Menu
Din kurv

Japanese White Powder 2kg

Japanese White Powder 2kg
Japanese White Powder 2kg
Japanese White Powder 2kg
Japanese White Powder 2kg
Japanese White Powder 2kg
Japanese White Powder 2kg
Japanese White Powder 2kg
199,00 DKK
Ekskl. moms: 159,20 DKK

Japanese White Powder - Hurtig og effektiv vej til klart vand.

Japanese White Powder er et naturligt vandplejeprodukt, hvor der hurtigt vises en betydelig forbedring af vandkvaliteten. 

 

  • Tilsat bakterier for ekstra effekt
  • 100% naturligt - ufarligt for fisk og planter
  • Fremmer biologien
  • Forbedre vandkvaliteten

 

Japanese White Powder er langt det bedste og mest naturlige produkt til forbedring af vandkvaliteten på markedet. Det er meget udbredt i Japan, hvor det også går under navnet ”Breeders Secret” (Opdrætternes Hemmelighed).

Ikke fordi der er noget hemmeligt ved det - det virker bare!

Japanese White Powder er et meget rent og naturligt lerprodukt, som er tilsat bakterier, for en øget effekt. Det indeholder et væld af mineraler og sporstoffer, hvoraf de fleste ikke findes i vand, men som er gavnlige for vandkvaliteten. Hos Koi øger de pigmentcellerne og de deres farver fremtræder mere klare (især de hvide). Samtidig optimeres slimlaget på dine fisk, så de bliver langt mere modstandsdygtige over for parasit- og bakterieangreb.

Mineraler og sporstoffer vil også bidrage til en bedre fordøjelse og støtte iltningen af blodet. Japanese White Powder neutraliserer bakteriel aktivitet og binder de fine partikler, der som ofte ikke fanges af dit filter og bare svæver rundet i vandet. Dette resulterer i renere, mere klart vand. Japanese White Powder holder desuden rørsystemet rent og reducerer film- og tilstopning på grund af fine partikler i vandet - hvilket er en stor fordel hvis du har Sieve eller tromlefilter!

På grund af en bedre bakteriel aktivitet bidrager Japanese White Powder til at opnå/bibeholde den rette pH-værdi og forbedre vandkvaliteten markant. 

Dosering og anvendelse: 

Dagligt 1g pr. 1.000 liter

Ugentlig 7g pr. 1.000 liter. 

Under 5°C er halv dosis tilstrækkelig.

Rør Japanese White Powder op i en spand med vand fra havedammen og fordel det jævnt ud over hele havedammen. Det kan også tilsættes i filtret (ved udløb) eller pumpekammer.

Tilsætning af Japanese White Powder vil resultere i midlertidig uklarhed i havedammen, dette forsvinder naturligt inden for få timer og op til et døgn. Kan ikke overdoseres, men større mængder forlænger opklarings tiden i vandet - hellere lidt men ofte, er vores råd.

Japanese White Powder og Salt i havedammen:

Kan anvendes i kombination med salt op til saltholdighed på 0,3%.

Japanese White Powder og UV:

Påvirkes ikke af UV-lys. Det er derfor ikke nødvendigt at slukke for dit UV-lys.

Japanese White Powder og Medicin: 

Vi anbefaler ikke brugen af Japanese White Powder i kombination med behandling med medicin!  Dobbelt dosis efter endt medicinbehandling kan dog afhjælpe eventuelle urenheder eller medicinrester i vandet.

Japanese White Powder og Vandtemperatur:

Effekten er størst ved temperaturer mellem 5°C og 24°C. Men produktet kan tilføres hele året.

Japanese White Powder og Sikkerhed: 

Det er et rent og naturligt produkt, som er sikkert og ufarligt for mennesker og dyr. Undgå at indånde støv, da det kan forårsage luftvejsirritation. Hvis sluges eller ved luftvejsirritation, bør du drikke vand. Ved kontakt med øjnene, skylles med rent vand.

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML bliver ikke oversat!
Dårlig God