Vi sender CO₂-kompenserede pakker

Oprettet d.

Vi sender CO₂-kompenserede pakker

Når du handler hos KOIMAD.dk, kan du med ro i sindet modtage din pakke ved døren.

KOIMAD.dk samarbejder med Postnord som leverandør af alle vores pakker og fra 1. januar 2023 CO₂-kompensere PostNord alle pakker til private. Klimabidragene fra PostNord går til Den Danske Naturfond og Klimaskovfonden, der arbejder for og med projekter, der b.la. har til formål at reducere mængden af CO₂ i Danmark.

I praksis betyder det, at en del af pengene fra pakkerne går til at unikt projekt i Hals Mose. Projektet reducerer CO₂-udledningen og genoprettet et område for vilde dyr og planter. Projektet har en klimagevinst på minimum 1.900 tons CO₂ årligt, mens bidraget til Klimaskovfonden går til at rejse ny skov i Danmark.

Udover det, genbruger vi alt den emballage vi kan til forsendelse af vores pakker. Papkasser, pakkefyld, pallewrap mm. Din pakke kan derfor ære præg af genbrug, når du modtager den.

Vores bidrag til miljøet er måske bare en dråbe i havet, man vi har omtanke for miljøet og bidrager med det vi kan.

PostNord har et mål om at være 100 procent fossilfri i 2030. Senest i 2027 skal last mile transporten være emissionsfri og i perioden 2020 til 2025 er målet at reducere CO2-udledningen med 40 procent. Det sker blandt andet ved udskiftning af dieselbiler til elbiler, tilvalg af ejendomme og produktionsfaciliteter, der kører på vedvarende energi samt et øget fokus på kapacitetsudnyttelse. PostNord Danmark har siden 2009 reduceret CO2-udledningen med 70 procent.