Menu
Din kurv

Sieve - forfilter

Med en Sieve som forfilter er du sikret en velfungerende og effektiv grov filtrering at dit vand i havedammen

En Sieve fjerner partikler ned til 300 micron/300µ eller mindre. Til sammenligninger et menneskehår ca. 100µ, så det er kun meget små partikler, der får lov til at passere videre. Blade, foderrester, alger og andet skidt og møg opsamles i Sieve filtret og det eneste du skal gøre, er at åbne for en hane og skylle affaldet ud.


En Sieve fås til filtersystemer som er bygget til tyngdekraft/gravitation installation og til damme, som er pumpefødt - det vil sige pumpen ligger ude i selve havedammen.

Ved tyngdekraft/gravitation løber vandet automatisk ind i Sieven via et bunddræn og evt. overfladeskimmer. Det grove snavs fjernes fra det beskidte vand i Sieven, hvorefter det pumpes videre til et biologisk filter.

Som pumpefødt pumpes vandet fra havedammen op i Sieven og løber derefter gennem et biologisk filter. Det er vigtigt at dette filter er af flow typen, så vandet selv kan løbe igennem og retur til havedammen. Det vil ikke fungere med endnu en pumpe efter Sieven!


Vi har valgt Sieve forfilter at høj kvalitet. Dette sikrer lang holdbarhed og smarte løsninger når vi kigger på funktionen. Endvidere kan du altid få reservedele til din Sieve, når produktet kommer fra kendte leverandører.

SuperSieve Gravitation forfilter (M/L/XL)
Bestillingsvare 3-5 dage
Kompakt, enkelt og effektiv - fjerner partikler ned til 300 micron/300µmDownload:  Brugermanual (Engelsk)Med en SuperSieve som forfilter er du sikret en velfungerende og effektiv grov filtrering, af dit vand i havedammen. Blade, foderrester..
Pris fra 7.499,00 DKK
Ekskl. Moms:5.999,20 DKK
SuperSieve låg (M, L og XL)
Bestillingsvare 3-5 dage
Låg til SuperSieve. Dette dæmper lyden, samt mindsker tilvækst af alger og bakterier på sien. Fås i 3 størrelser der passer til SuperSieve Medium (Compact) og Large (Standard), samt det store låg til SuperSieve XL (Wide) .  Model SuperSieve Smal..
Pris fra 395,00 DKK
Ekskl. Moms:316,00 DKK
Lille men effektivt forfilter - til dig der har pumpen nede i havedammen Med et SuperSieve pumpefødt forfilter kan du nemt og effektivt adskille større partikler (over 0,3 mm) fra vandet i havedammen. Denne SuperSieve model er designet til havedamme,..
Pris fra 3.449,00 DKK
Ekskl. Moms:2.759,20 DKK
Viser 1 til 3 af 3 (1 sider)