Menu
Din kurv

Vandbehandling

Her finder du vores udvalg af produkter til Vandbehandling. Du kender sikkert problemet grønt og uklart vand - vi har løsningen...

Ved at rense vandet og tilsætte bakterier hjælper du den naturlige nedbrydning, af affaldsstoffer i dit filter og i havedammen. Vores produkter vandbehandling bruges til at opretholde eller genskabe bakteriebalancen i din havedam - resultatet er klart vand med en optimal balance og sunde fisk!

Du finder også produkter der kan hjælpe dig til at holde de korrekte vand-værdier (pH, GH, KH osv,) hvilket er vigtigt for den samlede balance i havedammen.

Vandbehandling er velegnet til at:

  • Bekæmpe skadelige mikroorganismer
  • Øge nedbrydningen af affaldsstoffer i bassinet
  • Forebygge og helbrede bakterielle infektioner
  • Opnå en positiv effekt på fordøjelsen og stofskiftet hos dine Koi
  • Genskabe og vedligeholde bakterie balancen i dit bassin og forbedre vandkvaliteten


Ved kontinuerligt at benytte produkter til vandbehandling opnås en positiv effekt hos dine fisk i havedammen og du fjerne mange af de næringsstoffer, der giver grobund for trådalger og andre algetyper!

Find produkter til Filtersystem her.


Trådalger

Er du plaget af Trådalger har vi flere forskellige produkter der effektivt fjerner og nedbryder dem. Du kan med fordel gøre brug af disse og komme Trådalgerne til livs - før anden Vandbehandling påbegyndes.

Se vores produkter mod Trådalger her.

AQUA-5 DRY™ - 100% ren biologi til din havedam og 100% sunde og raske fisk! AQUA-5 DRY er resultatet af mere end 35 års erfaring med brug af naturlige mikro bakterier (frysetørret mikroorganismer) til aktivering og opretholde..
Pris fra 195,00 DKK
Ekskl. Moms:156,00 DKK
Bacti Boost 1 Bomb
Mængderabat Sommer i havedammen
Bacti Boost - bakteriebombe der giver klart vand  Bacti Boost er en bakteriebombe der indeholder milliarder af bakterier som straks skaber balance i din havedam.  Hurtigvirkende løsning - der giver klart vand Indeholder millia..
129,00 DKK
Ekskl. Moms:103,20 DKK
Bacti Dry - Tørbakterier til hurtig filterstart og vedligehold i havedammen Bacti Dry indeholder tørrede bakterier og mineraler der sikrer, at din havedam og fisk er 100% i balance.   Forbedrer vandkvaliteten Bidrager t..
249,00 DKK
Ekskl. Moms:199,20 DKK
Bacti Feed - næring til havedammens gode bakterier  Bacti Feed er et naturligt produkt som giver ekstra næring til bakterier og mikroorganismer i havedam og filter. Du sikrer med andre ord, at de mikroorganismer, mælkesyrebakt..
199,00 DKK
Ekskl. Moms:159,20 DKK
Bacti Pearls - hurtigvirkende vandbehandling  Bacti Pearls giver en hurtig og intensiv behandling af vandet i din havedam - resultatet er rent og klart vand.  Hurtigvirkende og intensiv vandbehandling Koncentreret og billig i brug I..
149,00 DKK
Ekskl. Moms:119,20 DKK
EASYPOND Care & Repair - et naturligt middel til optimalt biologisk balance i havedammenEASYPOND Care & Repair forbedrer vandkvaliteten markant ved at fjerne de overflødige og skadelige næringsstoffer, som ophobes over tid i ..
Pris fra 149,00 DKK
Ekskl. Moms:119,20 DKK
Japanese White Powder - Hurtig og effektiv vej til klart vand. Japanese White Powder er et naturligt vandbehandlingsprodukt, hvor der hurtigt vises en betydelig forbedring af vandkvaliteten.   Tilsat bakterier for ekstra effekt 100% ..
199,00 DKK
Ekskl. Moms:159,20 DKK
Østersskaller - holder KH/GH og pH-værdier i havedammen under kontrol Japanske Østersskaller 100% ægte og helt naturlige og de har en usædvanlig stabiliserende virkning på KH/GH-værdien og dermed indirekte..
Pris fra 199,00 DKK
Ekskl. Moms:159,20 DKK
Koi Care Vital - Skin & Stress Protect
Ikke på lager
Koi Care Vital styrker immunforsvaret og slimlaget på dine fisk Koi Care Vital er et flydende fiskepleje produkt, som ved regelmæssig brug, styrker fiskens forsvar mod bl.a. patogene sygdomsfremkaldende bakterier. Det opretholder og boos..
349,00 DKK
Ekskl. Moms:279,20 DKK
Fjerner Ammoniak, klor og chloraminer hurtigt og effektivt i havedammen TILBUDSPAKKE MED AMMONIA REMOVER OG NITE-OUT II  Da Ammoniak bliver omdannet til Nitrit optræder disse ofte sammen, fordi et forhøjet Ammoniak..
Pris fra 229,00 DKK
Ekskl. Moms:183,20 DKK
MICROBE-LIFT - Autumn/Winter Prep - 100% naturligt
Nyhed
Specielt formuleret vandbehandling til efterår og vinter Du lægger fundamentet til en sund og god opstart af din havedam næste sæson - allerede i efteråret. En havedam kræver faktisk ikke meget vedligeholdelse i e..
Pris fra 195,00 DKK
Ekskl. Moms:156,00 DKK
Halmballer på flaske! Optager næring i havedammen og medvirker til klart vand uden alger...  MICROBE-LIFT - Barley Straw Extract er et flydende koncentreret ekstrakt af byg strå, som binder næringsstoffer i havedammen. D..
Pris fra 79,00 DKK
Ekskl. Moms:63,20 DKK
MICROBE-LIFT - Clean & Clear - med fotosyntetiske bakterier
Sommer i havedammen -15 %
MICROBE-LIFT - Clean & Clear - med unikke fotosyntetiske bakterier MICROBE-LIFT Clean & Clear er en speciel blanding af gavnlige bakterier, der medvirker til en god og sund balance i havedammen. Tilsætning af bakterier øger nedb..
Pris fra 169,00 DKK 199,00 DKK
Ekskl. Moms:135,20 DKK
Vandklaringsmiddel der binder partikler og giver klart vand i havedammen  MICROBE-LIFT - Flocculant Plus Water Clarifier bygger på en polymer blanding, som anvendes til at 'fange' småpartikler og svæv i vandet i havedammen. N&..
229,00 DKK
Ekskl. Moms:183,20 DKK
MICROBE-LIFT Nite-Out II - hurtig Ammoniak og Nitrit reduktion TILBUDSPAKKE MED AMMONIA REMOVER OG NITE-OUT II  Da Ammoniak bliver omdannet til Nitrit optræder disse ofte sammen, fordi et forhøjet Ammoniak niveau r..
Pris fra 149,00 DKK
Ekskl. Moms:119,20 DKK
Den ultimative Fosfat fjerner til havedammen - effektiv og sikker i brug  MICROBE-LIFT Pond Phosphate Remover er en polymer blanding med enestående kvaliteter, herunder evnen til at binde store mængder fosfat uden negativ indflydels..
Pris fra 229,00 DKK
Ekskl. Moms:183,20 DKK
Bidrager effektivt den biologiske nedbrydning af bundslam i havedammen MICROBE-LIFT - Sludge-Away bidrager effektivt den biologiske nedbrydning af organisk affald, især fra bunden af havedammen. Når organiske faste stoffer ophober sig og..
Pris fra 199,00 DKK
Ekskl. Moms:159,20 DKK
Sætter gang i nedbrydningen af affaldsstoffer efter vinteren og forbereder havedammen til en ny sæson MICROBE-LIFT - Spring/Summer Cleaner er specielt udviklet til at nedbryde blade, kviste og andet dødt organisk affald i havedamm..
189,00 DKK
Ekskl. Moms:151,20 DKK
Specielt udviklet til søer, hvor det medvirker til sundere og renere vand - uden alger Vandkvaliteten af natur- og svømmesøer kan nu forbedres ved brug af moderne mikrobielle teknologier, der sikkert og effektivt fjerner foruren..
1.995,00 DKK
Ekskl. Moms:1.596,00 DKK
NATRON - til stabil KH-værdi og til 'Bland selv' sæt mod trådalger!Download:  Brugsanvisningen (Dansk) ZINKOXID + NATRON 'Bland selv' sæt Det anbefales at benytte NATRON sammen ..
Pris fra 79,00 DKK
Ekskl. Moms:63,20 DKK
Viser 1 til 20 af 37 (2 sider)

Bedst sælgende i denne kategori