Yamakoshi Premium Sticks

På lager
Kun %1 tilbage
Pris fra 49,00 kr.
Varenummer:
Y-STIC
Brand
Yamakoshi
Description

Premium Sticks med Wheat Germ - til Guldfisk og øvrige havedamsfisk

Premium Sticks - med Wheat Germ er et hovedfoder, primært til Guldfisk. Premium Sticks kan dog med fordel også benyttes som et let opstarts foder til Koi. Wheat Germ er let fordøjeligt og har et lavt indhold af protein og fedt sammenlignet med andre typer af foder til havedamsfiks. Dette gør foder ideelt til brug i de tidlige forårsmåneder. På solrige dage, hvor dine fisk begynder at søge efter føde, kan Premium Sticks sagtens benyttes allerede fra ca. 6°C - dog kun i mindre mængde og højst et par gange om ugen.

  • Hovedfoder, primært til Guldfisk
  • Supplements foder til Koi  
  • Ideelt til opstart i foråret
  • Flyder på overfladen
  • Anvendelig fra 8°C

Premium Sticks indeholder ingredienser af høj kvalitet, blandt andet Wheat Grem og andre let fordøjelige korntyper og fiskeolie.

Premium Sticks kan benyttes til alle typer af fisk i havedammen og den lave vægtfylde af Premium Sticks (130g/L) og det afbalancerede protein- og fedtindhold, gør at dine fisk kan fodres så meget som de kan spise, uden nogen fare for overfodring.

Det kan være en fordel, hvis der er børn i husstanden, der syntes det er sjovt at fodre. 

Premium Sticks kan også gives til Koi ved høje vandtemperaturer. Når vandet er varmt er Koi ofte meget sultne og kan let spise mange gange om dagen. Dog kan for meget Koi foder give tykke og deforme fisk og her kan et let foder som Premium Sticks være et godt mellemmåltid.

Hvis fodret bruges til fodring af Koi i sommermånederne, bør det udelukkende være som supplement til et andet basisfoder. Dette for at sikre korrekt ernæring. 

Indholdsfortegnelse

Rå protein 25,0 %
Fedt 4,0 %
Rå fibre 2,2 %
Rå aske 3,3 %
Vitamin A 10.000 IE
Vitamin D3 1.300 IE
Vitamin E3 200 mg / kg
Vitamin C Stabil 150 mg / kg
   
Pakningsstørrelser 750g (6L) og 1,5 kg (12L)
Pillestørrelse Ø4 mm
Litervægt ca. 130g
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Yamakoshi Premium Sticks
Din bedømmelse