Fish Pharma - KOI Prevention 5kg

På lager
Tilbudspris 449,00 kr. Før pris 495,00 kr.
Varenummer:
FP-KOI

KOI Prevention - ét foder der kan det hele.

Med Fish Pharma - KOI Prevention opnår du flere fordele i et og samme foder. KOI Prevention giver dine Koi en optimeret, stabil og jævn vækst og hjælper til at opretholde en normal tarmfunktion til gavn for fordøjelsen og dermed en høj optagelse af de gavnlige indholdsstoffer der er i dette foder.

KOI Prevention støtter det naturlige immunsystemet og bidrager til mindre udskillelsen af ammoniak i vandet.

Samlet set giver du med dette foder dine fisk de bedste betingelser for at trives i et godt vandmiljø med et mindre belastet filtersystem.

KOI Prevention

  • Optimerer væksten og reducerer ammonium produktionen
  • Støtter det naturlige immunsystem
  • Opretholder den naturlige fordøjelsesfunktionen i tarmsystemet
  • Bidrager til beskyttelse af slimlaget
  • Bidrager til beskyttelse af den eksterne barriere
  • Med organisk bundne sporstoffer
  • Beriget med Omega-3-rige tangalger, der er fri for forurenende stoffer

KOI Prevention er udviklet af ’Koi doktor’ Rob Heijmanns som er uddannet veterinær dyrlæge med speciale i bl.a. Koi karper. Han har gennem en årrække afprøvet og testet flere forskellige ingredienser og indholdsstoffer, i udviklingen af KOI Prevention

Indhold:

Fish Pharma - KOI Prevention indeholder ikke fiskeolie - denne er erstattet af et tangalge koncentrat, som bl.a. er rig på Omega-3. Disse tangalger er dyrket i beskyttede vandmiljøer og udsættes derfor ikke for samme forurening af tungmetaller, PCB og dioxin, som fisk desværre gør i verdenshavene. Endvidere går der ikke i samme grad fisk til, for at lave fiskefoder.

KOI Prevention er tilsat BIO-MOS® der giver let fordøjelse og er med til at opretholde den naturlige tarmflora hos koi fisk. Det er et naturprodukt udvundet af gærstammen Saccharomyces Cerevisiae.

Der er endvidere tilsat Actigen® fra cellemembraner - dette stimulerer de slimproducerende celler i tarm og skind. Dette medvirker til en normal fordøjelse og styrker slimlagets struktur, som er vigtigt for fiskens evne til at beskytte sig.

Alle sporelementer i dette foder er organisk bundet, hvilket opretholder en normal absorption i tarmen. 

Selv om fedtindholdet er forholdsvis højt i KOI Prevention, så er det ikke skadeligt for dine fisk. Der er let fordøjeligt, da det kommer fra naturligt tang koncentrat og ikke som sædvanligt fra fiskeolie. Dette er en af de faktorer der bl.a. spiller ind i den mindre forurening og mængde af ammoniak, som dette foder bidrager med.

Både fedt og proteiner er vigtige for dine fisk. Proteiner er vigtige byggesten i gendannelsen og genopbygningen af væv, muskler, organer og skind. 

Ved at tilbyde et højere fedtniveau, kan dine fisk bruge fedtet som energikilde og bruge proteinet til at opbygge celler.

 
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Fish Pharma - KOI Prevention 5kg
Din bedømmelse