Menu
Din kurv

Ventiler og haner

Alt i kuglehaner og skydeventiler i PVC til brug i havedam og pool installationer.

3-vejs PVC kuglehane med unioner - T-boret - Lim/Lim - flere størrelser
Nyhed
3-vejs kvalitets kuglehane til regulering af vandstrømningen PVC kuglehane anvendes i PVC installationer til regulering af vandgennemstrømningen i faste pvc rørsystemer og limslanger.Med denne kugleventil har du mulighed for at ..
Pris fra 599,00 DKK
Ekskl. Moms:479,20 DKK
Budget PVC kuglehane - Lim/Lim - flere størrelser
Nyhed
Unibody kuglehane til PVC installation i havedam  Anvendes i PVC installationer til regulering af vandgennemstrømningen i faste pvc rørsystemer og limslanger.Med denne kugleventil har du mulighed for at regulere vandgennemstrømningen i din intallatio..
Pris fra 49,00 DKK
Ekskl. Moms:39,20 DKK
Eco PVC kuglehane med dobbelt union - Lim/Lim - flere størrelser
Nyhed
AquaForte kuglehane til PVC installation i havedam  Econo Line Kuglehane fra Aquaforte anvendes i PVC installationer til regulering af vandgennemstrømningen i faste pvc rørsystemer og limslanger.Med denne kugleventil har du m..
Pris fra 109,00 DKK
Ekskl. Moms:87,20 DKK
PVC kuglehane med dobbelt union - Lim/Lim - flere størrelser
Nyhed
Kvalitets kuglehane til regulering af vandstrømningen i havedamsinstallationer  PVC kuglehane anvendes i PVC installationer til regulering af vandgennemstrømningen i faste pvc rørsystemer og limslanger.Med denne kugleventil..
Pris fra 99,00 DKK
Ekskl. Moms:79,20 DKK
Valterra PVC skydeventil - flere størrelser
Nyhed
Skydeventil i PVC af høj kvalitet til installation i havedam Skydeventil bruges ofte hvor der er behov for at gennemløbet er helt åben eller helt lukket. Kan også bruges til at regulere flowgennemstrømningen, men vi ..
Pris fra 149,00 DKK
Ekskl. Moms:119,20 DKK
Valterra PVC skydeventil - Unibody - 50mm og 63 mm
Nyhed
Afspærringsventil til PVC installation i havedam Skydeventil bruges ofte hvor der er behov for at gennemløbet er helt åben eller helt lukket. Kan også bruges til at regulere flowgennemstrømningen, men vi anbefaler at bruge en kuglehane til dette form..
Pris fra 119,00 DKK
Ekskl. Moms:95,20 DKK
Viser 1 til 6 af 6 (1 sider)