Menu
Din kurv

KombiPakke - Vinter Small

KombiPakke - Vinter Small
KombiPakke - Vinter Small
KombiPakke - Vinter Small
KombiPakke - Vinter Small
KombiPakke - Vinter Small
KombiPakke - Vinter Small
-18 %
KombiPakke - Vinter Small
KombiPakke - Vinter Small
KombiPakke - Vinter Small
KombiPakke - Vinter Small
KombiPakke - Vinter Small
KombiPakke - Vinter Small
KombiPakke - Vinter Small
399,00 DKK
485,00 DKK
Ekskl. moms: 319,20 DKK

KombiPakke til den mindre havedam med synke foder, vintersikring og mælkesyrebakterier

Denne KombiPakke er specielt sammensat til vintermånederne i din havedam. Pakken indeholder både det sidste foder til dine fisk og produkter til vintersikring...

Du får 2 forskellige typer synkefoder med denne KombiPakke. I perioder med koldt vand i foråret og efteråret, vil dine fisk helst være ved bunden, hvor der er varmest. Med et synke foder, tvinger du ikke dine fisk til overfladen og de kan indtage deres føde, der hvor de har det bedst for årstiden.

 

Energy Mix Sinking er et synkende koldtvandsfoder til alle havedammens fisk og Stør. Specielt velegnet som det sidste foder om efteråret - men også opstart efter vinterdvale og til dine Stør hele vinteren. 

Dette mix består af to forskellige synkende typer foder - en lys og en mørk. Især den mørke har en kraftig duft, som er specielt egnet til Stør da de lugter sig frem til deres foder. Begge typer er dog let fordøjelige med de bedste ingredienser af høj kvalitet, fremstillet til brug ved kolde vandtemperaturer. Stør skal have foder året rundt og ved temperaturer under 8-10°C kan du med fordel benytte Energy Mix Sinking. 

 

VinterVital Special er et letfordøjeligt specialfoder af høj kvalitet, fremstillet til brug ved kolde vandtemperaturer. Specielt velegnet til opstart efter vinterdvale og som det sidste foder om efteråret. VinterVital Special kan benyttes ned til vandtemperaturer på 5°C 

 

Vores Mælkesyrebakterier følger naturligvis også med. Mælkesyrebakterier er med til at nedbryde de sidste affaldsstoffer i takt med at dit filtersystem, bliver mindre effektivt eller slukkes helt. Mælkesyrebakterier er aktive ned til 5-6°C, hvor de binder ammonium og nitrit, samt styrker immunforsvaret og fordøjelsen hos Koi og øvrige havedamsfisk.
Alt i alt giver mælkesyrebakterier sunde og raske fisk og en havedam i optimal balance inden en kold vinter!

 

Til vintersikring af dine havedam følger der en Isfrihætte på 25cm med denne KombiPakke. Isfri hætte holder overfladen åben i moderat frost og sikrer udvekslingen mellem ilt og affaldsstoffer i bassinet ned til ca. -10 graders frost.

 

Og sidst men ikke mindst er der et Digital termometer med, så de nemt og præcist kan aflæse din vandtemperatur.

 

Denne KombiPakke består af følgende:

ProduktBeskrivelsePris
Yamakoshi Energy Mix Sinking 1,5kg, 4,5mmEnergy Mix Sinking - koldtvands foder til alle havedammens fisk og Stør, med et højt fedt indhold.
Læs mere her
99,-
Yamakoshi VinterVital Special 1,5kg, 3mmVinterVital Special er et letfordøjeligt specialfoder af høj kvalitet, fremstillet til brug ved kolde vandtemperaturer. Specielt velegnet til opstart efter vinterdvale og som det sidste foder om efteråret.
Læs mere her
99,-
Niigata Mælkesyrebakterier 1 Liter100% naturlige mælkesyrebakterier. Bekæmper skadelige mikroorganismer og øger nedbrydningen af affaldsstoffer i havedammen. Også godt for dine fisk!
Læs mere her
89,-
Isfrihætte 25cmIsfri hætte holder overfladen åben i moderat frost og sikrer udvekslingen mellem ilt og affaldsstoffer i bassinet ned til ca. - 10 graders frost.
Læs mere her
149,-
Digital termometerSmart lille termometer med ekstern føler. Føler tåler naturligvis vand, mens termometer bør holdes tørt! Der medfølger sugekopper til fastgørelse fx på inderside af filter.
Læs mere her
49,-
 Normalpris:485,-
 KombiPakke pris:399,-

 

 

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML bliver ikke oversat!
Dårlig God