Menu
Din kurv

Bacti Boost 1 Bomb

Bacti Boost 1 Bomb
Bacti Boost 1 Bomb
Bacti Boost 1 Bomb
Bacti Boost 1 Bomb
Bacti Boost 1 Bomb
Bacti Boost 1 Bomb
Bacti Boost 1 Bomb
129,00 DKK
Ekskl. moms: 103,20 DKK

Bacti Boost - bakteriebombe til din havedam

Bacti Boost er en bakteriebombe der indeholder milliarder af bakterier som straks skaber balance i din havedam.

  • Hurtigvirkende løsning - forbedre vandkvaliteten
  • Indeholder milliarder af bakterier
  • Passer til alle størrelser af havedamme
  • Enkel og nem at bruge - skal bare i vandet

Bacti Boost er en hurtigvirkende løsning, hvis du oplever forringet vandkvalitet i din havedam. Bakterier, mikroorganismer, mineraler og enzymer vil lige så snart Bacti Boost kommer i vandet, begynde at nedbryde organisk affald, ammoniak og nitrit.
Kan også med fordel bruges efter sygdomsbehandling, for igen at få oprettet en naturlig bakteriebalance. 

Bacti Boost virker præcis ligesom Pure Pond Bomb - vores egen er bare billigere og så er den orange, så du bedre kan se når den er opløst og det er tid til at tilsætte en ny!

Den unikke sammensætning af bakterier, mikroorganismer, mineraler og enzymer i Bacti Boost, bidrager hver i sær til en optimal biologisk balance i havedammen. De underbygger samtidig hinanden, hvilket øger effekten endnu mere.

Når du tilsætter Bacti Boost til din havedam, vil du opleve din havedam i 100%  balance. Dine Koi og øvrige havedamsfisk, vil få optimale levevilkår! 

 Dosering og anvendelse:

1 stk. Bacti Boost pr. havedam (uanset størrelse). Bedst effekt opnås ved at give en Bacti Boost for hver 20.000 liter i større havedamme.

En ny Bacti Boost kan tilføres, når den første er helt opløst, hvis der stadig er brug for forbedring af vandkvaliteten. Bacti Boost kan også benytte løbende/forebyggenden, fx. ved at tilsætte 1-2 gange om måneden.

Kan IKKE overdoseres. UV-lys og Ozon behøver ikke at være slukket. Kan anvendes ved alle vandtemperaturer, dog anbefales det først at tilsætte ved 10-12°C og jo højere temperatur, jo bedre resultat.

 

Øg effekten med Bacti Feed:
Bacti Feed er et naturligt produkt som giver ekstra næring til bakterier og mikroorganismer i havedam og filter. Du sikrer med andre ord, at de mikroorganismer, mælkesyrebakterier, filterbakterier osv. du tilsætter til havedammen, får langt større mulighed for at overleve og opformere sig!

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML bliver ikke oversat!
Dårlig God