Kaldnes Media - K1 og K1 Micro filtermedie

På lager
Kun %1 tilbage
Pris fra 349,00 kr.
Varenummer:
EA-K1
Brand
Evolution Aqua
Description

Evolution Aqua Kaldnes Media - effektivt filtermedie til Moving Bed filter 

Evolution Aqua Kaldness er designet til at være et effektivt, selvrensende biomedie med stor overflade, der medvirker til at skabe et bedre og sundere vandmiljø. Kaldnes Media benyttes ofte i de populære Nexus filtre, men er velegnede til alle typer af Moving Bed filter. De kan også benyttes statisk i fx en Bakki Shower eller trykfilter - K1 Micro kan erstatte Beads, hvis man ønsker en øget biologisk overflade i sit Bead filter.

  • Stor overflade
  • Effektiv biologisk rensning
  • Anvendelse i statisk eller moving bed filtersystem
  • Reducere ammoniak og nitrat niveauet

Evolution Aqua Kaldness er designet til at være et effektivt, selvrensende biomedie med stor overflade, der medvirker til at skabe et bedre og sundere vandmiljø.  

Konstruktionen giver de optimale betingelser for både unge og modnede bakterier. Hjulets inderside danner et beskyttende areal hvor bakterier koloniseres og kan følge deres naturlige livscyklus.
Ilt og næring i vandet hjælper bakterierne til at vokse, danne kolonier og danne biofilm. Denne proces reducere ammoniak og nitrit i vandet. Når der tilføres ilt til vandet cirkulere K1 Media Kaldnes rundt i vandet og er på den måde selvrensende. Gamle døde bakterier på ydersiden bliver slået af og giver plads for nye yngre bakterier.    

Det er vigtigt at man har en god forfiltrering. Ellers stopper medierne til, luften kan ikke cirkulere dem og effekten reduceres.

Kaldnes er hvide når de er nye og ubrugte. De skal modnes før de har den optimale effekt og når de er det, vil de fremstå brune og te-farvet. 

K1 Micro er en videreudvikling af de allerede velkendte K1 Media. De er forbedret på rigtig mange punkter. Bl.a. større overflade, øget beskyttelse af biofilm, lettere rengøring.

 

K1 Media: K1 Micro:
Totale overflade: 950 m2 pr. m3 Totale overflade: 1400 m2 pr. m3
Beskyttet overflade 500 m2 pr m3 Beskyttet overflade: 850 m2 pr. m3
Størrelse: 10,5mm x 8mm Størrelse: 7mm x 6,4mm

 

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Kaldnes Media - K1 og K1 Micro filtermedie
Din bedømmelse