Menu
Din kurv

Alger og trådalger

Her har vi samlet alle vores produkter til behandling af alger i havedammen. Alger og Trådalger i havedammen kan være en stor plage, især i perioder med varmt og solrigt vejr. Ofte begynder algevæksten allerede, så snart den første forårssol titter frem. Da fx trådalger gror ud fra havedammens sider og bund, hjælper UV ikke meget.

Slip nemt af med dine alger i havedammen...
Herunder finder du et bredt udvalg af algemidler, som hurtigt og effektivt fjerner alger fra din havedam. Flere af vores produkter forhindre desuden ny alge tilvækst, da de effektivt nedbryder de næringsstoffer, som algerne lever af.

Du kan dog med fordel hjælpe dit filtersystem, ved at tilsætte bakterier og mikroorganismer, som aktivt forbedrer effektiviteten af dit filter. Du kan med fordel også rense havedammen og tilsætte fx. Mælkesyrebakterier, som giver i god balance i vandet og fjerner de næringsstoffer som giver grobund for trådalger.

Virker mod ALLE algetyper - nemt, effektivt og uskadeligt! 1kg rækker til min. 30.000 liter vand...  Niigata Alge Fix Powder er et produkt, som effektivt fjerner alger i havedammen og forhindrer ny algevækst ved løbende vedli..
Pris fra 149,00 DKK
Ekskl. Moms:119,20 DKK
Halmballer på flaske! Optager næring i havedammen og medvirker til klart vand uden alger...  MICROBE-LIFT - Barley Straw Extract er et flydende koncentreret ekstrakt af byg strå, som binder næringsstoffer i havedammen. D..
Pris fra 79,00 DKK
Ekskl. Moms:63,20 DKK
Den ultimative Fosfat fjerner til havedammen - effektiv og sikker i brug  MICROBE-LIFT Pond Phosphate Remover er en polymer blanding med enestående kvaliteter, herunder evnen til at binde store mængder fosfat uden negativ indflydels..
Pris fra 229,00 DKK
Ekskl. Moms:183,20 DKK
Specielt udviklet til søer, hvor det medvirker til sundere og renere vand - uden alger Vandkvaliteten af natur- og svømmesøer kan nu forbedres ved brug af moderne mikrobielle teknologier, der sikkert og effektivt fjerner foruren..
1.995,00 DKK
Ekskl. Moms:1.596,00 DKK
  OXY Powder - et 'must have' til enhver havedam.    Efter at have tilføjet OXY Powder til dit bassin vil oxygenet give en positiv opdrift og urenheder fra bunden vil flyde op til overfladen. Herefter kan størsteparten..
Pris fra 119,00 DKK
Ekskl. Moms:95,20 DKK
Pond Support - Oxypower Giver klart vand i havedammen. Det aktive oxygen i Oxypower nedbryder slam på bassinets bund og andre affaldsstoffer på en naturlig måde, så der bliver dannet færre skadelige gasser.  ..
125,00 DKK
Ekskl. Moms:100,00 DKK
Pond Zinger
Sommer i havedammen
Pond Zinger - binder fosfat og giver klart vand i havedamme og natursøer Pond Zinger hjælper med at binde og nedbryde bl.a. fosfat. Fosfat (phosphate) nedbrydes som ofte ikke nok i filtersystemet og rester af fosfor (phosphor) er n&aeli..
Pris fra 279,00 DKK
Ekskl. Moms:223,20 DKK
The Water Cleanser
Sommer i havedammen -34 %
  Effektiv nedbrydning af affaldsstoffer i havedammen - giver renere og sundere vand  The Water Cleanser fungerer som en slags 'hotel' for gavnlige bakterier og mikroorganismer. Det er en voksblok indsprøjtet med kulstof. Hvis man..
Pris fra 99,00 DKK 149,00 DKK
Ekskl. Moms:79,20 DKK
Turbo Fosfat Binder
Sommer i havedammen
Tripond Turbo Phosphat Binder - ingen fosfat, ingen alger!Med Tripond Turbo Fosfat Binder (Turbo Phosphat Binder) kan du nemt og effektivt fjerne fosfat fra din havedam. Fosfat er et af de næringsstoffer, som især alger lever rigtig g..
Pris fra 149,00 DKK
Ekskl. Moms:119,20 DKK
ZINKOXID + NATRON 'Bland selv' sæt  Advarsel! Ifølge den harmoniserede klassificering og mærkning (CLP00) godkendt af Den Europæiske Union, er dette stof meget giftigt for vandlevende organismer og..
Pris fra 129,00 DKK
Ekskl. Moms:103,20 DKK
ZINKOXID 99  Advarsel! Ifølge den harmoniserede klassificering og mærkning (CLP00) godkendt af Den Europæiske Union, er dette stof meget giftigt for vandlevende organismer og meget giftigt for vandlevend..
Pris fra 59,00 DKK
Ekskl. Moms:47,20 DKK
Viser 1 til 11 af 11 (1 sider)

Bedst sælgende i denne kategori