Menu
Din kurv

Aquaking RVS² - 55W UV-C

Aquaking RVS² - 55W UV-C
Aquaking RVS² - 55W UV-C
Fri fragt
FRI LEVERING TIL PAKKEBOKSEN VED KØB OVER 800,-
1.495,00 DKK
Ekskl. moms: 1.196,00 DKK

Effektiv UV-C-enhed der effektivt bekæmper alger og visse bakterier

Aquaking RVS²-55 UV-C-enhed er lavet af rustfrit stål, som gør den op til 35% mere effektiv end andre UV-C'er. Tilslutningerne kan drejes 360 grader, hvilket gør installationen let. Tæt og sikker samling ved fatningen, som nemt kan løsnes, så kvartsglas kan rengøres og røret skiftes.

 

  • Gør havedammen klar uden brug af kemikalier
  • Er 35% mere effektiv end andre UVC'er
  • Op til 9000 driftstimer
  • UV-C-stråling bekæmper effektivt alger og visse bakterier
  • Beregn 3-4W UV-C pr. 1.000 liter vand i havedammen

 

UV-C er effektivt især mod svævealger i havedammen. Når disse belyses af UV-strålerne, så ødelægges deres cellevægge og de kan ikke længere formere sig. Resultatet er ofte helt klart vand i havedammen, såfremt der ikke er andre problemer end alger. Det diskuteres ofte hvor effektiv UV-C er mod bakterier. En ting er dog sikker UV-C lys kan sagtens dræbe bakterier, men hvor mange der går til ved relativt lav bestråling er svært at sige. UV-C enheden kan dog ikke kende forskel på gode og dårlige bakterier, så dem der svæver frit rundt i vandet og kommer gennem UV-C enheden, kan risikere at dø. Dog kan fordelen være at der til stadighed er en overvægt af gode bakterier i filteret, som ikke beløses og på den måde har UV-C lyset overvejende en positiv effekt, då dårlige bakterier kommer forbi og bliver belyst.

 

Specifikationer:

Dimensioner: 63 x Ø15 cm (højde op til ca. 50 cm hvis slangestudser sidder som på produktbilledet)
Effekt/Strømforbrug: 55 watt
Maksimalt flow: 20.000 liter i timen
Anbefalet størrelse havedam: 10-15.000 liter

 

Bruger PL-L 55W UV-C rør. 

 

For optimal effekt bør UV-C lyset være tændt 24 timer i døgnet, hele året i den frostfri periode. Røret bør skiftes efter 8-9000 timer (hvert år). Husk at beregne 3-4W UV-C pr. 1.000 liter vand i havedammen og op itl 5W hvis havedammen ligger i direkte sol eller ikke er så dyb.

 

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML bliver ikke oversat!
Dårlig God

Måske disse produkter også er noget for dig?

Andre købte også