Menu
Din kurv

PURE Pond Bomb

PURE Pond Bomb
PURE Pond Bomb
PURE Pond Bomb
PURE Pond Bomb
PURE Pond Bomb
PURE Pond Bomb
PURE Pond Bomb
149,00 DKK
Ekskl. moms: 119,20 DKK

Evolution Aqua - PURE Pond Bomb - bakterie bombe der giver klart vand i biologisk balance!

PURE Pond Bomb - nu i ny og forbedret udgave! Dette prisvindende produkt er nu blevet endnu bedre - der er tilført en Aktiverings Gel, som giver øget effektivitet og straks sætter gang i de aktive bakterier og enzymer i PURE Pond Bomb.

  • Effektiv og hurtigvirkende
  • Nedbryder skadelige affaldsstoffer
  • Giver klart vand i 100% biologisk balance
  • Testvindende produkt

PURE Pond Bomb fra Evolution Aqua er en hurtigvirkende og koncentreret bakterie bombe til havedammen. Den indeholder en unik blanding af aktive bakterier og enzymer, som straks efter tilsætning til havedammen, går igang med at nedbryde affaldsstoffer i din havedam. Endvidere nedbrydes organisk affald, nitrit og ammoniak og resultatet er krystalklart vand, med en god biologisk balance. Vand som er godt og sundt for dine fisk, at være i.

PURE Pond Bomb anbefales og kan benyttes til alle typer havedammen og bassiner - med eller uden fisk og planter. Den er endvidere til stor nytte hvis filtersystemet er for lille eller hvis du slet ikke har et filter - her 'booster' PURE Pond bomben din vandkvalitet væsentligt.

PURE Pond Bomb bygger på samme velkendte og prisvindende formel, som de øvrige produkter i PURE-serien. Prøv også PURE Pond til kontinuerlig tilførsel af gavnlige bakterier direkte i filter eller havedam og PURE+ Filter Start Gel, med levende bakterier til opstart af filtersystemet.

Indhold og dosering:

1 stk PURE Bond Bomb - bakteriebombe

 

Tilsættes direkte i havedammen eller i dit filter.

Behandler på til 20.000 liter vand pr. stk. Har du fx. 30.000 liter vand anbefales derfor 2 stk. PURE Pond Bomb's

Vi anbefaler altid at bruge PURE Pond sammen med tilførsel af ilt til havedammen og i filter, om muligt. 
Kan IKKE overdoseres. UV-lys og Ozon behøver ikke at være slukket.
Kan anvendes ved alle vandtemperaturer, dog anbefales det først at tilsætte ved 10-12°C og jo højere temperatur, jo bedre resultat.

Forholdsregler:

Vask hænder efter brug. Opbevar gelen på et sikkert sted, utilgængeligt for børn. Ved indtagelse drikkes masser af vand.

 

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML bliver ikke oversat!
Dårlig God