Menu
Din kurv

Filterstart

Med filterstart får du hurtigt gang i biologien i dit filter

Her finder du vores udvalg af bakterieprodukter til opstart og vedligeholdelse af balancen i dit filtersystem til havedammen. 

Filterstarter anvendes typisk i foråret hvor dit filter endnu ikke har optimale forhold, at arbejde under. Ved at tilsætte filterstart øges filterets effekt og derved forbedres vandkvaliteten. Under normale danske temperaturforhold, kan der nemt gå en måned eller mere, før bakteriebalancen i dit filter og din havedam på naturligvis, er 100% effektivt.

I perioder med meget varmt vand, øges bakterietrykket i havedammen yderligere og filteret kan have brug for et 'boost' ved at tilsætte filter bakterier.

Vores produkter bidrager effektivt til omdannelse af ammoniak til nitrit og de reducerer mængden af skadelige bakterier og svampe. 

Et velfungerende filtersystem er ofte grundlaget for sundt og klart vand.

Bacti Dry - Tørbakterier til hurtig filterstart og vedligehold i havedammen Bacti Dry indeholder tørrede bakterier og mineraler der sikrer, at din havedam og fisk er 100% i balance.   Forbedrer vandkvaliteten Bidrager t..
249,00 DKK
Ekskl. Moms:199,20 DKK
Bacti Feed - næring til havedammens gode bakterier  Bacti Feed er et naturligt produkt som giver ekstra næring til bakterier og mikroorganismer i havedam og filter. Du sikrer med andre ord, at de mikroorganismer, mælkesyrebakt..
199,00 DKK
Ekskl. Moms:159,20 DKK
Bacti Pearls - hurtigvirkende vandbehandling  Bacti Pearls giver en hurtig og intensiv behandling af vandet i din havedam - resultatet er rent og klart vand.  Hurtigvirkende og intensiv vandbehandling Koncentreret og billig i brug Indeholder millia..
149,00 DKK
Ekskl. Moms:119,20 DKK
Effektiv filterstart til alle typer filter - få hurtigt gang i biologien i havedammen  Bacti Start sætter hurtigt gang i de biologiske processer i dit filtersystem og i havedammen. Vores populære filterstart kommer nu i ny og ..
149,00 DKK
Ekskl. Moms:119,20 DKK
Naturlig balance i havedammen, med hjælp fra stærkt koncentrerede mikroorganismer, enzymer og mineraler.Med EASYPOND® Bakto Bio tilbyder vi dig et specialprodukt af høj kvalitet, der stabiliserer og harmoniserer vandkvalite..
Pris fra 199,00 DKK
Ekskl. Moms:159,20 DKK
Kamiac - dyrk dine egne mikroorganismer - Startsæt til 200.000 liter vand Fordelene ved at anvende og opdyrke dine egne mikroorganismer er mange. Kontinuerlig tilførsel af bakterier og mikroorganismer Kan anvendes de..
749,00 DKK
Ekskl. Moms:599,20 DKK
Kamiac Refill sæt med 2 x 1000ml til 800.000 liter vand Hvis du allerede er ejer af en Kamiac Bacteria Activator, har du mulighed for at købe dette refillsæt. Det indeholder 1000ml bakterier og 1000ml næringsstof. Til e..
899,00 DKK
Ekskl. Moms:719,20 DKK
Effektiv gel til opstart/aktivering af de fleste filtermedier MICROBE-LIFT - Filter Gel er et teknologisk gennembrud, fordi det er det første produkt, der sætter bakterierne lige hvor du ønsker det og de bliver der!Reducerer ..
Pris fra 149,00 DKK
Ekskl. Moms:119,20 DKK
Specielt formuleret blanding af bakterier til opstart og vedligehold af alle biologiske filtre MICROBE-LIFT - Super Start indeholder forskellige gavnlige bakterier, som er helt nødvendige for de biologiske processer i havedammen. I den biolog..
Pris fra 199,00 DKK
Ekskl. Moms:159,20 DKK
  Effektiv filterstart i geleform - velegnet til stort set alle typer af filtre Pond Support - Bacto Gel består af levende bakterier, specielt udviklet til opstart og vedligeholdelse af den biologisk balance i dit filter. Bacto Gel har endvidere den ..
Pris fra 79,00 DKK
Ekskl. Moms:63,20 DKK
Pond Support - Nitrificerende bakterier Sætter gang i de naturlige bakterieprocesser i havedammen. Derved opnår man en øget naturlig rensning af vandet og et sundere vandmiljø. Pond Support - Nitrificerende bakterier vil også øge effektiviteten i dit..
95,00 DKK
Ekskl. Moms:76,00 DKK
Evolution Aqua - PURE Pond er levende bakterier til brug i filter eller direkte i havedammen PURE Pond indeholder millioner af nyttige bakterier, som frigives gradvist i vandet eller dit filtersystem. De forbedre generelt vandkvaliteten og de fremmer..
Pris fra 119,00 DKK
Ekskl. Moms:95,20 DKK
Evolution Aqua - PURE Pond Bomb - bakterie bombe der giver klart vand i biologisk balance! PURE Pond Bomb - nu i ny og forbedret udgave! Dette prisvindende produkt er nu blevet endnu bedre - der er tilført en Aktiverings Gel, som giver &oslas..
149,00 DKK
Ekskl. Moms:119,20 DKK
Evolution Aqua - PURE+ Filter Start Gel, med levende bakterier til opstart af filtersystemet i havedammen PURE+ Filter Start Gel er en levende, koncentreret bakteriekultur til brug i nye filtersystemer, samt til opstart af eksisterende filter i forår..
Pris fra 229,00 DKK
Ekskl. Moms:183,20 DKK
Effektive bakterier til opstart og vedligehold af dit havedamsfilter   Filterbakterier i pulverform, som styrker og gavner den bakterielle balance i dit filter. Dette produkt består af koncentrerede bakteriestammer, som er specielt udval..
Pris fra 249,00 DKK
Ekskl. Moms:199,20 DKK
Viser 1 til 15 af 15 (1 sider)