Menu
Din kurv

GummiFlex fittings

GummiFlex fittings til nem montering af rør og udstyr.

Stort udvalg af fleksible gummi fittings i standardstørrelser, til montering af bl.a. rør i forbindelse med filterinstallation til din havedam.  

Fremstillet i naturgummi af høj kvalitet og med kraftig spændebånd. Kan nemt afmonteres og genbruges, hvis du ønsker at ændre på dit set-up.

 

Der er mange fordele ved brug af GummiFlex fittings:

  • monteres nemt med spændebånd (medfølger)
  • hurtig montering uden lim
  • nem montering af PVC, PE, PP, rustfrit stål, støbejern og beton
  • nem overgang fra millimeter til tomme
  • montering muligt ved alle temperaturer (-30° til +80°)
  • afmonteres nem og kan genbruges
  • kan samle rør, der ikke passer 100%
  • fremstillet i modstandsdygtig naturgummi

 

Se vores udvalg her.

Fleksible bøjninger 45° til nem montering af rør og udstyr Stort udvalg af GummiFlex bøjninger i standardstørrelser, til montering af bl.a. rør i forbindelse med filterinstallation til din havedam.  Fremstillet i naturgummi af høj kvalitet og med kra..
Pris fra 69,00 DKK
Ekskl. Moms:55,20 DKK
Fleksible bøjninger 90° til nem montering af rør og udstyr Stort udvalg af GummiFlex bøjninger i standardstørrelser, til montering af bl.a. rør i forbindelse med filterinstallation til din havedam.  Fremstillet i naturgummi af høj kvalitet og med kra..
Pris fra 69,00 DKK
Ekskl. Moms:55,20 DKK
Fleksible reduktioner til nem montering af rør og udstyr Reduktioner bruges i overgangen mellem rør og udstyr med forskellige dimensioner.   Stort udvalg af GummiFlex reduktioner i standardstørrelser, til montering af rør i forbindelse med installati..
Pris fra 39,00 DKK
Ekskl. Moms:31,20 DKK
Fleksible samlemuffer til nem montering af rør og udstyr Stort udvalg af GummiFlex samlemuffer i standardstørrelser, til montering af bl.a. rør, haner, studser og uv-enheder i din havedam.  Fremstillet i naturgumm..
Pris fra 39,00 DKK
Ekskl. Moms:31,20 DKK
Fleksible slutmuffer til nem montering på rør og udstyr GummiFlex slutmuffer kan bruges til mange formål og er næsten uundværlig i forbindelse med instalation af filtersystem til havedammen.  Bruges ofte som afslutning på en installation og som prop ..
Pris fra 29,00 DKK
Ekskl. Moms:23,20 DKK
Fleksible Y-stykker til nem montering af rør og udstyr Stort udvalg af GummiFlex Y-stykker i standardstørrelser, til montering af rør i forbindelse med installation af filter til din havedam.  Fremstillet i naturgummi af høj kvalitet og med kraftig s..
Pris fra 79,00 DKK
Ekskl. Moms:63,20 DKK
Fleksibel spændebåndsskruetrækker til nem montering af spændebånd   Skruetrækkeren er fleksibel. Den kan bøje og komme ind svært fremkommelige steder, hvor en almindelig skruetrækker ikke kan.    Fremstillet i rustfrit stål og har håndtag med et godt..
Pris fra 95,00 DKK
Ekskl. Moms:76,00 DKK
Viser 1 til 7 af 7 (1 sider)