Menu
Din kurv

Trådalger

Trådalger i havedammen kan være en stor plage, især i perioder med varmt og solrigt vejr. Men ofte begynder trådalgerne allerede at vokse, så snart den første forårssol titter frem. Da de gror ud fra havedammens sider og bund, hjælper UV ikke meget.

Det kan samtidig være en næsten umulig opgave at fjerne dem med håndkraft og man skal være forsigtig ikke at lave hul i folien. Vi har vores eget SK-60 produkt (Zinkoxid og Natron), det eneste du skal gøre er at blande det selv - til gengæld er det meget billigere...

Nederst finder du vores udvalg af produkter der effektivt fjerner og nedbryder Trådalger.


Trådalgerne kommer fordi der er for mange næringsstoffer i vandet! Det kan der være mange grunde til, men ofte kan det være dit filter der ikke kan følge med og derfor ikke kan håndtere de affaldsstoffer der er i havedammen. Det giver næring til Trådalger og andre algetyper.

Du kan med fordel hjælpe dit filtersystem, ved at tilsætte bakterier og mikro organismer, som aktivt forbedrer effektiviteten af dit filter. Du kan med fordel også rense havedammen og tilsætte fx. Mælkesyre bakterier, som giver i god balance i vandet og fjerner de næringsstoffer som giver grobund for trådalger.


Se alle vores produkter til Vandbehandling og Filtersystem her.

Halmballer på flaske! Optager næring i havedammen og medvirker til klart vand uden alger...  MICROBE-LIFT - Barley Straw Extract er et flydende koncentreret ekstrakt af byg strå, som binder næringsstoffer i havedammen. D..
Pris fra 79,00 DKK
Ekskl. Moms:63,20 DKK
Den ultimative Fosfat fjerner til havedammen - effektiv og sikker i brug  MICROBE-LIFT Pond Phosphate Remover er en polymer blanding med enestående kvaliteter, herunder evnen til at binde store mængder fosfat uden negativ indflydels..
Pris fra 229,00 DKK
Ekskl. Moms:183,20 DKK
  OXY Powder - et 'must have' til enhver havedam.    Efter at have tilføjet OXY Powder til dit bassin vil oxygenet give en positiv opdrift og urenheder fra bunden vil flyde op til overfladen. Herefter kan størsteparten..
Pris fra 119,00 DKK
Ekskl. Moms:95,20 DKK
Pond Support - Oxypower Giver klart vand i havedammen. Det aktive oxygen i Oxypower nedbryder slam på bassinets bund og andre affaldsstoffer på en naturlig måde, så der bliver dannet færre skadelige gasser.  ..
125,00 DKK
Ekskl. Moms:100,00 DKK
Pond Zinger
Sommer i havedammen
Pond Zinger - binder fosfat og giver klart vand i havedamme og natursøer Pond Zinger hjælper med at binde og nedbryde bl.a. fosfat. Fosfat (phosphate) nedbrydes som ofte ikke nok i filtersystemet og rester af fosfor (phosphor) er n&aeli..
Pris fra 279,00 DKK
Ekskl. Moms:223,20 DKK
The Water Cleanser
Sommer i havedammen -34 %
  Effektiv nedbrydning af affaldsstoffer i havedammen - giver renere og sundere vand  The Water Cleanser fungerer som en slags 'hotel' for gavnlige bakterier og mikroorganismer. Det er en voksblok indsprøjtet med kulstof. Hvis man..
Pris fra 99,00 DKK 149,00 DKK
Ekskl. Moms:79,20 DKK
Turbo Fosfat Binder
Sommer i havedammen
Tripond Turbo Phosphat Binder - ingen fosfat, ingen alger!Med Tripond Turbo Fosfat Binder (Turbo Phosphat Binder) kan du nemt og effektivt fjerne fosfat fra din havedam. Fosfat er et af de næringsstoffer, som især alger lever rigtig g..
Pris fra 149,00 DKK
Ekskl. Moms:119,20 DKK
ZINKOXID + NATRON 'Bland selv' sæt  Advarsel! Ifølge den harmoniserede klassificering og mærkning (CLP00) godkendt af Den Europæiske Union, er dette stof meget giftigt for vandlevende organismer og..
Pris fra 129,00 DKK
Ekskl. Moms:103,20 DKK
ZINKOXID 99  Advarsel! Ifølge den harmoniserede klassificering og mærkning (CLP00) godkendt af Den Europæiske Union, er dette stof meget giftigt for vandlevende organismer og meget giftigt for vandlevend..
Pris fra 59,00 DKK
Ekskl. Moms:47,20 DKK
Viser 1 til 9 af 9 (1 sider)

Bedst sælgende i denne kategori