Menu
Din kurv

Pond Zinger

Pond Zinger
Pond Zinger
Pond Zinger
Pond Zinger
Pond Zinger
Pond Zinger
Pond Zinger
Pond Zinger
Sommer i havedammen
Pond Zinger
Pond Zinger
Pond Zinger
Pond Zinger
Pond Zinger
Pond Zinger
Pond Zinger
Pond Zinger
Pond Zinger
Pris fra 279,00 DKK
Ekskl. moms: 223,20 DKK

Valgmuligheder

Nulstil produktvalg

Pond Zinger - binder fosfat og giver klart vand i havedamme og natursøer

Pond Zinger hjælper med at binde og nedbryde bl.a. fosfat. Fosfat (phosphate) nedbrydes som ofte ikke nok i filtersystemet og rester af fosfor (phosphor) er næringsgrundlag for mange algetyper, herunder trådalger.

 

  • Binder effektivt fosfat
  • Hæmmer algevækst og trådalger
  • Fjerner lugt, uklarheder og småpartikler i vandet
  • Afhjælper misfarvninger (grønt og brunt vand)
  • Holder længe og behandler op til 400.000 liter vand

 

Ved at binde fosfor og andre overskydende livløse næringsstoffer, så de bundfælder eller filtreres bort, opnår du et langt bedre vandmiljø og en havedam uden alger. Pond Zinger kan sagtens arbejde alene i havedammen, men det anbefales at benytte Pond Zinger sammen med bakterier  og/eller mikroorganismer.

På den måde får du et komplet sammenspil mellem produkterne hvor Pond Zinger bl.a eliminerer den svært nedbrydelige fosfor. Bakterier og mikroorganismer, nedbryder de øvrige affaldsstoffer og sygdomsfremkaldende elementer, i vand og filter.

VIGTIGT: Hvis havedammen er plaget af trådalger og uklart vand, bør du benytte Fosfat fjerner først. Det sikrer langt bedre arbejdsbetingelser for din Pond Zinger, så den nemt kan holde fosfat niveauet nede efterfølgende og det forlænger også levetiden på din Pond Zinger væsentligt!

 

Sådan fungerer det: 

Pond Zinger er designet til at arbejde i eller under vand. Når vandet bevæger sig over og omkring Pond Zinger, vil den langsomt opløses og frigive dets komponenter til vandet. Pond Zinger er en helt speciel polymerblanding som binder overskydende livløse næringsstoffer, som fosfor, så det bliver tungere og tungere og derefter falder til bunden af bassinet eller filtreres ud. Det er vigtigt at bemærke, at Pond Zingers ikke fjerner alle de livløse næringsstoffer, men kun lige nok til at skabe et sundt økosystem i havedammen. Uafhængige tests viser, at Pond Zinger kan fjerne op mod 75-90% forsfat fra havedammen.

Pond Zinger er 100% ufarlig for både fisk, planter og andre dyr i og omkring havedammen.

Pond Zinger behandler fra 2.000 til 45.000 liter havedam. Når først vandet er klart, kan Pond Zinger tages op, tørres og gemme et køligt og mørkt sted. Hvis der opleves fornyet uklarhed eller begyndende algevækst, placeres Pond Zinger igen i havedammen eller åløb. Du vil sikkert opleve dette bliver nødvendigt, da der bl.a. tilføres fosfor til havedammen gennem den daglige fodring. 

Det er først nødvendigt at købe en ny Pond Zinger, når den første er opløst helt.

Placering/Installation: 

Pond Zinger kan installeres over en belufter (luftsten), under et flydende springvand, på trappen af et vandfald, i et åløb eller fx ved udløbet i dit filter. Det vigtigste er at vandet kan strømme eller flyde frit over, under og omkring Pond Zinger.

 

Størrelser:

Pond Zinger fås i 2 forskellige størrelser. Pond Zinger behandler op til 45.000 liter vand og Mini Pong Log klarer helt op til 400.000 liter vand!

 

Før og efter billeder i en lidt større havedam...

 

 

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML bliver ikke oversat!
Dårlig God

Måske disse produkter også er noget for dig?

Andre købte også