Menu
Din kurv

Reservedele & Tilbehør

Her finder du reservedele til mange af vores produkter, fx nye dele til pumper, membraner til luftpumper og ny pære til din UV. 

3-vejs fordeler med kuglehaner
Nyhed
Splitter til fordeling af vandstrømmen i havedammen Fordeleren benyttes i havedammen til enten at fordele vandstrømmen eller samle vandstrømmen. 3-vejs fordeleren har mange funktioner og giver mulighed for at styre dit flow run..
Pris fra 149,00 DKK
Ekskl. Moms:119,20 DKK
AquaForte Fjernbetjening RC-400
Nyhed
Nem betjening af lys og udstyr på afstand Med en AquaForte RC-400 fjernbetjening får du mulighed for at tænde og slukke for dit udstyr på afstand. En god, nem og praktisk måde at styre dine udvalgte enheder i din haveda..
229,00 DKK
Ekskl. Moms:183,20 DKK
AquaForte Flow Control FC-300
Nyhed -12 %
Juster nemt hastigheden på din havedamspumpe.  De fleste pumper til havedammen kan gøres regulerbare ved at benytte AquaForte Flow Control FC-300. Den bliver ikke 100% reguleret og du sparer heller ikke helt det samme i strø..
149,00 DKK 169,00 DKK
Ekskl. Moms:119,20 DKK
Ekspanderende skum til opbygning af havedam, stensætninger og vandfald Bruges til fastgørelse af sten omkring havedammen og udfylde huller og hulrum. Den sorte farve falder naturligt i med omgivelserne og skygger fra sten. Kan også bruges til opbygni..
119,00 DKK
Ekskl. Moms:95,20 DKK
Effektivt middel til limning, tætning og forsegling i havedammen AquaForte SuperStrong anvendes som konstruktionsklæbemiddel, fugemasse og tætningsmasse og er baseret på MS Polymer lim.100% vandtæt Limer under vand Høj limningsstyrke Anvendelig båd..
Pris fra 159,00 DKK
Ekskl. Moms:127,20 DKK
MD3-splitter til fordeling af vandstrømmen i 2 retninger Fordeleren benyttes i havedammen til enten at fordele vandstrømmen eller samle vandstrømmen. MD3-splitteren har mange funktioner og giver mulighed for at styre dit flow r..
279,00 DKK
Ekskl. Moms:223,20 DKK
Smart gennemføring til Super UV enhederne, som gør det nemt at udskifte og vedligeholde din UV Med denne gennemføring kan du montere din Super UV ind gennem siden, på fx et forfilter eller et pumpekammer. På den måde sidder din UVC enhed altid fast o..
79,00 DKK
Ekskl. Moms:63,20 DKK
Gydebørste til opsamling af æg og beskyttelse af hunnen.  Gydebørste lavet af glatte, fleksible fibre. Bruges til at fange æg i havedammen, men kan også bruges til beskyttelsen af dine fisk under gydning. Især hunnen kan blive presset mod fx sten og ..
109,00 DKK
Ekskl. Moms:87,20 DKK
Smart og fleksibel holder til Super UV, der sikrer din UVC enhed sidder som den skal Fleksibel holder i metal til Super UVC enhederne. Den benyttes til at holde din UV på plads i fx dit forfilter eller et pumpekammer. På den måde sikrer du din UV mod..
19,00 DKK
Ekskl. Moms:15,20 DKK
Smart holder til Super UV, der sikrer din UVC enhed sidder som den skal Holder i plast til Super UVC enhederne. Den benyttes til at holde din UV på plads i fx dit forfilter eller et pumpekammer. På den måde sikrer du din UV mod evt. skader, hvis den ..
19,00 DKK
Ekskl. Moms:15,20 DKK
Kalibreringsvæske til KoiMedic salt tester Denne er nødvendig for at sikre din saltmåler altid måler korrekt.   Køb KoiMedic elektronisk saltmåler lige her...   Med kalibreringsvæske kan du nemt kalibrere salt måleren, så den viser det korrekt result..
69,00 DKK
Ekskl. Moms:55,20 DKK
Membransæt til Aquaforte Hi-Blow AP-serie Efter lang og kontinuerlig brug af luftpumpen, kan membranerne blive slidt og trænge til at blive udskiftet. Membransæt til Aquaforte Hi-Blow AP-serie findes i 3 størrelser. Membran..
Pris fra 49,00 DKK
Ekskl. Moms:39,20 DKK
Membransæt til Aquaforte Hi-Flow V-serie luftpumper Efter lang og kontinuerlig brug af luftpumpen, kan membranerne blive slidt og trænge til at blive udskiftet.Aquaforte Hi-Flow V-serie findes i 4 størrelser og hver pumpe har..
Pris fra 59,00 DKK
Ekskl. Moms:47,20 DKK
Membransæt til AUGA AirTec og AirTec Pro
Nyhed
Membransæt til AUGA AirTec serien Efter lang og kontinuerlig brug af luftpumpen, kan membranerne blive slidt og trænge til at blive udskiftet. Membransæt til AUGA luftpumperne findes til den lille AirTec serie eller AirTec Pro ser..
Pris fra 95,00 DKK
Ekskl. Moms:76,00 DKK
Nyt net til tromlefilter i 120my High Flow udgave Trænger dit tromlefilter nyt net eller screen, så kan du samtidig vælge at gå op i my. Når maskerne i nettet bliver en lille smule større, kan det fx give lidt færre gange tromlen skal skylle og derme..
699,00 DKK
Ekskl. Moms:559,20 DKK
Netpose til praktisk opbevaring af filtermateriale  For nogle filtre kan det være praktisk at filtermaterialerne ligger i poser.På den måde kan filtret nemt tømmes, hvis det skal rengøres, flyttes eller andet.  Posen kan også bruges til at hænge dire..
Pris fra 19,00 DKK
Ekskl. Moms:15,20 DKK
Kraftig netpose til opbevaring af 1000 stk. Pond Cover Balls Denne stærke netpose er velegnet til en hel kasse (1000 stk.) Pond Cover Balls. Den ideelle opbevaring i de varme måneder. I foråret fjerner du nemt Pond Cover Balls fra havedammen. Lad kug..
79,00 DKK
Ekskl. Moms:63,20 DKK
seneye+ Slide tilføjer pH og NH3 måling og overvågning til din seneye Med seneye+ får du fuld udnyttelse af din seneye og adgang til alle de funktioner, der er i den. Ved at montere en seneye+ Slide i din seneye enhed, kan du få live målinger af din ..
249,00 DKK
Ekskl. Moms:199,20 DKK
Galvaniseret spændebånd - til fastgørelse af slanger  Med spændebånd kan du nemt og hurtigt montere slanger i forbindelse med installation af dit havedamsfilter. Udformet i galvaniseret stål, som gør dem stærke og holdbare. Strammes og fastgøres med ..
Pris fra 8,00 DKK
Ekskl. Moms:6,40 DKK
Spændebånd i rustfrit stål- til fastgørelse af slanger  Med spændebånd kan du nemt og hurtigt montere slanger i forbindelse med installation af dit havedamsfilter. Udformet i rustfrit stål, som gør dem stærke og holdbare. Strammes og fastgøres med en..
Pris fra 17,00 DKK
Ekskl. Moms:13,60 DKK
Viser 1 til 20 af 27 (2 sider)