Menu
Din kurv

Alge Fix Powder

Alge Fix Powder
Alge Fix Powder
Pris fra 149,00 DKK
Ekskl. moms: 119,20 DKK

Valgmuligheder

Nulstil produktvalg

Virker mod ALLE algetyper - nemt, effektivt og uskadeligt! 1kg rækker til min. 30.000 liter vand... 

Niigata Alge Fix Powder er et produkt, som effektivt fjerner alger i havedammen og forhindrer ny algevækst ved løbende vedligeholdelse.

 

  • 100% biologisk nedbrydeligt
  • Fuldstændig uskadeligt for alle fisk, også stør
  • Lav vedligeholdelsesdosis hæmmer ny algevækst
  • Anbefales forebyggende hver måned hele året

 

Niigata Alge Fix Powder er baseret på det virksomme stof Salicylsyre, som er helt uskadeligt for fisk og planter i havedammen og så er det 100% biologisk nedbrydeligt. 

Sørg for god mekanisk rensning og god cirkulation i havedammen, især ved behandling mod trådalger. På den måde havner så mange døde alger som muligt i dit filtersystem, som af samme årsag også bør renses/skylles ekstra i perioden, indtil algerne er væk.

Kan benyttes med alle typer af fisk i havedammen også Stør og Emder.

 

Dosering:
30g pr. 1.000 liter vand. 

Opløses i en vandkande og fordeles jævnt ud over hele havedammen eller der hvor koncentrationen af alger er størst. Ved kraftig algevækst anbefales det at behandle 3 gange med 2 ugers mellemrum, med 30g pr. 1.000 liter.

 

Vedligeholdelsesdosering:
15g pr. 1.000 liter vand

Alge Fix kan benyttes til kontinuerlig vedligeholdes en gang hver måned. Denne vedligeholdelse kan fortsætte hele året, også om vinteren hvis nødvendigt.

 

1 kg Alge Fix Powder rækker til ca. 33.000/33m3 liter ved opstart og ca. 66.000/66m3 liter ved vedligeholdelse.
2,5 kg Alge Fix Powder rækker til ca. 83.000/83m3 liter ved opstart og ca. 166.000/166m3 liter ved vedligeholdelse.
5 kg Alge Fix Powder rækker til ca. 165.000/165m3 liter ved opstart og ca. 330.000/330m3 liter ved vedligeholdelse.

 

Forebyggelse af alger:
En måde at undgå alger på, er ved at øge nedbrydningen af affalds- og næringsstoffer i havedammen - jo mindre der er i vandet som algerne kan leve, jo sværere har de ved at gro. Ved at tilføre gavnlige bakterier og mikroorganismer til havedammen og dit filter, så vil du få en mere effektivt nedbrydning. Vi anbefaler du anvender bakterier og mikroorganismer i din havedam, det giver ofte en mere langsigtet løsning og frem for alt et meget sundere vandmiljø, til gavn for dine fisk.

Prøv fx. vores Mælkesyrebakterier  én gang om ugen, der er både gode for vandkvaliteten og dine fisk - et godt 'all round' bakterie produkt.

Vi har mange kunder som ser en stor effekt ved at skifte mellem Mælkesyrebakterier den ene uge og Mikroorganismer den anden uge. Det giver en god effekt, fordi der tilsættes mange forskellige bakteriestammer på den måde.

Du kan også tilsætte bakterier til dit filter og på den måde øge effektiviteten her. Det kan være en god ide at give lidt til flílteret efter den ugentlige skylning, så kommer der lidt friske bakterier til, som erstatningen for dem som man netop har skyllet ud. Se vores udvalg filterbakterier her.

 

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML bliver ikke oversat!
Dårlig God

Måske disse produkter også er noget for dig?

Andre købte også