Menu
Din kurv

PURE+ Filter Start Gel

PURE+ Filter Start Gel
PURE+ Filter Start Gel
PURE+ Filter Start Gel
PURE+ Filter Start Gel
PURE+ Filter Start Gel
PURE+ Filter Start Gel
PURE+ Filter Start Gel
PURE+ Filter Start Gel
PURE+ Filter Start Gel
Pris fra 229,00 DKK
Ekskl. moms: 183,20 DKK

Valgmuligheder

Nulstil produktvalg

Evolution Aqua - PURE+ Filter Start Gel, med levende bakterier til opstart af filtersystemet i havedammen

PURE+ Filter Start Gel er en levende, koncentreret bakteriekultur til brug i nye filtersystemer, samt til opstart af eksisterende filter i foråret. Du kan med fordel også anvende PURE+ Filter Start Gel efter behandling med medicin og efter grundig rengøring af dit filter, i løbet af sæsonen.

 

  • Virker hurtigt og effektivt
  • Klæber til filtermediet
  • Testvindende produkt
  • Øger omdannelsen af Ammoniak og Nitrit

 

PURE+ Filter Start Gel er en levende, koncentreret bakteriekultur til brug i nyanlagt havedam, såvel som opstart af det biologiske filter i eksisterende filtersystem.nye dam filtre. PURE+ Filter Start Gel klæber til filtermediet, hvilket er en fordel uanset filtertype. Du kan anvende gelen til både Movin Bed filter, Bead filter og filtertyper med fx. Japan måtte og Svampe osv. Den høje vedhæftning sikrer at de nyttige bakterier hurtigt koloniserer sig og aktivt kan begynde at nedbryde affaldsstoffer og omdanne Ammoniak og Nitrit til Nitrat.

Med et velfungerende biologisk filter, vil du hurtigt opleve en bedre vandkvalitet - med sundt og klart vand. En god biologisk balance i havedammen resulterer ofte i mere aktive og modstandsdygtige fisk, som ikke er stressede.

 

PURE+ Filter Start Gel bygger på samme velkendte og prisvindende formel, som de øvrige produkter i PURE-serien. Prøv også PURE Pond Bomb og PURE Pond, begge til kontinuerlig tilførsel af gavnlige bakterier direkte i filter eller havedam.

 

Indhold:
PURE+ Filter Start Gel fås i to størrelser. 1 liter som rækker til opstart af filter til en havedam med 10.000 liter vand. 2½ liter rækker til opstart af filter/havedam med 25.000 liter vand.

Dosering:
Ryst flasken godt før brug. For bedste resultat tilføres indholdet af flasken, direkte på filtermediet. Overdosering af gelen er ikke mulig. Sluk for UV-lys i min. 12 timer.
Vi anbefaler altid at bruge PURE+ Filter Start Gel sammen med tilførsel af ilt til havedammen og i filter, om muligt.  

Ved nyanlagt havedam anbefales det at udføre regelmæssige vandprøver med en egnet testsæt, før der sættes fisk i dammen.

Forholdsregler:
Vask hænder efter brug. Opbevar gelen på et sikkert sted, utilgængeligt for børn. Ved indtagelse drikkes masser af vand.

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML bliver ikke oversat!
Dårlig God