Menu
Din kurv

Hejre og andre uønskede dyr

Se vores produkter til sikring af havedammen mod bl.a. hejren, katte, ænder, mår og andre uønskede dyr.

Elektrisk hegn, til sikring af din havedam mod hejre, odder, katte og andre uønskede dyr Download:  Brugermanual (Engelsk/Tysk)Med AquaForte Garden Defence får du en enkel og effektiv beskyttelse af området rundt om din havedam. Det lille e..
899,00 DKK
Ekskl. Moms:719,20 DKK
AquaForte GardenSniper - undgå hejren og andre uønskede dyr omkring havedammenDownload:  Brugermanual (Engelsk/Tysk)Med AquaForte GardenSniper for en effektiv beskyttelse mod forskellige dyr i og omkring di..
579,00 DKK
Ekskl. Moms:463,20 DKK
Skræmmer fiskehejrer og andre ubudne gæster væk - med lysglimt, laserstråler og lyd Farvestrålende fisk i en klar havedam er et let bytte for hejrer og andre skadedyr. Velda Laser Guard registrerer uønskede dyr (..
1.749,00 DKK
Ekskl. Moms:1.399,20 DKK
Vores bedste løvnet, med forstærket kant og stålpløkker - et løvnet som vil holde mange år... I efteråret er det tid til at give havedammen en sidste større vedligeholdelse og sikre den og din..
Pris fra 139,00 DKK
Ekskl. Moms:111,20 DKK
Godt løvnet til prisen... Ideel til at forhindre blade og grene i havedammen i efteråret.  Dette giver mindre organisk affald, som kan bidrage til øget risiko for algevækst i foråret og det vil ydermere lette vedligeholdelsen af ​​din havedam. Du kan..
Pris fra 79,00 DKK
Ekskl. Moms:63,20 DKK
Viser 1 til 5 af 5 (1 sider)