Menu
Din kurv

The Water Cleanser

The Water Cleanser
The Water Cleanser
Pris fra 149,00 DKK
Ekskl. moms: 119,20 DKK

Valgmuligheder

Nulstil produktvalg

 

Effektiv nedbrydning af affaldsstoffer i havedammen - giver renere og sundere vand 

The Water Cleanser fungerer som en slags 'hotel' for gavnlige bakterier og mikroorganismer.

Det er en voksblok indsprøjtet med kulstof. Hvis man kigger på blokken igennem et kraftigt mikroskop, kan man se millioner af små porer, som skaber de optimale betingelser for bakterierne, så de kan leve og formere sig. Kulstof elementer og andre sporstoffer i blokken, gør endvidere at bakterier og mikroorganismer trives og fungerer på deres optimale niveauer.

Den kan anvendes i både havedamme, natur- og svømmesøer og pools. Den er velegnet både sammen med eksisterende filtersystemer og steder hvor der ikke er filter, men kun cirkulation i vandet. Du vil altså i stort set alle situationer, kunne opleve en effekt ved brugen af The Water Cleanser.

 

 

  • Giver klart vand i havedammen
  • Perfekt til natur- og svømmesøer, samt naturlige pools
  • 800 gange mere effektivt end andre biomedier

 

 

Det er påvist at The Water Cleanser kan indeholde over 800% flere bakterier end noget andet biomedie. 

Fordoblingstiden for Bacillus bakterien (iltkrævende bakterie) stimuleres ved ophold i The Water Cleanser. Faktisk er fordoblingstiden helt op til 1000 gange hurtigere for bakterier der har taget ophold i The Water Cleanser, end under normale forhold. Netop formeringstiden og mængden af gavnlige bakterier er vigtigt, så du hele tiden er sikret en korrekt nedbrydning af affalds- og næringsstoffer. I mange tilfælde kan et filter være 6-12 måneder om at modne - vel at mærke ved 20°C. Det gør det ved en normal dansk sæson meget svært at komme op på 100% funktion i sit filter og derfor kan The Water Cleanser give det boost der skal til, at de gavnlige bakterier kan følge med.

Har du et overskud af gavnlige bakterier, så vil du se renere og sundere vand og mindre eller ingen alger. Det giver også et meget bedre vandmiljø for dine fisk, planter og andet dyreliv.

 

 

  • Bosted for bakterier
  • Aktivere naturlig nedbrydning
  • Ikke-kemisk produkt
  • Nedbryder organisk affald
  • Hæmmer algevækst
  • Gør vandet mere klart
  • Skaber sundt vandmiljø

 

 

De gavnlige bakterier nedbryder på naturlig vis organisk affald i havedammen, som kommer fra ufordøjet foderrester, planter, blade, døde alger og efterladenskaber fra fiskene. The Water Cleanser har en beskyttende virkning på bakterier og mikroorganismer, så de kan vokse og formere sig, uden negativ påvirkning udefra. De kan på den måde hurtigt nedbryde organisk affald, som i sidste ende vil efterlade vandet renere og sundere og kræve mindre vedligehold.

Den effekt kan være specielt gavnlig i natur- og svømmesøer, hvor der ikke er et biologisk filtersystem. Her vil den øgede mængde af gavnlige bakterier, kunne gøre en stor forskel. Det eneste der kræves er en god cirkulation i vandet. Det kan være fra en pumpe/vandfald, ifm. springvand eller beluftning.

 

The Water Cleanser er sikker at bruge for både fisk, planter og andet dyreliv i og omkring havedammen og naturlige søer. Den er udviklet af det Australske firma TWC International og godkendt af de Australske Pesticid og Veterinærmedicinsk myndigheder som et ikke-kemisk produkt.

Man kan med fordel tilføre bakterie og mikroorganismer til sin havedam. De vil finde og tage ophold i The Water Cleanser, hvorfra de kan formere sig og indgår som en aktiv del af de naturlige nedbrydnings- og omdannelsesprocesser.

Algevækst hæmmes ved at nedbryde de næringsstoffer som alger lever af. På den måde vil algerne langsomt dø i en naturlig proces, da de ikke får noget at leve af. Er bakteriebalancen i havedammen eller søen tilstrækkelig kan algevæksten kontrolleres. Naturlig bekæmpelse af algevækst er at foretrække. Det er en langsommere proces, men du opnår til gengæld et langvarigt resultat. Kemisk algebekæmpelse giver en hurtig løsning på algerne, men giver langvarige problemer for vandkvaliteten, fisk og planter pga. store mængder organisk affald og algerne blomstrer hurtigt op igen.

 

The Water Cleanser er udviklet til at skabe de optimale forhold for bakterier og mikroorganismer, så de kan bo og formerer sig og indgå i den cyklus der giver sund og naturligt vandmiljø i havedammen.

 

Dosering og anvendelse:

En blok á 200g pr. 3000 liter
En blok á 1000g pr. 100 m2 overflade areal eller ca. 25.000-50.000 liter

Placeres med rillerne opad (200g blok), enten i filteret eller et sted i havedammen eller søen med stor vandgennemstrømning. Afhængig af vandtemperaturen, bør en effekt ses efter 4-8 uger.

Blokken bør skiftes hver 10. uge med 1 uges overlap. Ved meget uklart vand eller problemer med algevækst eller ved høj belastning fra mange fisk, bør dosis fordobles.
Kan ikke overdoseres.

 

Eksempel fra en natursø

 
 

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML bliver ikke oversat!
Dårlig God