Menu
Din kurv

Net & Kar

Fangstnet, Koisok, Målekar, Karantænekar til korrekt og sikker håndtering af fisk i havedammen.

Fleksibelt kar i 3 forskelige størrelser med mange anvendelsesmuligheder Som havedamsejer kan der jævnligt opstå situationer, hvor et kar som dette kan være nyttigt.Som karantænekar til nyerhvervede fisk Ved repar..
Pris fra 579,00 DKK
Ekskl. Moms:463,20 DKK
Robust fangstnet med kraftigt teleskopstang Når fisk skal indfanges er det vigtigt, at det bliver gjort så skånsomt som muligt. Fisk bliver nemt stressede og situationen kan udvikle sig og give skader, hvis den bliver håndteret forkert. Nettet: Maske..
Pris fra 999,00 DKK
Ekskl. Moms:799,20 DKK
Koisok med træhåndtag til sikker håndtering af dine fisk En Koisok er det sikre valg, når du skal fange og flytte dine Koi. Med en Koisok har du fuldstændig styr på din Koi og risikoen for skader er minimal. Den mørke sok beroliger Koien og du mindsk..
Pris fra 149,00 DKK
Ekskl. Moms:119,20 DKK
Målekar til fremvisning, måling og inspektion  Den blå farve fremhæver farverne på dine fisk, som vil fremstå med skarpe farver. En nyttig egenskab hvis man ønsker at følge fiskens farveudviklin..
349,00 DKK
Ekskl. Moms:279,20 DKK
Praktisk sæt med 2 net - til vedligeholdelse af havedam eller indfangning af mindre fisk  Hen over en sæson vil du opleve mange situationer, hvor et net vil være et praktisk redskab som letter arbejdet og vedligeholdelsen af d..
299,00 DKK
Ekskl. Moms:239,20 DKK
Netpose til praktisk opbevaring af filtermateriale  For nogle filtre kan det være praktisk at filtermaterialerne ligger i poser.På den måde kan filtret nemt tømmes, hvis det skal rengøres, flyttes eller andet.  Posen kan også bruges til at hænge dire..
Pris fra 19,00 DKK
Ekskl. Moms:15,20 DKK
Kraftig netpose til opbevaring af 1000 stk. Pond Cover Balls Denne stærke netpose er velegnet til en hel kasse (1000 stk.) Pond Cover Balls. Den ideelle opbevaring i de varme måneder. I foråret fjerner du nemt Pond Cover Balls fra havedammen. Lad kug..
79,00 DKK
Ekskl. Moms:63,20 DKK
Viser 1 til 7 af 7 (1 sider)