Menu
Din kurv

EASYPOND® Bakto Bio - effektive mikroorganismer og enzymer

EASYPOND® Bakto Bio - effektive mikroorganismer og enzymer
EASYPOND® Bakto Bio - effektive mikroorganismer og enzymer
EASYPOND® Bakto Bio - effektive mikroorganismer og enzymer
EASYPOND® Bakto Bio - effektive mikroorganismer og enzymer
EASYPOND® Bakto Bio - effektive mikroorganismer og enzymer
EASYPOND® Bakto Bio - effektive mikroorganismer og enzymer
EASYPOND® Bakto Bio - effektive mikroorganismer og enzymer
EASYPOND® Bakto Bio - effektive mikroorganismer og enzymer
EASYPOND® Bakto Bio - effektive mikroorganismer og enzymer
Pris fra 199,00 DKK
Ekskl. moms: 159,20 DKK

Valgmuligheder

Nulstil produktvalg

Naturlig balance i havedammen, med hjælp fra stærkt koncentrerede mikroorganismer, enzymer og mineraler.

Med EASYPOND® Bakto Bio tilbyder vi dig et specialprodukt af høj kvalitet, der stabiliserer og harmoniserer vandkvaliteten og på lang sigt, giver sunde, raske og vitale fisk - såvel som smukke planter. EASYPOND® Bakto Bio giver dig ikke kun endnu mere glæde af havedammen, men sparer dig også tid, penge og mange frustrationer over dårlig vandkvalitet.

  • EASYPOND® Bakto Bio er 100% organisk og er øjeblikkelig aktiv
  • EASYPOND® Bakto Bio har unik filter beskyttelse
  • EASYPOND® Bakto Bio er især velegnet til koi-damme
  • EASYPOND® Bakto Bio skaber en stabil økologisk balance
  • EASYPOND® Bakto Bio sikrer sikker nitratreduktion

Hvad er EASYPOND® Bakto Bio?

Kort sagt er EASYPOND® Bakto Bio en blanding af mikroorganismer og enzymer af høj kvalitet, som blandt andet er beriget med mineraler. EASYPOND® Bakto Bio adskiller sig fra de fleste konventionelle produkter på et væsentligt punkt: Mikroorganismerne blev ikke adsorberet af et mineraliseret bærermateriale, men er mikroorganismer i den reneste form. Såkaldte positivt dominerende mikroorganismer, som er blandet med enzymer og mineraler. Da alle ingredienserne i EASYPOND® Bakto Bio er forsigtigt frysetørret ved ca. - 60 til - 80 ° C, bevares de originale egenskaber og strukturer i tørmaterialet.

En havedam er et lukket økosystem, så den biologiske balance der er meget delikat. Mikroorganismerne i EASYPOND® Bakto Bio lever og fungerer i symbiose. Det er netop denne symbiose, der gør det muligt at rense vandet effektivt og naturligt, hvilket går langt ud over virkningen af ​​de individuelle mikroorganisme stammer. EASYPOND® Bakto Bio skaber således en positiv mikrobiologi for fisk og planter og har en støttende effekt på nedbrydningen af slam.

Hvad gør EASYPOND® Bakto Bio?

EASYPOND® Bakto Bio understøtter den naturlige balance i havedammen og giver en stabil og førsteklasses vandkvalitet, som gavner både fisk og planter. Det øger havedammens biologi og nedbryder næringsstoffer, som eller kan ødelægge balancen i havedammen.

Ved hjælp af EASYPOND® Bakto Bio understøttes den positive mikrobiologiske omdannelse af organisk materiale, noget som ofte kan give en kedelig brun farve af vandet. Lugt reduceres meget hurtigt og slam forekommer ikke længere. Ammonium, Nitrit og Nitrat i vandet nedbrydes og omdannes hurtigt og effektivt.

I årtier er individuelle komponenter med succes blevet brugt til pleje af havedamme. Med EASYPOND® Bakto Bio får du et stærkt koncentreret produkt, men en blanding af højeffektive biologiske bakterieri - faktisk indeholder dette produkt 10 billioner bakterier pr. gram. Den unikke sammensætning af mikroorganismer, enzymer og mineraler er blevet optimeret, så mange forurenende stoffer og affaldsmaterialer, såsom døde plantedele, afførings- og foderrester og overskydende fedt og proteiner der findes i vandet, vil blive neutraliseret og nedbrudt af denne blanding af mikroorganismer, enzymer og mineraler. Der opnås en langt bedre effektivt, fordi alle mikroorganismer, enzymer og mineraler er specielt udvalgt og deres samlede virkning er koordineret.

EASYPOND® Bakto Bio forhindrer ammoniak, ammonium, nitrit, nitrat og fosfater, samt forhindrer en overvægt af skadelige bakterier.

EASYPOND® Bakto Bio beskytter filteret gennem dets specielle enzymer og nedbrydning af forurenende stoffer og giver dermed længere levetid. Filtermåtter har bedre flow i længere tid. Filtret behøver ikke at rengøres så ofte. En UV-lampe er ofte ikke længere nødvendigt.

EASYPOND® Bakto Bio sikrer vellykket behandling er vandet i havedammen - det bliver klart igen, ubehagelige lugte forsvinder og kun de bedste bakterier aktiveres. Den biologiske balance i havedammen gendannes til et naturligt højt niveau!

 

Få en meget bedre effekt sammen med
EASYPOND Care & Repair

EASYPOND Care & Repair kan med fordel bruges i kombination med EASYPOND Bakto Bio.
Samspillet imellem de 2 produkter øger effektiviteten af filteret og iltindholdet i vandet.
Den 'selvrensende' effekt forbedres fordi bestanden af de vigtige mikroorganismer stiger.

Sådan bruger du EASYPOND® Bakto Bio...

Når du starter behandling med EASYPOND® Bakto Bio, bør du tilsætte en gang om ugen. For at aktivere de frysetørrede bakteriekulturer i EASYPOND® Bakto Bio, skal de opløses i et par liter vand fra havedammen, i cirka en time. 

For hver 10.000 liter damvand tilsættes ca. 20 gram EASYPOND® Bakto Bio

Hvis dammen er stærkt medtaget, bør du anvende 1,5 til 2 gange mængden af ​​EASYPOND® Bakto Bio - 30g til 40g pr. 10.000 liter. 

 

Når opløsningstiden er gået, fordeles de nu aktiverede bakterier jævnt i havedammen og i filteret. 

Når der er sket en forbedring af vandkvaliteten i havedammen, så kan tilsætning øges til mellem 3 til 6 uger. Dette vil altid være forskelligt fra havedam til havedam, alt efter fx antal fisk, solmængde, fodermængde, filterstørrelse osv. 

Indhold:

150g rækker op til 75.000 liter vand
450g rækker op til 225.000 liter vand

Bemærk: Da bakterierne ikke finder meget fødestof i få liter vand, begynder de allerede efter to timer, at dø ud. Af denne grund bør opløsningsprocessen ikke tage meget længere end en time. Bør omrøres ofte!
I stedet for at omrøre, kan en lille luftpumpe også benyttes.

En midlertidig 'tåge' eller uklarhed kan forekomme ved tilsætning. Bør ikke tilsættes i direkte sollys, men gerne om aftenen.

Sluk UV i mindst 24 timer efter tilsætning. Effekten forbedres ved god beluftning af dammen. Den optimale vandtemperatur er mellem 2 og 24 grader. PH-værdien bør være være mellem 6,5 og 8,0 og iltmætning på over 60%. 

 

FØR: Dette billede er indsendt af en kunde med en ca. 3000 liter havedam.

 

EFTER: På dette billede er der gået 3 dage efter tilsætning af EASYPOND® Bakto Bio!

 

 

 

 

 

 

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML bliver ikke oversat!
Dårlig God