Menu
Din kurv

Testsæt & Testudstyr

Med vores testsæt måler du nemt, hurtigt og præcist dine vandværdier i havedammen.

Det kan være både nødvendigt og brugbart at teste sine værdier, specielt i forbindelse med vandbehandling og sygdom i havedammen.

Især produkterne fra NT Labs er blandt de mest efterspurgte på markedet...

NT Labs Ammoniak testsæt til nem og præcis måling af Ammoniak i din havedam. Dette testsæt fungerer ved brug af dråber, som er nemme at bruge og giver et præcist resultat. Gem emballagen, da af farveangivelserne f..
99,00 DKK
Ekskl. Moms:79,20 DKK
JBL dryptest til måling af Fosfat (PO4) i havedammen Med denne fosfattest til havedammen, kan du hurtigt og præcist bestemme indholdet af fosfat i vandet fra <0,1 til 10 mg/l. Fosfat er et af de næringsstoffer, som er svæ..
119,00 DKK
Ekskl. Moms:95,20 DKK
NT Labs GH og KH testsæt til nem og præcis måling af hårdheden i din havedam. Dette testsæt fungerer ved brug af dråber, som er nemme at bruge og giver et præcist resultat. Gem emballagen, da af farveangivel..
99,00 DKK
Ekskl. Moms:79,20 DKK
Kalibreringsvæske til KoiMedic salt tester Denne er nødvendig for at sikre din saltmåler altid måler korrekt.   Køb KoiMedic elektronisk saltmåler lige her...   Med kalibreringsvæske kan du nemt kalibrere salt måleren, så den viser det korrekt result..
69,00 DKK
Ekskl. Moms:55,20 DKK
NT Labs Nitrat testsæt til nem og præcis måling af Nitrat i din havedam. Dette testsæt fungerer ved brug af dråber, som er nemme at bruge og giver et præcist resultat. Gem emballagen, da af farve angivelserne..
99,00 DKK
Ekskl. Moms:79,20 DKK
NT Labs Nitrit testsæt til nem og præcis måling af Nitrit i din havedam. Dette testsæt fungerer ved brug af dråber, som er nemme at bruge og giver et præcist resultat. Gem emballagen, da af farve angivelserne..
99,00 DKK
Ekskl. Moms:79,20 DKK
NT Labs pH testsæt til nem og præcis måling af pH-værdien i din havedam. Dette testsæt fungerer ved brug af dråber, som er nemme at bruge og giver et præcist resultat. Gem emballagen, da af farveangivelserne..
99,00 DKK
Ekskl. Moms:79,20 DKK
Nem og præcis måling af PH og temperatur i din havedam Med denne elektroniske måleenhed kan du nemt holde øje med de mest basale værdier i din havedam.Let at betjene Vandtæt og robust Præcis mål..
Pris fra 499,00 DKK
Ekskl. Moms:399,20 DKK
Komplet testsæt fra NT Labs - til måling af alle vigtige vandværdier i havedammen Med Pondlab 200 tester du nemt og præcist for:pH Acidity GH General Hardness KH Alkalinity NO2 Nitrit  NO3 Nitrat  ..
299,00 DKK
Ekskl. Moms:239,20 DKK
Test nemt og præcist saltindholdet i din havedam med denne salt tester Download:  Brugsanvisningen (Engelsk)Salttester specielt designet til at måle saltkoncentrationen i havedammen, akvarier eller ..
Pris fra 669,00 DKK
Ekskl. Moms:535,20 DKK
Med seneye måler du automatisk de vigtigste vandværdier og aflæser dem via PC eller Smartphone seneye gør det nemt for dig at overvåge din dam og beskytte dine fisk. seneye måler bl.a. Ammoniak*, pH* og temperatu..
Pris fra 1.195,00 DKK
Ekskl. Moms:956,00 DKK
seneye+ Slide tilføjer pH og NH3 måling og overvågning til din seneye Med seneye+ får du fuld udnyttelse af din seneye og adgang til alle de funktioner, der er i den. Ved at montere en seneye+ Slide i din seneye enhed, kan du få live målinger af din ..
249,00 DKK
Ekskl. Moms:199,20 DKK
Denne 5i1 test giver hurtigt overblik over de vigtigste vandværdier i havedammen Hurtig og nemme test strips fra Precision Labs (siden 1923), er en af de mest præcise på markedet. Teststrimlerne har en simpel farvekodning, som aflæses straks og med d..
89,00 DKK
Ekskl. Moms:71,20 DKK
Denne Ammoniak test giver hurtigt overblik over en af de vigtigste vandværdier i havedammen Hurtig og nemme test strips fra Precision Labs (siden 1923), er en af de mest præcise på markedet. Teststrimlerne har en simpel farvekodning, som aflæses efte..
89,00 DKK
Ekskl. Moms:71,20 DKK
Viser 1 til 14 af 14 (1 sider)