KombiPakke - Vinter Large

På lager
Tilbudspris 895,00 kr. Før pris 1.035,00 kr.
Varenummer:
KP-VL

Vinter Large - KombiPakke til større havedamme med 2 typer synkefoder, vintersikring og mælkesyrebakteier

Denne KombiPakke er specielt sammensat til vintermånederne i din havedam. Pakken indeholder både det sidste foder til dine fisk og produkter til vintersikring - er der foder tilbage - kan det med fordel benyttes i foråret til opstart af foder sæsonen.

Du får hele 7kg synkefoder med denne KombiPakke. I perioder med koldt vand i foråret og efteråret, vil dine fisk helst være ved bunden, hvor der er varmest. Med et synkefoder, tvinger du ikke dine fisk til overfladen og de kan indtage deres føde, der hvor de har det bedst for årstiden. 

Energy Mix Sinking er et synkende koldtvandsfoder til alle havedammens fisk og Stør. Specielt velegnet som det sidste foder om efteråret - men også opstart efter vinterdvale og til dine Stør hele vinteren.
Dette mix består af to forskellige synkende typer foder - en lys og en mørk. Især den mørke har en kraftig duft, som er specielt egnet til Stør da de lugter sig frem til deres foder. Begge typer er dog let fordøjelige med de bedste ingredienser af høj kvalitet, fremstillet til brug ved kolde vandtemperaturer. Stør skal have foder året rundt og ved temperaturer under 8-10°C kan du med fordel benytte Energy Mix Sinking.  

VinterVital Special er et letfordøjeligt specialfoder af høj kvalitet, fremstillet til brug ved kolde vandtemperaturer. Specielt velegnet til opstart efter vinterdvale og som det sidste foder om efteråret. VinterVital Special kan benyttes ned til vandtemperaturer på 5°C 

Vores Mælkesyrebakterier følger naturligvis også med. Mælkesyrebakterier medvirker til at nedbryde de sidste affaldsstoffer i takt med at dit filtersystem, bliver mindre effektivt eller slukkes helt. Mælkesyrebakterier er aktive ned til 5-6°C, hvor de binder ammonium og nitrit, samt styrker det naturlige immunforsvar og bidrager til normalfungerende fordøjelsen hos Koi og øvrige havedamsfisk.

Til vintersikring af dine havedam følger der en Isfrihætte på 25cm inkl. luftpumpe med denne KombiPakke. Isfrihætte holder overfladen åben i moderat frost og sikrer udvekslingen mellem ilt og affaldsstoffer i bassinet ned til ca. - 15 graders frost.
Med en luftpumpe, sikrer du i større grad afgasning fra havedammen, samt øget luftmængden til dine fisk og ikke mindst Stør under isen.

Og sidst men ikke mindst er der et Digital termometer med, så de nemt og præcist kan aflæse din vandtemperatur.

Denne KombiPakke består af følgende:

Produkt Beskrivelse Pris
Yamakoshi Energy Mix Sinking 3,5kg, 4,5mm Energy Mix Sinking er et synkende koldtvands foder til alle havedammens fisk og Stør. Specielt velegnet som det sidste foder om efteråret - men også opstart efter vinterdvale og til dine Stør hele vinteren.
Læs mere her
199,-
Yamakoshi VinterVital Special 3,5kg, 3mm VinterVital Special er et letfordøjeligt specialfoder af høj kvalitet, fremstillet til brug ved kolde vandtemperaturer. Specielt velegnet til opstart efter vinterdvale og som det sidste foder om efteråret.
Læs mere her
199,-
Niigata Mælkesyrebakterier 5 Liter Bidrage til øget nedbrydning af affalds- og næringsstoffer og medvirke til at opretholde en god biologisk balance. Også særdeles godt for dine fisk.
Læs mere her
289,-
Isfrihætte 25cm inkl. luftpumpe, slange og luftsten Isfri hætte holder overfladen åben i moderat frost og sikrer udvekslingen mellem ilt og affaldsstoffer i bassinet ned til ca. - 10 graders frost.
Læs mere her
299,-
Digital termometer Smart lille termometer med ekstern føler. Føler tåler naturligvis vand, mens termometer bør holdes tørt! Der medfølger sugekopper til fastgørelse fx på inderside af filter.
Læs mere her
49,-
  Normalpris: 1035,-
  KombiPakke pris: 895,-

 

 

test

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:KombiPakke - Vinter Large
Din bedømmelse