MICROBE-LIFT - Flocculant Plus Water Clarifier

Varenummer:
ML-FPWC
Brand:
MICROBE-LIFT

Vandklaringsmiddel der binder småpartikler og svæv i havedammen 

MICROBE-LIFT - Flocculant Plus Water Clarifier bygger på en polymer blanding, som anvendes til at 'fange' småpartikler og svæv i vandet i havedammen. Når du tilsætter Flocculant Plus vandklaringsmiddel i havedammen, sætter det sig på forskellige elementer, så de bliver tunge og bundfælder eller i større grad bliver filtreret fra i dit filtersystem.

MICROBE-LIFT - Flocculant Plus er sikkert at bruge, både for fisk og planter. Du vil opleve at vandet får en mælkehvid tåget farve, som dog forsvinder igen inden for et døgns tid. 

Dosering: 

Tilsæt 8 ml Flocculant Plus pr. 1.000 liter vand eller 80 ml pr. 10.000 liter vand.
(Den originale dosering hedder 30ml pr. 3.785 liter / 1 ounce, oz pr. 1000 US gallons).

Indhold:

1 liter behandler ca. 120.000 liter havedam.

Dette produkt giver ikke klart vand som følge af algevækst eller andre ting som kan give udpræget uklart vand, det kan fx. være jord/ler i større mængder der bliver skyllet ned pga. kraftig regn. Men mindre partikler, som svæver frit rundt i vandet og som måske har svært ved at blive fanget i filtersystemet, kan fjernes med MICROBE-LIFT - Flocculant Plus. Det kan være rester af organisk affald, mindre mængder af ler/jord og rester i vandet efter støvsugning af bunden.

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:MICROBE-LIFT - Flocculant Plus Water Clarifier
Din bedømmelse