Menu
Din kurv

AQUA-5 DRY™

AQUA-5 DRY™
AQUA-5 DRY™
AQUA-5 DRY™
AQUA-5 DRY™
AQUA-5 DRY™
AQUA-5 DRY™
AQUA-5 DRY™
AQUA-5 DRY™
AQUA-5 DRY™
AQUA-5 DRY™
AQUA-5 DRY™
Pris fra 195,00 DKK
Ekskl. moms: 156,00 DKK

Valgmuligheder

Nulstil produktvalg

AQUA-5 DRY™ - 100% ren biologi til din havedam og 100% sunde og raske fisk!

AQUA-5 DRY er resultatet af mere end 35 års erfaring med brug af naturlige mikro bakterier (frysetørret mikroorganismer) til aktivering og opretholdelse af den biologiske balance i havedammen.

  • 100% naturligt produkt
  • Naturligt og sundt vand
  • Indeholder mikroorganismer, mineraler og enzymer
  • Mere end 80 milliarder bakterier pr. gram
  • Øjeblikkelig, kraftig biologisk aktivitet
  • Undertrykker negative- og patogene (sygdomsfremkaldende) bakterier

✔ AQUA-5 DRY - fremmer hurtig nedbrydning af nitrit, affaldsstoffer, protein, dårlig lugt, etc. Det kan tilsættes direkte i havedammen eller i dit filtersystem. 

✔ AQUA-5 DRY - er helt uskadelig for mennesker, dyr og planter og kan ikke overdoseres.

✔ AQUA-5 DRY - producerer en stabil økologisk balance - uden brug af UV, Ozon eller proteinskimmer og uden konstant filter rengøring! Der er med andre ord penge at spare, da du kan slukke for- eller nedsætte brugen af fx UV lys og spare masser af vand på rensning/skyldning af filter!

Sluk for UV...

UV lys (UVC) dræber både de gode og dårlig bakterier og mikroorganismer, samt andre kilder til fx sygdom hos dine fisk. Desværre sker denne UV sterilisering af havedammen på en unaturlig måde. Dine fisk bliver aldrig lige så modstandsdygtige, da deres slimlag og immunforsvar, ikke bliver aktiveret på en naturlig måde. Ved en havedam i god biologisk balance, holdes næsten alle de farlige og sygdomsfremkaldende elementer i skak og dine fisk vil nemt kunne modstå mindre angreb fra parasitter eller en opblomstring af patogene bakterier fx ved en stigning i vandtemperaturen.

UV lys dræber også nogle af de næringsstoffer som AQUA-5 DRY mikro bakterierne netop skal bruge for at overlever og formere sig i din havedam. UV kan tændes ved pludselig opstået grønt vand. Endvidere kan UV benyttes i en periode ved udbrud af patogene bakterier eller disse kan elimineres med en Virkon S® kur, hvilket ofte er bedre for den biologiske balance i havedammen.

Anvendelse og dosering:

AQUA-5 DRY anbefales ugentlig gennem hele sæsonen – men hvis den biologiske balance er helt stabil, kan tilsætning øges med en uge ad gangen, op til 4 ugers mellemrum. Afhængig af havedammen, filter, sollys og antallet af fisk, måske helt op til 6 uger. 

Som ideelt supplement til AQUA-5 DRY™, anbefaler vi AQUA BIO-5® mælkesyrebakterier med enzym gærceller. De giver øget næring til mikroorganismer og er samtidig yderst gavnlige for dine fisks immunforsvar og fordøjelses- og tarmsystem!

  1. Du skal bruge 1 spiseskefuld (ca. 15ml) pr. 10.000 liter vand.
  2. Det blandes med nogle liter vand fra havedammen i en spand eller vandkande. Den næste times tid skal du røre ofte og grundigt og derved aktivere mikro bakterierne med masser af luft i vandet. Du kan også benytte en lille luftpumpe til dette.
  3. Blandingen fordeles jævnt ud over havedammen, hældes direkte i dit filter (den biologiske del) eller tilsættes fx i et åløb, for bedre fordeling og god iltning. Hvis der ligge lidt pulver tilbage på bunden af vandkanden, så fyldes igen med vand, omrøres et øjeblik og tilsættes.

Undgå at tilsætte direkte i brændende solskin, det er meget bedre om aftenen.

Uklarheder i vandet efter tilsætning, vil forsvinde efter et par timer.

UV bør være slukket i mindst 24 timer eller endnu bedre, være permanent slukket.

HUSK altid masser af ilt i dit biologiske filter! Ekstra ilt direkte i havedammen er en fordel for udviklingen af bakterier og mikroorganismer og vil øge effekten af AQUA-5 DRY.

 

De optimale vilkår for brugen af AQUA-5 DRY™ er:

Vandtemperatur mellem 12 til 24°C. 

pH-værdi mellem 6,0 til 8,0. 

Iltmætningen skal være over 60%.

AQUA-5 DRY kan også anvendes i badesøer og saltvand ved brug af dobbelt dosering.

 

Holdbarhed:

Ved opbevaring tørt og køligt, mindst 2 - 3 år. I køleskabet endnu længere, op til 5 år eller mere.

 

Se en video af AQUA-5 DRY (Tysk)

 

100% balance!

Med AQUA BIO-5® får du en permanent klar havedam, med rent vand og sunde og stærke fisk. Ved at benytte AQUA-5 DRY™ sammen med AQUA BIO-5 sikrer du at din havedam er 100% i balance og at dine Koi og øvrige havedamsfisk, har et optimalt immunforsvar og en god fordøjelse.

 

Ved at anvende alle produkterne i denne serie sammen, sikrer du at din havedam er 100% i
balance og at dine Koi og øvrige havedamsfisk, har et optimalt immunforsvar og en god fordøjelse.

 

Med produkterne får du en permanent klar havedam, med rent vand og sunde og stærke fisk.
 

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML bliver ikke oversat!
Dårlig God