Menu
Din kurv

Fiskepleje

Fiskepleje med naturlige ingredienser som Aloe Vera, enzymer, urter, mineraler og mikroorganismer - giver øget vitalitet og sundhed til dine fisk

Vores fiskepleje produkter til havedammen, indeholder masser af gavnlige livsvigtige ingredienser, som er vigtige for både dine fisk og vandkvaliteten i havedammen. Med en unik sammensætning af bl.a. Aloe Vera, jod, urter, aminosyrer, fedtsyrer, vitaminer, kulhydrater, mineraler, sporstoffer, probiotika, bakterier og mikroorganismer - giver disse produkter sunde og vitale fisk. Du vil se en øget fordøjelse, en større modstandsdygtighed og fx en bedre sårheling. 

Der er hele tiden faktorer der påvirker dine fisk og din vandkvalitet. Forskelle i bakterie tryk, vandværdier eller ændret kost kan være stressfaktorer, især for nye fisk i havedammen. Kraftige regnskyl eller store skift af vand, vil også have indflydelse på hvordan dine fisk har det og det kan medføre store ændringer i vandkvaliteten og bakterier trykket.

Efter brug af alle former for medicin til sygdomsbehandling af fx finneråd, svampeinfektion, hulsyge eller andre skader/sår - har dine fisk brug for hurtigt at komme sig og få immunsystemet, slimlag mv. tilbage til et normalt niveau.

Ved at tilsætte vores fiskepleje produkter til havedammen, gerne sammen med vandpleje bakterier, undgår du en masse kendte problemer og bringer din vandkvalitet under kontrol. 


Et effektivt plejeprodukt med stærke helbredende kvaliteter  Nemt at bruge, påføres direkte på såret eller det skadede område på fisken. Renser og desinficerer såret og området omkring, sam..
129,00 DKK
Ekskl. Moms:103,20 DKK
Fish Pharma - Sårbehandlingssæt
Nyhed
Fish Pharma Sårbehandlingssæt med 5 dele - til behandling af sår, bylder og finneråd  Fish Pharma Sårbehandlingssæt er et komplet og brugervenlig sæt, for både begynderen eller den mere erfarne ha..
399,00 DKK
Ekskl. Moms:319,20 DKK
Fish Pharma Hydrogenperoxid 3% - Sårrens til koi
Nyhed
Fish Pharma Hydrogenperoxid 3% anvendes til desinfektion af sår og ved betændelse hos fisk.    Brugsanvisning:Påfør hydrogenperoxid på såret ved hjælp af en vatpind, så såret er helt ..
69,00 DKK
Ekskl. Moms:55,20 DKK
Propolis anses for at have en naturlig anti-bakteriel effekt, hvilket er godt til sårbehandling hos Koi og andre havedamsfisk. Til behandling af bl.a. åbne sår, ødelagt skæl osv. kan Propolis med fordel benyttes. Det e..
149,00 DKK
Ekskl. Moms:119,20 DKK
Koi Care Vital - Skin & Stress Protect
Ikke på lager
Koi Care Vital styrker immunforsvaret og slimlaget på dine fisk Koi Care Vital er et flydende fiskepleje produkt, som ved regelmæssig brug, styrker fiskens forsvar mod bl.a. patogene sygdomsfremkaldende bakterier. Det opretholder og boos..
349,00 DKK
Ekskl. Moms:279,20 DKK
En biologisk blanding af vitaminer, urter og planter for et optimalt helbred hos havedamsfisk.Brochure:  Produktinformation (Engelsk)Malamix17 er udviklet af den belgiske Koi-dyrlæge Maarten Lammens. Malamix17 ind..
Pris fra 179,00 DKK
Ekskl. Moms:143,20 DKK
MICROBE-LIFT - Thera-P - fiskepleje til havedammen
Sommer i havedammen -21 %
MICROBE-LIFT - Thera-P - booster immunforsvaret og reducerer stress hos dine fisk MICROBE-LIFT - Thera P er specielt udviklet til, at fremme den generelle sundhed for havedamsfisk og reducere stress.    Dets probiotiske egenskab forbedrer..
Pris fra 149,00 DKK 189,00 DKK
Ekskl. Moms:119,20 DKK
Mælkesyrebakterier
Mængderabat Sommer i havedammen
Mælkesyrebakterier klar til brug - Giver sunde fisk og klart vand i havedammen! Mælkesyrebakterier er rigtig gode for mange ting - faktisk bør man overveje at tilsætte mælkesyrebakterier, før man gør noge..
Pris fra 89,00 DKK
Ekskl. Moms:71,20 DKK
Har en afstressende virkning på dine fisk og en mild desinficerende effektDownload:  Info/Datablad (Engelsk)Afstressende for fisk ved en koncentration på 0,3 procent. Stærkere dosis ved behandling ..
95,00 DKK
Ekskl. Moms:76,00 DKK
Propolis Tincture - antibakteriel sårpleje
Nyhed
Propolis anses for at have en naturlig anti-bakteriel effekt, hvilket er godt til sårbehandling hos Koi og andre havedamsfisk. Til behandling af bl.a åbne sår, ødelagt skæl osv. kan Propolis Tincture med fordel benytte..
Pris fra 99,00 DKK
Ekskl. Moms:79,20 DKK
Viser 1 til 10 af 10 (1 sider)

Bedst sælgende i denne kategori