Menu
Din kurv

Foderautomater

Foderautomater til brug i havedammen

Med en Foderautomat får du det bedste ud af dine fisk i hverdagen! Du kan langt bedre styre din fodring og dine fisk har godt af flere små måltider i løbet af dagen. En foderautomat vil også give mindre spild og dermed belaste dit filtersystem mindre, med uspist foder. Fordøjelsen og optagelse hos dine fisk bliver bedre og de udnytter derfor foderet optimalt.

Vi har et stort udvalg med modeller der kan benyttes selv i helt små havedamme, fx Fishmate P21. Til den lidt større havedam kan anbefales AquaForte Koifeeder og har du en stor havedam eller mange fisk, så bør du nok kigge på modellen fra Xclear.

Alle modeller kan naturligvis også benyttes når du skal på ferie eller er væk en weekend... 

AquaForte Foderautomat - til den større havedam eller mange fiskDownload:  Brugermanual (Engelsk)  Brugermanual (Dansk - Google oversat)Ny emballage, men samme gode foderautomat som du kender under nav..
1.649,00 DKK
Ekskl. Moms:1.319,20 DKK
Fish Mate P21 er en lille foderautomat - til mindre havedamme og store akvarier  Til brug i mindre havedamme og store akvarier Bruger batteri - ingen ledninger og besværlig installation Over 1 års kontinuerlig brug fra 1 x AA ..
449,00 DKK
Ekskl. Moms:359,20 DKK
Driftssikker foderautomat, som er nem at programmere og har stor kapacitetDownload:  Brugermanual (Enkelsk, Tysk)Det er vigtigt for dine fiskers sundhed at de fodres regelmæssigt, for at maksimere vækst og v..
1.095,00 DKK
Ekskl. Moms:876,00 DKK
Pondlink foderautomat med timer
Nyhed
Automatisk fodring til store og mellemstore havedamme Med en foderautomat sikre du jævn fordring hen over døgnet. Det er bedre for fordøjelsen med flere små måltider, frem for få og store måltider. Fo..
1.349,00 DKK
Ekskl. Moms:1.079,20 DKK
Pondlink WIFI foderautomat
Nyhed
WIFI foderautomat til store og mellemstore havedamme Med en foderautomat sikre du jævn fordring hen over døgnet. Det er bedre for fordøjelsen med flere små måltider, frem for få og store måltider. Fod..
999,00 DKK
Ekskl. Moms:799,20 DKK
Viser 1 til 5 af 5 (1 sider)