Menu
Din kurv

Sommer i havedammen

Sommer i havedammen er bare den bedste tid på året 

Når det er sommer, ferietid og solen skinner, så er der bare bedst ved havedammen. Det er nu det hele skal nydes, men det er også om sommeren, der er mest gang i havedammen.

Ofte spiser fiskene rigtig meget og ved over 18°C vandtemperatur, skal de faktisk have mere end de plejer. Man siger at ved 18°C spiser de 100%, så derfor kan de indtage mere en 100% foder når vandet bliver varmere. Læs meget mere om det i vores foderguide, som du finder lige her.

Belastningen af havedammen siter ofte også i de varme måneder og nogen vil måske opleve øget tilvækst af alger. Den høje temperatur gør det dog velegnet at tilføre gavnlige bakterier eller mikroorganismer til dammen, hvor de hurtigt vil etablere sig og være med til at øge nedbrydningen af afffalds- og næringsstoffer. Med en øget nedbrydning, vil der være mindre algerne kan leve af og havedammen står sund og klar, gennem hele sommeren.

Selv om man allerhelst ville være hjemme og nyde sin havedam hele sommeren, så trækker et par uger sydpå måske alligevel også. Skal du ud og rejse, kan du med fordel benytte en foderautomat til den daglige fodring - se vores udvalg lige her - du finder helt sikkert en automat der dækker dit behov.

 

Vi har herunder samlet nogle af de mest populære sommer-produkter fra vores brede sortiment. Her finder du foder, vandbehandling og andre produkter som er velegnet til sommeren i havedammen - specielt udvalgt til dig.

 

Tilbage er bare at ønske en god og dejlig sommer ved havedammen!

 

Kvalitets luft-disk - flad/rund Ø11cm og Ø20cm som ligger på bunden af havedammen  Denne type luftsten eller disk, er specielt velegnet til at ligge på bunden af havedammen. Her afgives luften i en opadgående retning og du efterligner på den måde de ..
Pris fra 69,00 DKK
Ekskl. Moms:55,20 DKK
Fleksibelt kar i 3 forskelige størrelser med mange anvendelsesmuligheder Som havedamsejer kan der jævnligt opstå situationer, hvor et kar som dette kan være nyttigt.Som karantænekar til nyerhvervede fisk Ved repar..
Pris fra 579,00 DKK
Ekskl. Moms:463,20 DKK
Vælge mellem luftpumpe alene eller som komplet sæt med luftsten og luftslange. Luftpumperne i V-serien er stærke og har lavt støjniveau, fås i 4 størrelser - luftpumpe alene eller komplet sæt. AquaForte H..
Pris fra 399,00 DKK
Ekskl. Moms:319,20 DKK
Effektiv støvsuger til havedammen - til en god pris. Kraftigt sug helt ned til 2 meters dybde.Download:  Brugermanual (Enkelsk/Tysk)En dam-støvsuger er en ideel løsning til fjernelse af overskydende..
1.399,00 DKK
Ekskl. Moms:1.119,20 DKK
Kompakt og energivenlig pumpe til filter og vandløb  Den nye generation af AquaKing FTP² havedamspumper. Pumpen har en asynkron motor med højfriktionsbeestandig keramisk aksel og er udført med et moderne og kompakt des..
Pris fra 1.395,00 DKK
Ekskl. Moms:1.116,00 DKK
VarioClean Pro UV-C enhed som fjerner grønt og uklart vand i havedammen VarioClean Pro serien er det optimale valg til dig der vil have god kvalitet og god effekt. Det rustfri rør omkring UV-C røret medvirker til en øget bestråling af vandet, fordi U..
Pris fra 1.695,00 DKK
Ekskl. Moms:1.356,00 DKK
VarioClean S UV-C enhed fjerner svævalger og giver klart vand i havedammen Fjerner effektivt svævagler og andre skadelige microorganismer fra din havedam, som er årsagen til grønt vand.I kombination med et biofilter, er UV-b..
Pris fra 895,00 DKK
Ekskl. Moms:716,00 DKK
Bacti Boost - bakteriebombe til din havedam Bacti Boost er en bakteriebombe der indeholder milliarder af bakterier som straks skaber balance i din havedam.Hurtigvirkende løsning - forbedre vandkvaliteten Indeholder milliarder af bakterie..
129,00 DKK
Ekskl. Moms:103,20 DKK
Bacto Fix virker mod sygdomsfremkaldende bakterier i havedammen Bacto Fix er et højkoncentreret bakteriepræparat med et kimtal på over 100 millioner pr. gram. De mikrobielle stammer i Bacto Fix reducerer biologisk skadelige bakterier, ..
Pris fra 129,00 DKK
Ekskl. Moms:103,20 DKK
Digital termometer til præcis måling af vandtemperatur Smart lille termometer med ekstern føler. Føleren er vandtæt. Termometer bør monteres tørt! Der medfølger sugekopper til fastgørelse fx på side af filter eller akvarie.  Måleområde fra -50°C ti..
49,00 DKK
Ekskl. Moms:39,20 DKK
Det mest populære foder fra FD Food - også blandt opdrættere i Japan... Med Build-Up Extra, giver du dine Koi alt det de har brug for i et og samme foder. Du opbygger deres kropsform og størrelse, gennem en jævn v&aeli..
Pris fra 449,00 DKK
Ekskl. Moms:359,20 DKK
Specialfoder til forbedring af farverne hos Koi  FD Food Color Emphasize styrker både dybden og farven på den røde Beni-farve i Koien, uden at forårsage misfarvning af den hvide Shiroji. Color Emphasize er specielt udv..
Pris fra 599,00 DKK
Ekskl. Moms:479,20 DKK
Driftssikker foderautomat, som er nem at programmere og har stor kapacitetDownload:  Brugermanual (Enkelsk, Tysk)Det er vigtigt for dine fiskers sundhed at de fodres regelmæssigt, for at maksimere vækst og vitalitet - uden risiko for overfe..
1.095,00 DKK
Ekskl. Moms:876,00 DKK
JBL dryptest til måling af Fosfat (PO4) i havedammen Med denne fosfattest til havedammen, kan du hurtigt og præcist bestemme indholdet af fosfat i vandet fra <0,1 til 10 mg/l. Fosfat er et af de næringsstoffer, som er svæ..
119,00 DKK
Ekskl. Moms:95,20 DKK
  JPD Japan Pet Design - Shori High Growth - Vækstfremmende Koifoder JPD Shori High Growth er et vækstfremmende foder til Koi i en uovertruffen kvalitet. Ingredienserne er særligt udvalgt og specielt forarbejde..
Pris fra 695,00 DKK
Ekskl. Moms:556,00 DKK
JPD Japan Pet Design - Yamato Color Enhancer - Farve foder til Koi karper JPD Yamato 4mm er et høj kvalitets foder til Koi karper, som er specielt udviklet til at forstærke farverne.  Foder til Koi Farveforstærkende Flyder på overfladen Anvendelig ..
Pris fra 345,00 DKK
Ekskl. Moms:276,00 DKK
    KIYOMIZU - Life stage koi food. En helt ny måde at vælge Koi foder på... Et nyt koncept inden for Koifoder. De bedste ingredienser til Koi karper, igennem deres tre livsstadier.  Koi karper som hobby udvikler ..
Pris fra 649,00 DKK
Ekskl. Moms:519,20 DKK
Professionel luftring der giver masser af luft med minimal modstand Belufter ring af professionel kvalitet (bruges f.eks. meget i fiskeopdræt) som giver masser af luft, med minimal modstand. Du udnytter luften fra din luftpumpe fuldt ud og får derfor..
Pris fra 449,00 DKK
Ekskl. Moms:359,20 DKK
MICROBE-LIFT - Clean & Clear - med unikke fotosyntetiske bakterier MICROBE-LIFT Clean & Clear er en speciel blanding af gavnlige bakterier, der medvirker til en god og sund balance i havedammen. Tilsætning af bakterier øger nedb..
Pris fra 199,00 DKK
Ekskl. Moms:159,20 DKK
Mælkesyrebakterier klar til brug - Giver sunde fisk og god balance i havedammen! Mælkesyrebakterier er rigtig gode for mange ting - faktisk bør man overveje at tilsætte mælkesyrebakterier, før man gør nog..
Pris fra 89,00 DKK
Ekskl. Moms:71,20 DKK
Viser 1 til 20 af 30 (2 sider)