Menu
Din kurv

Fish Pharma - Sårbehandlingssæt

Fish Pharma - Sårbehandlingssæt
Fish Pharma - Sårbehandlingssæt
399,00 DKK
Ekskl. moms: 319,20 DKK

Fish Pharma Sårbehandlingssæt med 5 dele - til behandling af sår, bylder og finneråd 

Fish Pharma Sårbehandlingssæt er et komplet og brugervenlig sæt, for både begynderen eller den mere erfarne havedams ejer. Med dette sårbehandlings sæt kan du rense og behandle åbne sår og bylder efter fx bakterielle infektioner, samt skader efter finneråd.

 

Sårbehandlingssættet indeholder:

Fish Pharma Propolis
Fish Pharma Hydrogenperoxid 3%
Fish Pharma Fish Calm
Fish Pharma Desinfektions håndspray
Vatpinde

Endvidere en grundig trin for trin vejledning

 

Nyttige redskaber til god sårbehandling: Handsker, behandlingskar, håndklæder, fangstnet, koisok

 

Medicin til brug i havedammen mod fx parasit- eller bakterieangreb, er sjældent så effektivt mod fysiske sår, skader og finneråd. Her er en direkte behandling mere effektiv og ofte også nødvendig, for at redde den syge fisk fra at dø!

 

Behandling af sår på dine fisk kan være lige så stressende for dig, som for dine fisk og vi ved der er mange følelser involveret, når har en syg fisk. Fish Pharma Sårbehandlingssæt er designet til at give dig de bedste muligheder for selv at kunne behandle dine fisk. Du bør dog lige have klarhed over et par ting først.

Er der kun en fisk med sår eller viser andre fisk tegn på sygdom eller angreb?

Hvis det er tilfældet, kan det skyldes den generelle vandkvalitet. Dårlig vandkvalitet med en ringe bio balance, giver ofte sygdomsfremkaldende bakterier gode levevilkår og det kan føre til sår og bylder, som tilmed vil have ekstra svært ved at hele naturligt. Et forhøjet niveau af ammoniak eller nitrit ses ofte ved dårlig vandkvalitet og giver ofte anledning til syge fisk og øget helingsprocess. 

Hemmeligheden bag en vellykket behandling er at opdage problemet tidligt og gøre noget ved det. Kun i sjældne tilfælde vil en fisk have evnen til, at helbrede sig selv uden behandling - når først der ses fysiske sår og skader.

Fish Pharma Sårbehandlingssæt kan bruges ved alle temperaturer, på ethvert tidspunkt af året. Det bør dog bemærkes Koi og andre havedamsfisk vil hele hurtigere, hvis vandtemperaturen er over 15°C.

Bør opbevares utilgængeligt for børn og kæledyr. Husk at læse, forstå og følge alle sundheds- og sikkerheds retningslinjer på flaskerne. Vær venlig ikke at spise, drikke eller ryge, mens du behandler.

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML bliver ikke oversat!
Dårlig God