Takazumi Forårspakke - SPAR 20%

På lager
Tilbudspris 879,00 kr. Før pris 1.097,00 kr.
Varenummer:
TZ-FP

Takazumi Forårspakke med 3 forskellige produkter - perfekt til opstart af foder sæsonen

Vi har sammensat en lille foderpakke med Takazumi produkter. Den indeholde alt du skal bruge, for at give dine Koi og øvrige havedamsfisk, den bedste start på sæsonen.

Som noget helt nyt tilbyder vi Takazumi Yugen med denne pakke.
Så du kan give dine fisk en god opstart efter en lang vinter eller brug den som afslutning på sæsonen i efteråret.

Pakken består af følgende produkter:

Takazumi Vital 4,5kg - Stimulerer det naturlige immunforsvar

Med Takazumi Vital får du en nøje udvalgt cocktail af forskellige ingredienser, der stimulerer det naturlige immunsystemet hos Koi. Brug Takazumi Vital i foråret, når dine Koi begynder at søge efter foder ved overfladen og spiser dagligt - så får de den bedste start på sæsonen og igen om efteråret inden vinteren sætter ind. Vital kan også bruges gennem hele sommersæsonen, ved at blande 20-30% i det daglige sommerfoder.

Takazumi Easy 2,5kg - let synkefoder, der kan benyttes hele sæsonen

Takazumi Easy er godt til mindre aktive koi. Det er godt at starte sæsonen op med, inden dine Koi for alvor er klar til at søge mod overfladen. Er også perfekt vinter foder, som med fordel kan benyttes i de kolde måneder. Det kan benyttes ned til 4°C og er derfor velegnet gennem hele vinteren.

Takazumi Yugen 750g - immun boost inden vinter

Med Takazumi Yugen får du et foder der støtter det naturlige immunforsvar hos dine Koi. Uanset alder på dine Koi, kan fodring med Takazumi Yugen booste det naturlige immunforsvar og medvirke til at opretholde et normalt helbred og sundhedstilstand. Især godt i det tidlige forår eller som sidste foder før en kold vinter.

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Takazumi Forårspakke - SPAR 20%
Din bedømmelse