medier i høj kvalitet og stor overflade - effektiv biologisk rensning af vandet i havedammen Med Original Hel-X® filtermateriale kan du nemt selv bygge et Moving Bed filter til din havedam eller øge kapaciteten af et eksisterende moving bed filte..
Pris fra 945,00 DKK
Ekskl. Moms:756,00 DKK
Planet Bio filtermateriale 45 liter
Ikke på lager
Planet Bio - nyskabende bio filtermateriale til effektiv rensning af din havedam Planet Bio filtermateriale er et nyskabende og special udviklet biomedie som kan anvendes både i Tromlefilter og i almindelige Moving Bed filter typer.  Svømmende Biom..
489,00 DKK
Ekskl. Moms:391,20 DKK
PoraGlass Biomedier 20kg
Bestillingsvare 3-5 dage
PoraGlass giver super biologisk rensning af din havedam PoraGlass er en super porøst filtermedie med mikroskopiske porer. Det er lavet af meget høj kvalitet kvarts, som med speciel forarbejdning giver dens struktur.  Mikroskopiske porer = Kæmpe ove..
Pris fra 1.049,00 DKK
Ekskl. Moms:839,20 DKK
De originale SuperBead Beads - til alle typer Bead filter Disse Beads er de originale fra Air-Aqua som bliver benyttet i deres meget populære filter af samme navn - SuperBead. Så har du et SuperBead filter der skal have nye beads, er det disse du ska..
1.095,00 DKK
Ekskl. Moms:876,00 DKK
Viser 1 til 15 af 15 (1 sider)