Menu
Din kurv

Bakterie kontrol

Produkter til kontrolleret styring af bakterietrykket i havedammen. Holder de dårlige bakterier i 'skak' så de gode kan overtage.

Resultatet er sunde, sygdomsfrie og mere livlige fisk i en havedam med klart og rent vand, uden lugt!

Bacto Fix - mod patogene bakterier
Sommer i havedammen
Bacto Fix virker mod sygdomsfremkaldende bakterier i havedammen Bacto Fix er et højkoncentreret bakteriepræparat med et kimtal på over 100 millioner pr. gram. De mikrobielle stammer i Bacto Fix reducerer biologisk skadelige bakterier, ..
Pris fra 129,00 DKK
Ekskl. Moms:103,20 DKK
Har en afstressende virkning på dine fisk og en mild desinficerende effektDownload:  Info/Datablad (Engelsk)Afstressende for fisk ved en koncentration på 0,3 procent. Stærkere dosis ved behandling ..
95,00 DKK
Ekskl. Moms:76,00 DKK
Reducerer anaerobe bakterier, vira, svamp og giver sunde og livlige fisk i havedammen SuperTab er en videreudvikling af et produkt, som allerede i mange år er blevet anvendt, bl.a. i akvakultur. SuperTab er en oxidator i tabletform. Det &oslas..
Pris fra 385,00 DKK
Ekskl. Moms:308,00 DKK
VirkonS® - desinfektionsmiddel til brug i havedammen og karantænekar.  Det dræber patogener, reducerer skadelige bakterier, bekæmper vira, parasitter og svampe.  Kontroller 'Det bakterielle tryk' Nedsætter..
299,00 DKK
Ekskl. Moms:239,20 DKK
Virkon® Aquatic - desinfektionsmiddel specielt udviklet til brug i havedammen og karantænekar. Det dræber patogener, reducerer skadelige bakterier, bekæmper vira, parasitter og svampe.  Kontroller 'Det bakterielle try..
Pris fra 199,00 DKK
Ekskl. Moms:159,20 DKK
Viser 1 til 5 af 5 (1 sider)

Bedst sælgende i denne kategori